Pluspunten

Het is een zeer overzichtelijke site. Je word goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling.

Pluspunten

Na een verkeerde maat geleverd te hebben, is het met 1 telefoontje opgelost, en net de plissehordeur ontvangen met de juiste maat. En erg makkelijk te monteren ook nog.

Foutje kan gebeuren, is perfect opgelost.

Pluspunten

De plissehordeur ziet er goed uit en werkt prima.

Verwachte leveringstijd werd ruim overschreden.

Pluspunten

Goede service en montage. Alles keurig opgeruimd.

Misschien iets lagere prijs.

Pluspunten

Degelijk materialen en duidelijke handleiding

Bestelling kwam niet binne de verwachte tijd , wel mail gekregen over de vertraging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes afgeleverd

Betere communicatie mbt levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

- Geef een reele levertijd aan op de website. Wees eerlijk in de te verwachten tijd. Nu moest ik drie weken ipv 5-7 dagen op de bestelling wachten. Pas op de 8e dag krijg ik daarvan bericht. Dan denk je; hij komt morgen en dan pas hoor je dat het nog veel langer duurt. - montage beschrijving onduidelijk. Vooral het eerst vastplakken van de bevestiging, dan de deur weer losklikken lukt niet, dan gaan de bevestigingsplaatjes ook weer los. hierdoor is het vastschroeven van de bevestigingsplaatjes niet mogelijk. Klopt niet, lukt ons in ieder geval niet.

Pluspunten

Prima product. Netjes geleverd. Goed op de hoogte gehouden wat de status van de produktie/levering is.

Pluspunten

Service via telefonische contact vragen adequaat behandeld. Extra stip kosteloos geleverd

Pluspunten

Duidelijke website. Goede afspraken over de levering. Redelijke prijs.

Pluspunten

Alles keurig volgens afspraak. Niets op aan te merken

Pluspunten

Alle afspraken nakomen

Schroefjes voor bevestiging handvat verkeerd(geen parker) en 1 kapot.helaas kan mijn deur niet goed sluitend meer dicht. Drukt tegen plissee deur. En handvat buiten kan niet aangebracht worden, deze komt tegen glas van de buitendeur. Ook aluminium slijtdorpel moeten verwijderen, deur stoot anders tegen jullie onderdorpel.

Pluspunten

Montage snel, goed. En zeer netjes gedaan. Monteur deed zijn schoenen zelfs uit om vloer niet te beschadigen!

Pluspunten

Goede afhnadeling van de klacht. Snelle en nette levering van de producten.

Telefonische bereikbaarheid mag iets beter

Pluspunten

Adviseert goed. Denkt mee. Antwoord uitgebreid en snel op emails, voordat ik tot daadwerkelijke aankoop over ging. Vraagt om voorbeeldfoto's van mijn schuifpui om de juiste maten te beoordelen. Etc. De geleverde Plisse hordeur past perfect en is van goede kwaliteit. De wijze van verpakken was erg goed en stevig.

nvt

Pluspunten

Correct, goede kwaliteit, foutloos afgeleverd, goede handleiding voor zelfplaatser

leveringsafspraken vlotter communiceren

Pluspunten

Mooie hordeur tegen de laagste prijs! De service van dit bedrijf is uitstekend te noemen. Korte lijntjes dmv chat mail en telefoon.

Pluspunten

Doe zo verder, ik ken maar weinig webwinkels die zo meedenken met de bestelling van de klant. Prima werk!

Pluspunten

snelle levering goede afspraken goed advies

Pluspunten

Perfecte op maat geleverde hordeur. Ziet er netjes en prima afgewerkt uit. De 'op maat' versie was inderdaad op maat en kostte welgeteld 10 minuten om te monteren. Levering was iets verlaat maar daar werk prima en eerlijk over gecommuniceerd.

Pluspunten

Overweegt u een plisséhordeur aan te schaffen? Doe dat dan met gerust hart bij dit bedrijf. Omdat we de hordeur eerst wilden zien zijn we naar de showroom gegaan waar we hartelijk werden ontvangen en uitgebreide uitleg en info kregen. Op de online bestelling volgde een snelle levering van een kwalitatief goed product. Na een vergissing aan onze kant werd een snelle oplossing geregeld. Topservice van dit bedrijf. Een aanrader!

Houden zo! En succes in jullie nieuwe vestiging.

Pluspunten

Goede service, scherpe prijs en vakbekwame medewerkers! We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]