Laden reviews...
506 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het productassortiment en de kwaliteit van de installatie. Ze noemen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De reviews benadrukken een goede prijs-kwaliteitverhouding en een soepel proces van bestellen tot levering. Over het algemeen is de ervaring positief; enkele klanten melden wel kleine punten van aandacht.
Kwaliteitsproducten en vakkundig personeel. Afspraken helemaal nagekomen.
8 June 2026
Frans Buckers
Melick
Netjes en prettig geholpen via de mail zoal via de telefoon.
8 June 2026
Danny
Doetinchem
Duidelijke site met goede uitleg. Snel kunnen bestellen en snelle levering.
Jan
MAASTRICHT
Wederom een zeer positieve ervaring gehad Onze bestelling lag heel snel klaar. Personeel heel aardig en ook leveren ze superservice Ik zou dit bedrijf zéker aanraden!
Thijssen
Soest
Een eerste bezoek heeft direct een mooi karpet opgeleverd. De kleuren van de diverse karpetten op de website wijken wel af maar geven een toch een goede indruk van de structuur. Ik kan hier wel blij van worden.
HMA
Molenaarsgraaf
Heb een nieuwe plissé hor bij hun besteld in de mijn gewenste kleur. De communicatie hierover was goed en ging eenvoudig. Net als het bezorgen van de hor binnen de levertermijn. De montage is eenvoudig en is in 15 min klaar. De hor functioneert naar behoren.
6 June 2026
Robert Groothoff
Ludmannsdorf
Omdat we niet in de gelegenheid waren om naar de showroom te komen zijn we op andere manieren geholpen bij het kiezen van de raambekleding en kleur. Vriendelijke mensen en een top service van bestellen tot montage.
6 June 2026
Frances
Zoetermeer
Online hordeur besteld met meet en montage service. Echter bleek na inmeten dat de hordeur niet mogelijk was drempel. Nette afhandeling van het probleem en heb zonder probleem me geld terug gehad.
5 June 2026
Tomas
Made
Goede voorlichting Vriendelijke ontvangst, ook bij halen bestelling Goed bereikbaar en parkeren Snelle en juiste offerte Prima prijs/kwaliteit
Arno
Hagestein
Van begin tot het eind ontzettend goed geholpen. Goed advies gekregen, er werd ontzettend goed met ons meegedacht, levering was snel en professioneel geplaatst. Fijn en aardig personeel.
Kim
LEERDAM
Dienstverlening zoals het hoort. Tijdig, kwaliteit en afspraak is afspraak.
Dorine
Gorinchem
Ik heb na ruim 1,5 week maar eens contact op genomen.Of mijn bestelling in behandeling was genomen . Daarna bevestiging gehad dat de betaling was gedaan en dat het in behandeling genomen was. Later in de week bevestiging via mail gehad dat het klaar stond voor bezorging. En dat ik een email zou krijgen of telefonisch op de hoogte zou worden gebracht wanneer de bezorging zou plaatsvinden. Uiteindelijk was het wel bezorgd maar geen mail of telefonisch contact gehad. Heel raar allemaal. Maar het bestelde product was wel goed en netjes verpakt. Misschien foutje in de communicatie geweest.
Ronnie
Amsterdam
Door mijn eigen fout had ik de verkeerde maat besteld. Gelukkig werd er direct meegedacht en had ik binnen een uur een passende oplossing. De communicatie was duidelijk en de bestelling verliep snel. Erg tevreden over de service. Bedankt!
Farid Afkir
Assendelft
Goede service, fijn personeel en alles duidelijk en snel geregeld!
Lara Nieuwenkamp
En goede service
A Crielaard- Vuurens
Werkendam
Wij kwamen voor het eerst bij Huis & Wonen. Een mooie winkel met parkeerplaatsen voor de bezoekers. Uiterst vriendelijk personeel en heel goed geholpen. Kreeg zelfs een kopje koffie en de uiteindelijke hor-cassette past perfect.
Remco Geradts
Drunen
snel en vriendelijk
Jo
Gorinchem
In eerste instantie gevraagd of er een oplossing was voor mijn hor die defect was. Ik kreeg al snel antwoord met een oplossing, ik hoef niet de volledige hor te vervangen. Alleen de cassette is ook mogelijk. Duidelijke instructies ontvangen en goed op de hoogte gehouden na bestellen. Kortom; duidelijk, behulpzaam, meedenkend, vriendelijk
Maurice
Rucphen
Goed geadviseerd door de winkel. Kwamen inmeten, alles past perfect. Mooie hordeuren die wegvallen in je interieur!
Maartje
Dordrecht
Je tikt een paar maten en een kleur in en je krijgt precies thuisgestuurd wat je wil hebben. In mijn geval hoefde ik het alleen maar vast te klikken. Zeer tevreden.
1 June 2026
Fred
Middelburg
installatie van een plisséhordeur. Uitstekende voorbereiding bij het inmeten en advies. Zeer plezierige monteur en netjes werken. Plissédeur van uitstekende kwaliteit en resultaat naar grote tevredenheid. Een bedrijf om aan te bevelen. (inmiddels al gedaan)
31 May 2026
Fred
Purmerend
Vanaf het begin van mijn zoektocht tot aan de daadwerkelijke montage was er goed contact en werden mijn vragen beantwoord. Bij het inmeten van mijn hordeur zijn de opties goed besproken en enkele weken later is alles keurig en naar wens geplaatst. De wachttijden waren iets langer dan aangegeven, maar dat is begrijpelijk in het hoogseizoen. Prima service!
Leontien
NIEUWEGEIN
Vriendelijke prima service
J.C. Verhagen-de Groot
DALEM
Goede ervaringen qua service bij problemen met dubbele hordeur, snelle actie en vakkundige afhandeling.
Joop
Rotterdam
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Vooral de prijs, die is vele malen goedkoper dan elders. En je krijgt echt kwaliteit geleverd.
Richard
IJSSELSTEIN
HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, gordijnen, vloerkleden en horren.
Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal.
www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs.
Voor meer informatie check onze website: www.huis-en-wonen.nl
Einsteinstraat 13
4207 HW Gorinchem