Pluspunten

-Besteed zeer veel aandacht aan het meedenken in een oplossing -Goede prijzen tov concurrentie -Heel klantvriendelijk

- Geen, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke communicatie

levertijden, meerdere keren levering uitgesteld

Pluspunten

Correct en deskundig personeel Ook na klacht direct actie en prima oplossing

Pluspunten

Snelle reactie en namen alle tijd voor de offerte zonder druk uit te oefenen! Hele fijne samenwerking!

Er moest een nieuwe hoekstrip besteld worden en daar moesten we zelf over bellen wat de stand van zaken was.

Pluspunten

Vakkundig geholpen. Duidelijke uitleg en advies. Snelle levering en montage.

Zou ik zo niet weten helemaal tevreden zelfs de koffie in de showroom was lekker.

Pluspunten

Wij hadden voor onze woon- en slaapkamer nieuwe gordijnen nodig. Tevens wilden we voor ons keukenraam een elektrisch bedienbaar buiten-screen hebben. Met dit verlanglijstje zijn wij naar de nieuwe vestiging van Huis&Wonen in Gorcum Oost gegaan. Ruime parkeer gelegenheid en binnen was het allemaal nieuw. Een ruime keus van allerlei stoffen en materialen. Een hartelijke ontvangst en kundig advies. We kregen allerlei stalen mee om thuis uit te proberen. Nadat we onze keuze hadden gemaakt werd enkele weken daarna alles keurig geïnstalleerd door twee heel geschikte jongens. De oude spullen namen ze weer mee, dus geen nawerk. Wij zijn heel tevreden. Komen we nog eens terug, nou en of!

geen

Pluspunten

Pluspunten

Zeer klantgericht en klantvriendelijk

betalen via pinnen mogelijk maken

Pluspunten

Alles keurig volgens afspraak. Personeel netjes gewerkt.

Pluspunten

duidelijk mail contact. Vast contact persoon. Vriendelijk geholpen, niet aangedrongen. Prijs is vergelijkbaar met alle andere internetwinkels.

Plastic handvat is flut, gelukkig is dat ook niet nodig voor de deur.

Pluspunten

Komt afspraken keurig na en levert vakwerk

Pluspunten

Goed advies, snel en goed geleverd

Pluspunten

Geven een duidelijke factuur Makkelijke betallingsmogelijkheid via Ideal Goede afspraken voor installatie en komen op afgesproken tijdstip Werken snel en vakkundig, geven informatie indien nodig

geen, ga zo door

Pluspunten

Plisse hordeur gekocht. Perfect. Mooi, op tijd geleverd en gemonteerd en doet waar hij voor is.

Geen!

Pluspunten

zeer goed behandeld tevreden

Pluspunten

Vakkundige medewerkers c.q monteurs. Billijke prijzen.

Geen.

Pluspunten

Een vakman aan het werk geweest. En niet te duur. Een geweldig goed bedrijf voor de omgeving van Gorinchem. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

Pluspunten

Fijne service en advies in de winkel!

Lange levertijd.

Pluspunten

Alles netjes en verzorgd gedaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede uitleg t.a.v. het te bestellen product

beloofde levertijd

Pluspunten

Twee plisséhordeuren op de website besteld, zijn binnen de termijn die er voor staat geleverd. Goede communicatie via de mail. De plisséhordeuren zijn mooi en van goede kwaliteit.

Pluspunten

Veel kennis en goed advies.

Pluspunten

Vlotte en behulpzame mensen. Snel handelen.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]