Pluspunten

Goede info en fijn geholpen met uitkiezen en netjes thuis bevestigd door aardige monteurs .

Pluspunten

Goed advies! Nette service wat betreft meten en ophangen van de gordijnen!

Pluspunten

Klantvriendelijk, top service, overzichtelijk winkel en goede vakkennis

Pluspunten

Zeer snelle service! Goede kennis Mooie jaloezieën

Pluspunten

Proffessionele uitvoering van de montage !

Offertes kunnen mogelijk iets sneller worden verstuurd naar de klant.

Pluspunten

Goed advies, duidelijke offerte en een snelle levering.

Pluspunten

Fijne, eerlijke communicatie en adviezen. Zeer klantVriendelijk personeel. Mooie producten. Krijg er een tevreden gevoel bij.

Pluspunten

Altijd een prettige samenwerking met iedereen in het bedrijf. Ze denken fijn met je mee, zijn snel, goede kwaliteit en niet duur. Kortom; echt een aanrader!

Pluspunten

voldoende tijd voor klant in showroom mooie kwaliteit stoffen prijs-kwaliteit goede verhouding

Pluspunten

De service is top, ze nemen alle tijd voor je en denken goed mee. Ze zorgen ervoor dat alles helemaal in orde is bij het installeren van de gordijnen en bieden ook goede service als er later nog eens iets aan de hand mocht zijn.

Pluspunten

Vooraf goede telefonische ondersteuning gehad wat nodig was voor mij om juist te kunnen bestellen. Het frame hebben ze speciaal voor mij in zwart gespoten (meerprijs), wat erg mooi gedaan is. Keurig verpakt opgestuurd, zelf de ongeveer tijd werd op de dag zelf doorgegeven, zo hoefde ik niet de hele dag thuis te blijven. Ook toen ik het geheel zelf ging installeren had ik wat vragen, die werden telefonisch beantwoord. Het geheel past precies en ziet er fantastisch uit. Ben er al met al heel blij mee.

Kan niets bedenken

Pluspunten

Ze geven goed advies en we hadden een hele korte levertijd op de duette’s.

Pluspunten

Goede en vriendelijke service en begeleiding, van oriëntatie tot montage/ophangen gordijnen.

Pluspunten

Snelle reactie op de mail. Snel in huis om te komen meten en brengen de map gelijk meer om een keus te maken.

Van de zomer bij het komen ophangen en aantal uur zitten wachten tot ze kwamen. Ik heb zelf gebeld om te vragen wat ze bleven..

Pluspunten

Nette duidelijke offerte, en goede uitleg. Keurig gemonteerd, en afgewerkt.

Pluspunten

Behulpzaam om een juiste keuze te maken, ruime sor******, prettige verkopers die je het produkt niet opdringen, ruime goed verlichte winkel waar je rustig de tijd krijgt

het zou prettig zijn als degene die langs komt voor het inmeten, en niet op tijd kan zijn, dit even laat weten

Pluspunten

Maakt de afspraken waar. Vlot, vriendelijk en deskundig. Prima werk geleverd.

Als het zo blijft als ingevuld in het linker vak: GEEN

Pluspunten

Duidelijke communicatie en uitstekende afhandeling van opdracht.

Bij kleine opdracht lastig te bepalen.

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam en meedenkend. Mooie nieuwe showroom! Wij zijn uiterst tevreden over de geleverde houten jaloezieën. Mooie kwaliteit en ze zijn super netjes opgehangen! We gaan nog meer producten bestellen!

Geen, alles top!

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk te woord gestaan.

Een langere mogelijkheid om stalen thuis te beoordelen.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]