Pluspunten

Een bedrijf dat de uitspraken zeker waarmaakt, alles perfect geregeld. Proficiat hiervoor.

Pluspunten

Op de website kun je heel gemakkelijk op maat je plisséhordeur bestellen: de maten opgeven, kleur van het frame en het gaas. En daarna afrekenen via iDeal. Wij hadden de deur binnen een week in huis en konden deze met de handleiding vrij eenvoudig monteren. Op maat gemaakt en daardoor ziet het er strak en mooi uit. En de prijs is scherp als je gaat vergelijken met andere aanbieders. Wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

Denken met je mee

Pluspunten

Snel geleverd, prachtige hor. Wij hebben openslaande tuindeuren dus een dubbele hordeur nodig. Dit ging allemaal prima! De hor wad was zo in elkaar gezet.

Wellicht powertape aanbieden voor kunstof deuren, dit moesten we nu zelf nog aanschaffen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima plissee hordeur, keurig verpakt, correcte aflevering, scherpe prijs, voortgang van de productie stapsgewijs gemailed.

de order bevestiging zou een overzicht van de bestelling moeten geven, artikel aantal en maten niet alleen dat de order is ontvangen

Pluspunten

- Snelle levering - Mooie / stevige hordeur! - Goede Service - Track and Trace werkte uitstekend. Ben er echt blij mee!

NVT

Pluspunten

snelle levering en indien niet mogelijk heel goed op de hoogte gehouden van uw bestelling en ook een heel goede service , aan te bevelen site

Pluspunten

Goede website, alles wat je moet doen staat er in, en als je er niet uit komt kun je hulp vragen.

NVT

Pluspunten

levering op tijd goed product eenvoudige installatie

geen vijzen bijgeleverd voor clips op zijkant kozijn handleiding kan beter track & trace van postorderbedrijf niet performant: koerier stond al aan de deur toen in track & trace 'in bestelling' stond

Pluspunten

Ik werd gebeld of de maten klopten ,levering na ongeveer een week Perfect op maat !

Pluspunten

Snelle levering en mooie horren!

Pluspunten

goede levertijden, deze hordeuren zijn eenvoudig te plaatsen. Hordeur was in 15 minuten geplaatst. Super tevreden.

Tip, moest zelf gaatjes boren in het boven profiel. Ik vond dit geen probleem maar niet iedereen heeft alle materiaal voor handen om dit te realiseren.

Pluspunten

Prima product, snelle levering

Pluspunten

De levering was verlaat, maar is keurig opgelost door vervolgens de deur gratis te plaatsen.

Pluspunten

Super snelle levering van een maatwerkdeur. En de goedkoopste die er is. Ik beveel de webshop in ieder geval van harte aan.

Eigenlijk geen enkele.....

Pluspunten

Aardige mensen,doen ook niet moeilijk met omruilen en zo. Leuk met kodootje

Zou niets weten deur is nog niet geplaatst door ons

Pluspunten

Tevreden over levering .

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven, ook een deurmaat 3 cm breder dan hun standaardmaat wordt -zonder extra kosten- op maat gemaakt.

???

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding en professioneel advies!

Pluspunten

De website ziet er duidelijk, verzorgd en overzichtelijk uit! De informatie is duidelijk en de levering van de bestelde producten verliep goed!

Gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle levering en als je er niet uitkomt deskundige hulp

Pluspunten

Duidelijke site en erg fijn om snel terug gebeld te worden ivm vragen

Pluspunten

Hele duidelijke site. Zelfs voor een vrouw is de technische uitleg makkelijk te begrijpen. Het monteren ging ook erg makkelijk. Alles kwam precies op maat waardoor ik niet hoefde te zagen.

Ik kan geen verbeterpunten noemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima kwaliteit, levering volgt op tijd.

Handgrepen besteld, maar niet geleverd. Nu al 3x gebeld, niet geleverd. daarna gemaild en meteen volgende dag ontvangen.

Pluspunten

- Service. Er werd tijdens zijn vakantie direct met mij contact opgenomen omdat ik afwijkende maten had doorgegeven zodat een passend advies gegeven kon worden. Toch werd helaas de eerste keer een hor geleverd die niet ging passen maar dit is snel hersteld. - Prijs/Kwaliteit is super. Goedkoopste die er te vinden was.

- Misschien een montage handleiding voor "Op de Dag" montage meeleveren. Ik kwam er wel uit maar misschien dat andere mensen daar meer problemen mee hebben.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, gordijnen, vloerkleden en horren. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Voor meer informatie check onze website: www.huis-en-wonen.nl