Pluspunten

accuraat en bij oneffenheden bereid tot een oplossing te komen.

Pluspunten

Professioneel & gezellig bedrijf. Advies en uitvoering volledig naar wens.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en vakkundigheid door zowel verkopers en monteurs

Beter contact houden met klant mochten er veranderingen in tijdschema optreden

Pluspunten

Komen afspraken na, werken netjes, rustig

Pluspunten

Bij dit bedrijf werken zeer kundige medewerkers die altijd klaarstaan met goed advies.

Niet van toepassing.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en deskundige uitleg over de kwaliteit der producten. Duidelijke offertes. Zeer deskundige en vlotte montage van gordijnen, rolgordijnen etc.

Pluspunten

snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, advies en levering. Bij het ophalen was de rail nog niet gereed, ik kon hier even op wachten.

Helaas zijn jullie niet meer op donderdagavond open dus moet je echt overdag of in het weekend langsgaan.

Pluspunten

Keurig en heel vriendelijk personeel. Denken mee in oplossingen. Heel tevreden over het product. Houden zich aan de afspraak.

op de hoogte blijven houden van de levering

Pluspunten

Goede service en komen afspraken perfect na

Pluspunten

Prettige mensen die de screens installeerden. Zorgvuldigheid , goed geadviseerd, kleine opmerking (twee sceens die niet helemaal gelijk lopen) kreeg meteen opvolging.

Pluspunten

Duidelijkheid. Snelheid. Aardige medewerkers.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte leveringen tegen een goede prijs. Wij als winkelier zijnde kopen al onze plisse hordeuren bij hen in.

Pluspunten

Goede service vriendelijk personeel

Pluspunten

Goede service, denken mee met de wensen en verwachtingen van de klant.

Pluspunten

Denken goed mee voor beste oplossing Goed bereikbaar bij vragen en dan zeer behulpzaam

Pluspunten

Snelle inmeting, goed opgeleverd met kwalitatief goede materialen.

Communicatie omtrent datum oplevering

Pluspunten

Snel en goed geleverd. Kwalitatief goed product. Goede communicatie over wanneer de plissé rolhordeur op maat gemaakt en geleverd wordt. Ik raad dit bedrijf aan.

Geen.

Pluspunten

Zeer goede service. Nadat door miscommunicatie een verkeerde maatvoering geleverd was, kreeg ik zonder discussie gratis een nieuwe hordeur geleverd. Scherpe prijs bij deze leverancier.

Pluspunten

snelle en een goede aflevering

Pluspunten

Ik vind het een super vriendelijk en goed betrouwbaar bedrijf. Ik koop hier al jaren mijn gordijnen en zal dat in de toekomst ook blijven doen.

Heb ik niet

Pluspunten

correcte levering

Ik had al een plissehordeur. Het horrengaas versleten. Ik zou willen dat ik alleen het horrengaas zou moeten kunnen aanschaffen. Nu heb ik de door u geleverde omlijsting en andere onderdelen direct wegkunnen gooien. Zonde toch?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en naar verhouding goede kwaliteit.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, gordijnen, vloerkleden en horren. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Voor meer informatie check onze website: www.huis-en-wonen.nl