Goed advies, en betrouwbare medewerkers en bedrijf. Aflevering producten volgens afspraak.

Professioneel

Keurig personeel, goede services

Goede service , personeel netjes .

Alles klopte

Correct, op tijd en goede kwaliteit tegen goede prijs

Plissédeur zit perfect!

We zijn er geel erg blij mee. Van de eerste aanvraag tot plaatsing snelle reacties.

Mooie hordeur en alles is goed en snel geleverd.

Snel en Goed

Mijn plisse-hordeur werd snel geleverd en vakkundig geinstalleerd. De bovendorpel is ca 2 mm te kort maar dat vind ik niet voldoende om over te klagen.

We zijn heel netjes ontvangen met koffie ook al kwamen wij maar een product ophalen dat zie je niet overal

Meedenkend

De nieuwe hordeur kregen we niet open. Binnen een dag kwam er iemand om het probleem op te lossen. En dat terwijl wij dachten dat ze in de vakantie tijd meerdere dagen gesloten waren.

Een mooie hordeur. Top

Het is geweldig dat we jullie gevonden hebben.

We hebben bij jullie een hordeur en een vloerkleed gekocht. Wat een service en vriendelijkheid. Maak je zelden mee. En de snelheid waarmee jullie werken. Top. Als we weer iets nodig hebben weten we jullie te vinden.

Hordeur voldoet uitstekend

Alles was goed verzorgd en bezorging goed geregeld.

heel goed gedaan

op tijd gekomen en probleem heel kompetent opgelost. Zo kan de oude Hor nog een hele tijd mee

Uniek

Heel lang op zoek geweest naar een vervanging voor m'n versleten plisse hordeur, veel sites met het totaalpakket, bij H&W de mogelijkheid om alleen de cassette te bestellen wat weer behoorlijk in prijs scheelt, snelle levering mogelijk en extra korting bij afhalen.

Geen standaard klus, maar perfect voorbereid en uitgevoerd!

Bij ons moesten 2 plissé horren geplaatst worden in de schuifpuien. Omdat de dag van de puien aan de buitenkant zit en het slot en de handgreep op een lastige plaats moest er flink geïmproviseerd worden. Het resultaat is boven verwachting. Met name ook door de zeer kundige, professionele en vriendelijke monteur. Al met al een topervaring.

Uitmuntende service

Zeer goed geholpen in de winkel, uitstekend op de hoogte gehouden vanwege de levering, keurig en beleefd en op tijd afgeleverd door de mannen

Komen alle afspraken keurig na.

Zijn vlot in hun afhandeling snel in levering, hebben mooie showroom, aardig personeel. Goede prijzen. Meer hadden wij niet nodig.

Weer perfect geholpen !

Constant niveau van kwaliteit. Blijven aan de verwachtingen voldoen en leveren goed werk !

Goede service, snelle levering en goede montage!

Goede service en uitleg in de winkel, snelle levering waaruit snel een afspraak gepland wordt. Monteur werkt netjes, vriendelijk personeel.

Erg klantvriendelijk en snelle levering

Van informeren, opmeten tot levering uitstekend geholpen.

Mijn aanvullende vragen werden duidelijk, goed en geduldig beantwoord. Hoewel alles maatwerk is werd m'n plisse cassette snel geleverd. Goede kwaliteit en geen beschadigingen.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Goede begeleiding in de winkel en nette monteurs die naast de keurige montage alle rommel opruimde en de emballage mee namen.

Zeldzaam goed

Na enkele sites vergeleken te hebben besloten om een dubbele plissé hordeur bij Huis en Wonen te bestellen. Belangrijkste reden Prijs en korte levertijd als je de hordeur in een eigen kleur besteld. Bestellen was eenvoudig. Na de bestelling goede updates over de voortgang van de order . Uiteindelijk werd de hordeur nog sneller geleverd dan verwacht! Mooie kwaliteit en makkelijk te monteren. Ben er erg blij mee.

Goed bedrijf

Prima gegaan , alles is prima gegaan

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: [email protected].