Pluspunten

Goede service. Prima assortiment. Fijne mensen

Pluspunten

goede informatie naar de klant

montage informatie kan uitgebreider gebracht worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs kwaliteit is top

Het bezorgen, eerste keer mail gekregen dat ze rond 18:00 zouden komen met een uur er voor en erna. Waren ze al om 15:15 langs gekomen. Daarna afspraak gemaakt dat ze de hele week komden komen na 16:00 accoord gegeven door de dame waar ik mee gesproken had. Krijg ik een mail dat ze om 14:00 kwamen. 2x een afspraak gemaakt die ze niet nakwamen

Pluspunten

Fijne mensen! Uitstekende kwaliteit en goede service.

Pluspunten

Aandacht, service, vriendelijk, afspraken nakomen, nazorg

Niks

Pluspunten

Deskundig advies, meedenkend en verstand van zaken. Keurige aflevering en montage. Top!!

Pluspunten

Via internet een plissé hordeur voor openslaande deuren besteld. Deze was snel binnen. We hebben hem laten monteren en degene die hem bevestigde werkte heel netjes, nam alle afval mee. Een pluim is wel verdiend.

Pluspunten

Vriendelijke en zeer goed meedenkende mensen. Er heerst een ongedwongen sfeer en je krijgt nooit het gevoel dat je een beslissing opgedrongen wordt. Mooie winkel met ruim assortiment tegen goede prijs. Klant- en servicegericht!

Pluspunten

Prima! Alles ging in goed overleg met ons. Wij hebben prachtige luxaflex gekregen.

Pluspunten

Deskundig, betrokken, denkt mee met de klant, en vriendelijk zijn ze ook, nou en of! Er zijn vast meer 'gordijnspecialisten' en misschien lijken die goedkoper, maar dat wil ik eigenlijk niet eens weten, want: wat goed is is goed. HW Huis & Wonen is goed. Gewoon hartstikke goed.

Pluspunten

Snel reactie. Snel geholpen.

Pluspunten

Klantvriendelijk en goed advies gekregen. We zijn erg tevreden met het eind resultaat

Die zijn er niet

Pluspunten

Klantvriendelijk en meedenkend. Snelle levering.

Pluspunten

Ongelooflijk klant vriendelijk, meedenkend, goed advies.

Pluspunten

Top bedrijf,alles is probleemloos en heel netjes geplaatst

Pluspunten

Alles is top. Goed geholpen. Prima vakmensen.

Pluspunten

De hordeur is perfect en volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

Snelle service! Zeer klantvriendelijk!! Goede uitleg!

Niet

Pluspunten

Behulpzaam, correct en flexibel

Pluspunten

De wijze waarop zijn problemen oplossen. Niet het probleem bij de klant leggen, maar er samen uit komen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede service

Eventuele behandeling van de meubelen meteen na aflevering doen.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]