Pluspunten

Aardige mensen,doen ook niet moeilijk met omruilen en zo. Leuk met kodootje

Zou niets weten deur is nog niet geplaatst door ons

Pluspunten

Tevreden over levering .

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven, ook een deurmaat 3 cm breder dan hun standaardmaat wordt -zonder extra kosten- op maat gemaakt.

???

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding en professioneel advies!

Pluspunten

De website ziet er duidelijk, verzorgd en overzichtelijk uit! De informatie is duidelijk en de levering van de bestelde producten verliep goed!

Gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle levering en als je er niet uitkomt deskundige hulp

Pluspunten

Duidelijke site en erg fijn om snel terug gebeld te worden ivm vragen

Pluspunten

Hele duidelijke site. Zelfs voor een vrouw is de technische uitleg makkelijk te begrijpen. Het monteren ging ook erg makkelijk. Alles kwam precies op maat waardoor ik niet hoefde te zagen.

Ik kan geen verbeterpunten noemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima kwaliteit, levering volgt op tijd.

Handgrepen besteld, maar niet geleverd. Nu al 3x gebeld, niet geleverd. daarna gemaild en meteen volgende dag ontvangen.

Pluspunten

- Service. Er werd tijdens zijn vakantie direct met mij contact opgenomen omdat ik afwijkende maten had doorgegeven zodat een passend advies gegeven kon worden. Toch werd helaas de eerste keer een hor geleverd die niet ging passen maar dit is snel hersteld. - Prijs/Kwaliteit is super. Goedkoopste die er te vinden was.

- Misschien een montage handleiding voor "Op de Dag" montage meeleveren. Ik kwam er wel uit maar misschien dat andere mensen daar meer problemen mee hebben.

Pluspunten

Goede levering. Duidelijk productbeschrijving en goed te monteren.

Benodigdheden, zoals schroeven die je nodig hebt, bijleveren.

Pluspunten

Op maat geleverd. Echt heel fijn. Past perfect achter de gordijntjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product! Makkelijk zelf te installeren! Toen na twee en een halve week de deur eindelijk op vrijdag geleverd zou worden, heeft de transporteur kennelijk een foutje gemaakt en de deur niet meegenomen van het bedrijf. Ik werd hier telefonisch van op de hoogte gesteld met excuses en met de mededeling dat de deur door plissehordeuren zelf zou worden afgeleverd op de afgesproken vrijdag. Dit is ook gebeurd en daarbij heb ik ook nog een klein presentje gekregen voor het ongemak.

Helaas heb ik 2 en een halve week op de bestelling wachten en daarom geef ik 7 punten anders waren het er 10.

Pluspunten

Zeer netjes geleverd. Zeer klantvriendelijk Ziet er heel mooi uit. TOP

nee niets op aan te merken

Pluspunten

zeer netjes geleverd en makkelijke montage. echt een aanrader!! TOP product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beter op de hoogte zijn van de voorraad horgaas

Pluspunten

Dubbele hordeur besteld (frame kleur technisch zilver), ziet er super mooi uit! Perfect op maat geleverd ook. Plaatsen was dan ook zo gebeurd. Zelfs nog leuk kadootje erbij...helemaal top!

Levertijd was volgens site 4 tot 6 werkdagen, is uiteindelijk 2,5 week geworden. Tip; laat eerder weten waar de klant aan toe is....

Pluspunten

Inmiddels twee deuren bestelt en gemonteerd, goede kwaliteit prijs verhouding. Tweede levering had vertraging, dit werd netjes gemeld met de mogelijkheid te annuleren.

De automatisch gegenereerde mail na een bestelling vind ik wat amateuristisch, dit wekte bij mij enig argwaan.

Pluspunten

Keurig netjes verpakt precies op maat geleverd! En voor de scherpste prijs waar wij het online voor konden vinden met een redelijke levertijd Wij zijn super tevreden!

Helaas heeft de levering enige vertraging opgelopen, maar werd hier keurig over geïnformeerd. de uitgestelde datum was keurig zoals aangegeven.

Pluspunten

Eenvoudig samenstellen op de website. Na samenstellen netjes een mail gehad met verzoek wat extra informatie van onze kant. De hordeur zit er inmiddels in en wat een plaatje. Super kwaliteit, goede prijs. In mijn geval de helft van de prijs in de winkel. Een aanrader en veel dank aan Hans, ondanks de zomer drukte wanneer iedereen een hordeur wil netjes contact gehouden gedacht in oplossingen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Houd al het vlieggespuis buiten en ziet er erg professioneel uit!

Houd al uw huisdieren(Kat of Hond niet binnen, wat resulteert dat u steeds de hor opnieuw in de rails moet doen! Bij dubbele deuren kan de hor er compleet uitvallen! Heeft u geen huisdieren is het zeker een aanrader!!

Pluspunten

Goeie site en eenvoudig bestellen, ook de chat is handig om vragen te stellen. Super kwalitet deur voor een lage prijs

Pluspunten

Ik had een kier. Ze hebben direct gereageerd met het kosteloos opsturen van een andere borstel! In het begin werd direct goed geadviseerd.

De telefonische bereikbaarheid moet verbeterd worden (niet bereikbaar op de aangegeven tijden op de site).

Pluspunten

Uitstekende inmeet instructies, op deze manier kan je geen fouten maken. Hierdoor is de prijs ook enorm scherp, ik ben ze met deze kwaliteit niet tegen gekomen voor deze prijs. Goede service en alles volgens afspraak!

Website is niet enorm uitgebreid, er mogen van mij wel meer product foto's op.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]