genieten van de hordeur

Goede communicatie, helder. Aanrader. Tijdplanning kon iets beter, maar wel gewoon goed

Geweldig!

Service en communicatie is PERFECT!!

Prima product en goede levering

Goede levering. Hordeuren zijn netjes afgewerkt

Goed advies en service

Nadat we prima materiaal en kleur advies in de winkel kregen, zijn we bij het inmeten ook nog eens prima geadviseerd. Snelle levering en montage, sneller dan verwacht. Eindresultaat is exact zoals we voor ogen hadden, dus we zijn zeer tevreden

Mooie deur en snelle levering.

Mooie hordeur besteld, goed contact gehad en deur is snel geleverd. Sloot niet helemaal goed aan. Dit kan verholpen worden maar dat durven we niet goed. Bang dat we iets kapot maken.

Ik heb een hordeur laten plaatsen en ben er erg blij mee .Netjes opgehangen en ze hebben me goed geholpen met de juiste maten bestellen .!! Ik raad dit bedrijf zeker aan

Prettig en deskundig geholpen

Zie boven

Prima deur en prima afhandeling.

Heel erg netjes gewerkt.

De plaatsing van de rolluiken is heel erg netjes gedaan en voor een hele mooie prijs.

Goede snelle service en kundig advies, prettige ervaring!

Prima shop!

Resultaat top maar de weg ernaar toe traag en slecht

Wanneer je leest dat er een korte levertijd is van de deur wordt je enthousiast en ja daar bestellen we hem meteen maar dan krijg naar een paar dagen mail dat het langer duurt en dan nog eens langer ja daar baal je dan enorm van. Maar de deur hangt en die is netjes en in orde.

Prima kwaliteit en service.

Wij hebben al meerdere malen gordijnen bij Gordijnspecialist/HW Huis & Wonen besteld en zijn nog nooit teleurgesteld. Vriendelijke mensen die afspraken nakomen en goed helpen bij het maken van keuzes.

Elke keer weer prima service

Nu al diverse keren bij HW Huis en Wonen gekocht en elke keer worden we uitstekend geholpen. je wordt goed geholpen in de winkel, afspraken worden keurig nagekomen en de spullen zijn van goede kwaliteit

mooie plisee hordeuren

mooi product en goede service

Makkelijk te bestellen, goede communicatie

Heb een plisse hordeur op maat besteld en na wat vertraging (wat overigens goed wordt gecommuniceerd) en goede contacten over de levering is de hordeur geleverd. Past perfect en ziet er mooi uit.

Fijn bedrijf met attent personeel en mooi assortiment

Ivm verbouwing is de order bij ons in gedeeltes geleverd. Daar werd helemaal niet moeilijk over gedaan. Zowel het winkelpersoneel als de monteurs zijn vriendelijk en meedenkend. De laatste order was precies rond vakantietijd, wij ontvingen netjes bericht over dat de levering daardoor wel wat langer kon gaan duren.

Prima, goede prijs / kwaliteit verhouding

De levering heeft helaas wat langer geduurd dan men op de website vermeld. (vakantieperiode?) Je moet er wel zelf achteraan maar daarna wordt je dan ook netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Het installeren gaat zeer eenvoudig, en heb je een vraag, ook die wordt snel en netjes beantwoord. Kortom, gewoon goed!

prima deur en duidelijke instruktie voor het bevestigen

De aflevering duurde wat langer i.v.m. vakantie periode. Veel mailverkeer voor het op de hoogte houden van de voortgang van productie en bezorging.

Prima service en betrouwbaar

Gebeld hoe lang een bestelling zou duren. E.e.a. Zou ongeveer 1 week langer duren dan normaal, 1,5 week dus prima. Zeer vriendelijk aan de telefoon. Ze doen wat ze beloven. B.v. Terugbellen. Hordeur makkelijk te installeren. Ik raad deze firma zeker aan.

Eenvoudig te installeren mooie plisséhor

De levertijd was iets langer dan dat ze op de site aangeven, maar eenmaal geleverd was de hor eenvoudig te installeren en werkt perfect.

Plisséhordeur ziet er goed uit, makkelijk te monteren en vriendelijke service

Product ziet er goed uit, montage was makkelijk en bij enkele vragen werd ik zeer vriendelijk en voor mijn gevoel ook vakkundig te woord gestaan.

Doen wat ze beloven en leveren wat je verwacht.

Zie mijn zin hier boven.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld in een keer passend, behulpzame mensen

Geweldig. Super service en hele mooie horren

Snelle reactie en mooi on de kleur van de kozijnen. Super blij mee

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]