3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijke service Goeie kwaliteit product

Snellere respons

Pluspunten

Goed advies tijdens bestellen producten. Snelle reactie bij vraag of probleem. Had zelf een probleem met geleverde plissé hordeur, dit werd zéér snel en goed opgelost!

Géén! Service staat al op een zeer hoog niveau!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bedrijf nam zelf contact op om te checken of de levering correct was verlopen (het vermoeden dat er iets mis was gegaan klopte). Daarna werd snel passende actie ondernomen. Tijdens montage duidelijke telefonische ondersteuning - op zaterdag!

Meer duidelijkheid over de levertijd. De op de site vermeldde tijd werd ruim overschreden. Montagehandleiding klopte niet (ontvangst van handleiding voor hordeur in het kozijn, nodig handleiding voor montage op het kozijn).

Pluspunten

Klantvriendelijk en medenkend

Wanneer ik een hordeur bestel voor op het kozijn, dan verwacht ik ook een strip aan de zijde waar de hor sluit en niet alleen 1 zijde plus bovenkant.

Pluspunten

Komen hun afspraken na Zijn op tijd bij de afspraak Montage goed advies en netjes werken

Pluspunten

Hans heeft me fantastisch geholpen en geadviseerd. Alles keurig geregeld en vlot opgestuurd. Hulde.

Pluspunten

afspraak =afspraak Duidelijk in communiceren Netjes verpakt.

Levertijd zou iets korter kunnen.

Pluspunten

Nette service, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Pluspunten

Goeie service, levering conform afspraak. Kwalitatief hoogwaardig product. Duidelijke website met snelle respons.

Links op websites met YouTube filmpjes geven nog meer informatie over producten.

Pluspunten

Doen wat ze beloven TOP

Pluspunten

Perfect naar wens, Goede maat voering dus past precies.Prima

Pluspunten

Duidelijke site, ik belde voor extra advies. Hele vakkundige aardige man. ik durfde het meteen aan om maatwerk via internet te bestellen. Alles past perfect en een mooie hordeur.

ik zou willen dat ik altijd zo werd geholpen!

Pluspunten

Goede kwaliteit horren, netjes verpakt en bezorgd. Ontbrekend deel van de bestelling snel en zonder problemen nageleverd. Binnenkort volgt tweede order....

Pluspunten

Duidelijke informatie op internet Snelle en correcte levering Goede reactie op gestelde vragen

Pluspunten

Geen alledaagse schuifpui, maar uitstekend geholpen bij opmeten en uiteindelijk prima gemonteerd. Zeer tevreden!

Kleine vertraging opgelopen bij versturen offerte, maar de offerte werd gelijk voordelig aangepast.

Pluspunten

Erg professioneel en persoonlijk contact via site

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk zelf op te meten en te bestellen en een goede prijs.

Pluspunten

Snelle levering! We hadden wat vragen over de plissehordeur en werden goed en snel geholpen. Mooie hordeur in RAL-kleur.

Geen, alles was perfect.

Pluspunten

Bij vragen over de maten ben ik tijdig teruggebeld. Goede levering alles paste precies. Er was wat vertraging in de fabricage, maar hier werd ik over geïnformeerd.Er zou vanwege de vertraging een aardigheidje mee worden gestuurd.Deze heb ik helaas niet ontvangen. Kwaliteit voor zover ik nu kan beoordelen is goed.

Pluspunten

goede kwaliteit en service.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]