Pluspunten

Snelle service, en vlotte respons op vragen

geen

Pluspunten

Goede prijs en hor ziet er uit . Duurzaamheid nog onbekend

Levertijd was langer dan op website stond

Pluspunten

Duidelijk communicatie en bestelmogelijkheid. Weer na een vraag dezelfde dag terug gebeld.

Handleiding met grotere letters en alleen in het NL.

Pluspunten

Perfecte kwaliteit,geleverd zoals het hoort. Ook bij telefonisch contact netjes te woord gestaan een aanbeveler.

Pluspunten

super goede service en goede kwaliteit

Pluspunten

Goede prijs, goede communicatie, snelle levering

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit

De gebruiksaanwijzing dient verbetert te worden, ik stel voor een eenvoudige tekening met ieder onderdeel een nummer, dat nummer is dan terug te vinden op de tekening, dan weet je ook waar alles gemonteerd moet worden, de nu bijgeleverde tekening heb je niets aan veel te technisch.

Pluspunten

Erg goed geholpen bij niet-standaard situatie. Goede kwaliteit, goede prijs. Goede instructies. Levering iets te laat, maar wel goed gecommuniceerd

Pluspunten

Makkelijk telefonisch contact en een snelle levering.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kwaliteit van het product is zeer goed, daar zijn we tevreden over, ook de installatie is zeer eenvoudig. Maar de levering en afspraak voor levering in Belgie blijft slecht. Beveel het bedrijf wel aan voor de kwaliteit

Levering in Belgie is een groot probeer, er werd een levertermijn voorzien van 5a 7 dagen. Dit lukte al niet. Nadien werd er beloofd om op donderdag te leveren, werd 3 maal bevestigd. Maar donderdag geen levering gezien. Werd mij dan gemeld dat er vrijdag zou geleverd worden. Vrijdag ook geen levering gezien, verschillende malen gevraagd om contact op te nemen met vervoerdienst maar dat konden ze ook niet. Ze kunnen hun eigen chauffeur zelfs niet bereiken. !!! Dit heeft me al 2 verlofdagen gekost en heb nog steeds niets ontvangen. Ga uw bedrijf zeker niet aanbevelen. Andere toekomstige kopers in belgie zijn gewaarschuwd

Pluspunten

Snelle levering en deskundige montage

Pluspunten

Duidelijke en correcte info (handleiding, communicatie, enz.)

Voor het bevestigen van de bovenlat (U-profiel) aan de schuifpui (plisséhor) waren er geen vijsjes voorzien noch gaatjes waar die zouden komen. Op zich geen probleem, maar in de handleiding die ik vooraf kreeg via e-mail (mooi initiatief) staat dat niet vermeld.

Pluspunten

Goede service. Situatie voor plaatsing van de dubbele hor voor de terrasdeuren niet duidelijk. Foto's verstuurd en toen gebeld door hen om de situatie door te nemen. Hor past perfect!

Misschien wat meer foto's op de site waar duidelijk ingezoomd wordt, zodat duidelijk te zien is of de klant de gelijke situatie heeft.

Pluspunten

Snelle reactie, uitstekende kennis, gunstige prijzen, veel keuze.

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie over in productiename en de verwachte levertijd (ook bij vertraging). Netjes verpakt en duidelijke handleiding.

Geen eigenlijk, het gaat zoals het hoort en beloofd is aan de klant.

Pluspunten

Ze hebben een uitmuntende service, en je wordt er echt heel vriendelijk en netjes geholpen. En de levertijd is ook nog eens snel, dat is ook nog eens heel mooi.

Geen. Het is gewoon al perfect.

Pluspunten

alles naar behoren afgewikkeld 8

telefonisch contact kan beter

Pluspunten

Goed contact, snelle levering. Erg tevreden met de 2 hordeuren. Dank!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product aan scherpe prijs

weinig tot geen communicatie in verband met levering , werd zomaar geleverd bij de buren zonder te verwittigen vooraf,SPIJTIG .

Pluspunten

- Duidelijke communicatie over status van de bestelling - Goed product

- Bezorgtijd wordt tot op de minuut nauwkeurig gegeven en vervolgens staat er in de begeleidende tekst dat de aangegeven tijd plus en min een uur gerekend moet worden. Dan is het logischer om een tijdvak aan te geven. - In eerste instantie werd er aangegeven dat de levertijd 3-5 werkdagen was, vervolgens was de productie vertraagd en duurde het 1,5 week langer. - De gebruiksaanwijzing was zeer summier

Pluspunten

Prima hulp bij bestellen van meerdere deuren. Flexibel. Houden je goed op de hoogte van de voortgang. Kreeg netjes een telefoontje na aflevering. als je beetje handig bent makkelijk zelf te monteren.

Pluspunten

Mooi werk en heel vriendelijke monteur

Pluspunten

Levering correct en op tijd. Montage van de hordeur was niet meteen duidelijk. Na een telefoontje was het snel duidelijk en was de montage eenvoudig. De plissehordeur ziet er mooi uit en lijkt me steviger dan een gewone hordeur. Aan te bevelen.

een kortere montage uitleg.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]