mooie hordeur maar onvolledige montage beschrijving

Bij mijn zoon de hordeur gezien en daarom ook voor mijzelf besteld, echter voor montage op het kozijn ipv in het kozijn. Dit was nodig vanwege de positie van de openslaande deuren. Dit gaf de nodige problemen, aangezien de bijgeleverde montage handleiding veel te summier was. Na het nodige heen en weer e-mailen werd allengs duidelijke hoe de deur moest worden gemonteerd. Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als er een duidelijke montage handleiding (a la Ikea) bijgeleverd was. Als dit allemaal in orde was geweest had ik 5 sterren gegeven.

Heel goed geholpen en snelle service.

Ben bij verschillende bouwmarkten geweest en ook bij andere woonwinkels. Maar bij HW Huis en Wonen , was het beste wat mij overkomen is en precies geleverd krijgen wat ik nodig had.

Klasse!!!

Keurig personeel en werkt heel klant gericht.

Prima verzorging.

Goede communicatie over voortgang.

Prima bedrijf

Al meer dan 25 jaar klant bij dit bedrijf, dus hier weer mijn gordijnen en duetten besteld. Na aflevering bleek er iets fout te zijn gegaan,, maar na overleg is dit zeer goed hersteld! Ik ben dan ook dik tevreden, mede dankzij hun goede personeel, die deskundig en vriendelijk zijn en keurig werken! Echt een aanrader!

De Plissehordeur ziet er prachtig uit en is eenvoudig en snel te monteren.

Wanneer je de beschrijving goed leest en uiteraard de juiste maten hebt doorgegeven is het een simpel klusje. Wij zijn zeer blij met het resultaat.

Heel erg tevreden

Vakkundig en super netjes geplaatst. Vriendelijke monteur

Netjes geleverd zoals besteld

Netjes op tijd geleverd

Hele goede service en snel gedaan!

Reparatie aangevraagd voor rolluik. Keurige werknemers, oplossingsgericht en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Heel blij mee!

Vriendelijk perfecte service

Wij kwamen om wave rubbers en werden vriendelijk te woord gestaan en die mevrouw deed echt haar best voor

Professionele montage en deskundig advies

We hebben te maken gehad met verschillende medewerkers en allen zijn professioneel en behulpzaam. We zijn erg tevreden over de leveringstermijn en onze plissehordeur is helemaal naar ons zin.

Goed klantcontact maar onderleverancier laat het afweten

Goed klantcontact maar helaas was de levering bij onderleverancier ‘vergeten’. Hierdoor is de levertijd verdubbeld. De producten heb ik nog niet kunnen beoordelen.

Professionele organisatie. Goede communicatie.

Goed geholpen en verleende medewerking

Nette zaak. Meedenkende medewerkers Ruime keus. Kon de stalen gemakkelijk meenemen voor thus beoordeling

Klantvriendelijk vanaf binnenkomst showroom tot aftersale

We hebben hier in de loop der jaren al diverse producten gekocht. Iedere keer valt het ons op dat je zo vriendelijk wordt behandeld bij binnenkomst. Er wordt uitgebreide uitleg van de mogelijkheden gegeven zonder dat je een kant wordt opgestuurd. Ook het inmeten gebeurt keurig. Of het nu gaat om eigen montage of montage door H&W, het verloopt vlekkenloos. Door kleine kinderen is er bij ons wel eens iets kapot gegaan. Geen probleem, het onderdeel wordt opgestuurd of hebben we opgehaald tegen een kleine vergoeding. Goed personeel, maakt niet uit of je een kleine klant of een grote kant bent. KLANT IS KONING Bijna ouderwets ;-)

Netjes geleverd door bezorgdienst

Het bestelde kwam overeen met wat besteld was ,keurig op maat geleverd. Gemakkelijk te plaatsen.

De monteur heeft gelijk de strip vernieuwd. Top !

Perfecte afterservice

Prachtige plisséhor geleverd. Bij het plaatsen iets verbogen. Kosteloos het onderdeel opnieuw gestuurd. Echt toppers!

professioneel en vakkundig

Bestellen, opmeten, leveren. Snel en vakkundig.

10 juli voor plissehordeur offerte aangevraagd, binnen half uur antwoord en na foto's gestuurd te hebben snel een offerte. Door vakantie en weinig personeel duurde het even voor meting kon plaats vinden, maar daar werd excuses voor aangeboden. Volgende dag iets aangepaste offerte en binnen 2 dagen afspraak voor montage. En vandaag 26 augustus is plissehordeur geplaatst! Super blij mee en geheel, eigenlijk beter, zoals gehoopt.

Super service en goed product!

Erg blij met de service! We wilden het eigenlijk zelf afhalen, maar door wegafsluitingen en vakantierooster lukte dat niet, ze hebben het binnen een dag bij ons thuis bezorgd! De hor paste perfect en was makkelijk zelf te installeren!

Uiterst positief

Ruime keuze voor een mooie prijs, goed geholpen.

Makkelijke bestelling Redelijke prijzen Snelle levering

Goed materiaal, snelle levering, instructie kan beter

Mooie kwaliteit, supersnelle levering voor een maatwerk product. Verbeterpunt kan de installatie-instructie zijn. Deze is universeel, meertalig en niet specifiek gericht op het product wat ik heb gekocht. Wel of geen eindkappen, tape of schroeven bevestiging etc. Handig zou zijn een installatiehandleiding te geven exact passende bij de bestelde hordeur.

Heel erg tevreden

Hans en zijn team denken echt met je mee. Wij hebben een hor laten plaatsen bij onze dubbele deuren. De kleur van het frame is in dezelfde witte kleur als ons kozijn en loopt dus mooi door en valt het niet op. Super blij mee!

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: [email protected].