Pluspunten

Goede informatieverstrekking. Klantvriendelijk. Oplossingsgericht

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede service

Pluspunten

Klantgerichte en klantvriendelijke benadering. Denken mee en komen afspraken na. Zeer positief! Kwaliteit van de producten is ook uitstekend.

Misschien qua communicatie de klant meer op de hoogte houden. Maar verder prima!

Pluspunten

Snel en vakkundig geplaatst!

Telefonisch beter bereikbaar.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke afhanling. Alleen de bestelde handgreep zat er niet bij. M.v.g Martien .

Pluspunten

mooi product en op juiste maat geleverd goede service en bereikbaarheid snelle reactie op e-mail contact

Ondanks vertraging van product werd er na contact een goede en passende oplossing gegeven. Blijf de duidelijke en goede communicatie vol houden en hopelijk kan je in de toekomst de vraag beter verwerken

Pluspunten

Een uitstekend product voor een betaalbare prijs

Beter aan de afspraken houden

Pluspunten

De deur is petfekt.

Het bedrijf moet sneller leveren wan bij online kopen wordt vooraf betaald en ontstaat het gevoel dat er misschien niet geleverd wordt.geeft een negatieve idruk die achteraf niet bestaat.

Pluspunten

Keurige opvolging van order en plaatsing

n.v.t.

Pluspunten

Houdt de klant goed op de hoogte over de termijn van levering bij vertraging, zeer correct, keurige montage

Pluspunten

snelle service in vergelijking met andere aanbieders, degelijk product en goed geprijsd

Toevoegen handleiding en montagemateriaal voor bovengeleider van hor

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering Vakkundig en snel geplaatst Resultaat, een mooie plisedeur waar we zeer tevreden mee zijn

Pluspunten

Top deur geleverd en keurig op maat

Levering zal wat sneller kunnen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het product, een plisséhordeur voor een schuifpui maakt een degelijke indruk, het is een goed afgewerkt lroduct!

De montagehandleiding is niet sluitend! We hebben van tevoren geïnformeerd hoe het hor te plaatsen, maximaal in het kozijn of een cm ruimte laten, wat extra speling. De keuze was aan ons, de meesten monteerden echter volledig in het kozijn, dus profiel tegen het deurkozijn. We hebben een plisséhordeur met handvatten besteld. Alles is conform de beschrijving gemonteerd, het rolt goed, sluit goed aan. Echter, door het handvat wil de schuifpui niet meer dicht, omdat het handvat tegen het puikozijn komt, dat exact sluit bij de kozijnrand waartegen het profiel is gemonteerd. Dus een afstand van 1,5 cm was correct geweest! Helaas, hierover wordt nergens geschreven en het werd in het gesprek ook niet benoemd.

Pluspunten

Als je vragen hebt wordt alles snel en goed opgelost!

Pluspunten

Goede communicatie. Correcte afhandeling. Kwaliteitsvol product dat al op voorhand netjes was afgeregeld. Goed gedocumenteerde afregelmogelijkheden.

Pluspunten

Goede communicatie. Ook over de te late aflevering. Prima afgewerkt materiaal en exact op maat

Gezien de nagenoeg perfecte levering/afwerking hadden wij het fijn gevonden als in de bovenbak (of bovengeleider - zie gebruiksaanwijzing) alvast schroefgaatjes voorgeboord waren. Dat maakt het helemaal perfrect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

doorgegeven bezorgtijd klopt exact, top!

Pluspunten

doet wat ze beloven!

Pluspunten

Makkelijk dat het in de buurt is. Goed geholpen en ook de monteur was erg vriendelijk en werkte netjes.

Eigenlijk niet, doordat het erg druk was liep het een paar dagen uit. Maar dat was geen enkel probleem.

Pluspunten

Fijn contact, goede advisering en perfecte levering en montage. Zeer tevreden!

Kan niets bedenken

Pluspunten

geen moeilijkheden als de bestelling niet compleet is.

rechter bovenhoek is scheef gezaagd.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]