Vriendelijke mensen die werken in een mooi bedrijf

In alle rust geholpen bij het uitkiezen van de gordijnen en rolgordijnen. Levering ondanks vakantieperiode best wel snel. Uiteindelijk leveren en ophangen perfect gedaan. Er is wel en foutje gemaakt in het atelier maar ook dat wordt netjes opgelost.

levertijd zoals afgesproken, zeer vriendelijk, goed advies en goede prijs

Vriendelijke mensen en kregen goed advies, prijs /kwaliteit ook goed Levertijd zoals ze gezegd hadden.

Persoonlijke benadering door het personeel

Goede service en garantie. Echt een familiebedrijf.

Ruime keuze, vriendelijke medewerkers, goede afhandeling van de offerte en de monteurs werken efficiënt en netjes, al het oude materiaal en het afval weer opgeruimd en mee genomen. Erg blij met het resultaat!

Heel prettig

In de winkel heel fijn geholpen en de communicatie via de mail en via de telefoon was uitstekend. De gordijnen zijn binnen en zijn precies wat we hoopten.

Snelle en correcte afhandeling van offerte t/m levering

Goede begeleiding en advies over de mogelijkheden. Moeite genomen om een passende oplossing te vinden. Veel keuze en mogelijkheden.

Prima service ook later

Deur stuk door eigen schuld contact gehad prima nazorg ook voor onderdelen en informatie super

Top bedrijf, geweldige mensen met een topservice.

Al mijn gordijnen en horren door hun laten plaatsen. Denken met je mee, voor een oplossing. Top team.

Frustrerend

Onduidelijke handleiding, welke niet te begrijpen is. Vervolgens op de site zelf gekeken, maar die 'makkelijke' handleiding was niet toepasbaar op montage met frame situatie. Proberen te bellen, maar we zijn op vakantie dus jammer voor u. Ongelofelijk hoe belabberde service. Uiteindelijk met video's van concurrentie en lang kloten er toch nog wat van kunnen maken. Ik zou dit bedrijf nooit aan iemand aanraden!

Goed geholpen via telefoon na ongelukje.

Nadat mijn hond op de eerste dag op volle vaart door mijn plissé hordeur gerend is ben ik goed geholpen door de medewerkers. Dat de deur zonder schade hier vanaf gekomen is verbaasd mij nog steeds.

Goede prijs, betrouwbaar en perfecte plissé hordeur.

Goed product voor een redelijke prijs

De afspraken werden nagekomen, het product is dik in orde, alleen de gebruiksaanwijzing is universeel denk ik, dat kwam niet helemaal overeen, dus het product op eigen inzicht geïnstalleerd

Uitstekende service

Goede uitleg en uitstekende service.

Super netjes

Makkelijk zelf op te meten en te plaatsen. Enige is dat de plakkers niet in 1x goed bleven plakken op t kozijn, ondanks de instructies. Blij dat we voor zwart hor hebben gekozen staat erg netjes en je kan er goed doorheen kijken.

Ervaring is goed

Goede website en goede levering

Fantastisch,mooi materiaal en bij goed opmeten een kind kan de was doen.

Simpele handleiding, ben er heel erg blij mee.

Helemaal top en alles zoals het hoort. Aanrader!

Past precies, op maat geleverd, makkelijk te bevestigen, mooie vormgeving.

geleverd wat gevraagt is met de juiste pasvorm.

Super snelle en nette service!

Er stond duidelijk vermeld op de site hoe je het beste de hordeur op kon meten. We hebben de hordeur daarna vrij snel in ontvangst mogen nemen! De hordeur was zeer makkelijk te monteren

Hele mooie hordeur, netjes afgeleverd.

We moesten er even op wachten, gewoon een begrijpelijke drukke periode, maar de plissé-deur ziet er super de luxe uit. Ook heel handig in het monteren, slimme constructie. Hierna nog even wat aandachtspunten voor de fabrikant/ leverancier: 1. Ik had er een handleiding bij maar vond de tekst te klein. Misschien handiger als er 1 a4tje met alleen Nederlands bij zit en de andere (die er nu bij geleverd wordt ook voor de overige talen). 2. Een extra aandachtspunt vermelden....zitten de glaslatten aan de binnenzijde bij dubbelglas? Hou daar rekening mee en monteer pas definitief als je ook de (balkon/tuin-) deur dicht gedaan hebt. 3. Ik vond de aansluiting van de metalen stijlen op de kunststof uiteinden niet juist op elkaar aansluiten, verspringen een halve centimeter. Lijkt veel negativiteit maar is het zeker niet, ik ben blij met de deur:-)

Mooi product, goede kwaliteit, nette communicatie

Eenvoudig te installeren, mooie kwaliteit

Prima hordeur

Hordeur van goede kwaliteit besteld. Het produceren van de hor duurde wat langer dan aangegeven bij aankoop, dat was jammer. Hierdoor zou de levering niet uit komen. Telefonisch contact gehad hierover en zonder problemen een andere leveringsdatum af kunnen spreken.

keurig op maat geleverd

Afmetingen zoals besteld geleverd ook met de juiste RAL kleur top!

alles prima

alles zoals het hoort

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]