Hele goede deur die prima werkt en in verhouding niet te duur.

Goede kwaliteitsdeur. Waar voor je geld. Jammer dat door de enorme drukte de levering werd vertraagd.

Goede service en contact

Wij hebben een plissehordeur besteld, en nu met die corona duurt alles wat langer, maar ze hielden ons netjes op de hoogte en hij is netjes bezorgt door een koeriersbedrijf, precies de goede maat en zeer netjes verpakt, top service

Goede service en vakmanschap

Zeer prettig geholpen bij het uitzoeken van gordijnen inbetween en rolgordijnen. Inmiddels is alles geïnstalleerd en ik ben uiterst tevreden. Geniet van het resultaat. Echt een adres om aan te bevelen .

Informatieverstrekking vanaf offerte tot aan productie en verzending was prima: heel fijn om te weten wat de verwachtingen zijn (ook al duurde het wat langer). Verder was de prijs en de service prima voor elkaar.

Top team met goede aanbevelingen

We zijn 2x in de winkel geweest en beide keren super geholpen. Ook een mooie kinderhoek voor onze dochter dus wij konden op het gemak alles uitzoeken. Ze gaven goede aanbevelingen. Daarnaast zijn Hans en Peter bij ons nieuwbouwhuis geweest om alles in te meten en advies te geven. Nu in een halve dag alles gemonteerd en het ziet er super uit! Goede keuzes geweest, dankzij jullie! Hier gaan we van genieten!

tot op heden perfect en geen klachten

makkelijk te bestellen en geen klachten

gewoon erg goed

Enige vertraging bij de levering vanwege de corona-crisis. Het is misschien aanbevelingswaardig om ook instructies bij te leveren voor het schoonhouden en het onderhoud van de plisséhordeuren. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding!

Prima winkel.

Goede prijs kwaliteit, communicatie en levering.

Door Corona iets langere levertijd.

Gemakkelijke montage en werkt perfect.

heb een prettige ervaring met deze firma zeer goede service en een goede nazorg

Een keurige levering zoals afgesproken materiaal kwaliteit met een goede prijs duidelijke montage handleiding met een goede nazorg als er in de verpakking iets niet klopte Ik ben zeer tevreden Vincent

Super kwaliteit voor een betaalbare prijs!

In navolging van de vorig jaar aangeschafte dubbele plissehordeur nu een enkele besteld. De kwaliteit is prima!

tevreden met het geleverde

enige onduidelijkheid in instructie . na telefonisch overleg duidelijke uitleg en meteen gezegd dat ze de instructie gaan aanpassen . zo hoort het . Ge´

Dit kan absoluut niet mooier en héél makkelijk te monteren!

We zagen toch een beetje tegen op om de (op maat geleverde) hordeur te monteren, maar het was een klusje van 15 minuten. Heel simpel dus, ook dankzij de prima handleiding. Kwaliteit is geweldig en de prijs ook.

Prima geregeld

Door de Corona even moeten wachten maar alles netjes geregeld

Zeer behulpzaam en nette prijzen

Na wat zoeken op internet ben ik terecht gekomen plissehordeurenwebshop.nl. Ik had een aantal vragen en die werden snel, duidelijk en vriendelijk beantwoord. De levering duurde wat langer door de Corona-Crisis, maar de berichtgeving was duidelijk. Ik moet de rolhorren nog monteren, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Prima hordeur

Op maat gemaakte plissehordeur besteld. Goede kwaliteit, past goed (duidelijke meetinstructies op site). De handgrepen zijn van mindere kwaliteit, laten snel los. Ook was de installatieinstructie wat summier. Wel vriendelijke klantenservice waardoor mijn vragen direct waren beantwoord. Zeker een aanrader

Product goed informatie kan beter

De levering liep wat vertraging op dat is opzich begrijpelijk. Maar informatie kwam pas eigenlijk nadat ik zelf vragen stelde over de levering. Bij de levering zit wel een instructie hoe de deur te monteren die duidelijk is. Alleen hoe de handgreepjes(erg duur eigenlijk) moeten worden gemonteerd is niet duidelijk. Gaatjes geboord en gemonteerd op een plaats die dus niet kon blijkbaar dus de deur sluitte niet goed meer. De schroefjes blokkeerde dit. Die heb ik in moeten korten en de zijde die ik nog niet had geboord heb ik het greepje geplakt. Het zou beter zijn als duidelijk in de instructie de plaats wordt aangegeven waar ze te plaatsen. Deur zelf van goede kwaliteit tegen redelijke prijs

Goede webpagina,duidelijk en snelle levering

Ook deze keer hordeuren besteld bij HW en ook nu weer tevreden

Deze mensen hebben verstand van zaken en voor het perfecte resultaat meen de montage service af

Goed geholpen en mooie prijs

Had me oude plisse hordeur kapot. Hier een nieuwe besteld Maat door geven vis de site. Ze namen even contact met me op om het even door te spreken. Levering ,netjes verpakt De hordeur past perfect,ben er erg blij mee

mooie plissehordeur

Goede plissehor wel wat langer op moeten wachten voordat deze bezorgd werd

Prima hordeur, vele malen goedkoper als de vorige, lijkt exact gelijk.

zelfs nu snel, netjes en boven verwachting geleverd! Prijs had ik al genoemd 😀

Super !!

Na jaren verzinnen wat er in onze aluminium uitbouw moest komen te hangen, waren we binnen 20 minuten klaar met uitzoeken en er werd heel goed mee gedacht met het schuine glas gedeelte. Het eindresultaat is perfect we zijn er heel blij mee.

Producten van hoge kwaliteit, deskundig advies en goede service

Fantastisch product en ondanks corona tijd, snel geleverd!

Product werkt fantastisch en makkelijk te instaleren zonder insteuctieboekje. Communicatie kon alleen ondanks de corona iets beter. Wij snappen dat het lastiger is in te schatten wanneer het geleverd word, maar een mailtje kan er opzich wel uit. Verder helemaal tevreden! M.v.g. Familie Nomen

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]