Wat een fijne winkel.

De verkoopster luisteren goed naar wat je wilt. En geven dan goed advies, denken mee.

Horren aangeschaft

Heb bij huis en wonen horren gekocht , ze zijn netjes geplaatst . Van de winter gordijnen gekocht bij huis en wonen. Alles perfect.

weer niet in een keer goed

Nu al zoveel leveranciers gehad die niet in een keer het juiste kunnen leveren. Had goede hoop dat het nu wel goed geregeld zou zijn, maar niets is minder waar. Helaas, Horren voor de ramen zijn weer mee terug omdat ze niet pasten. Deuren passen wel en zijn gemonteerd, maar de ramen weer niet....erg jammer dit.

Het product past niet maar we horen niets

HW heeft de hor ingemeten, en na lang wachten zou deze worden geplaatst. Onze dochter was thuis, maar de hor bleek niet te passen. Heel vervelend, maar toch met name voor ons, op dit moment hebben we geen idee hoe lang het gaat duren.

Goede prijs-kwaliteit en goede communicatie.

Paar jaar geleden een dubbele plissé hordeur gekocht en zeer tevreden hierover. Nu een enkele gekocht met dezelfde verwachting. Makkelijke website, redelijk geprijsd en bedrijf is telefonisch goed bereikbaar.

Correct geleverd

Snel gemonteerd. Correcte afmetingen en kleur. Positieve ervaring

Perfecte Plisse hordeur

Na een paar weekjes wachten werd vandaag de hordeur geleverd, perfect op maat en het monteren was in een zucht gedaan.

IK BEN TEVREDEN MET DE AAN KOOP VAN DE PLISSEHORDEUR

Zeer tevreden!

Goede service en advies. Keurig werk geleverd. Aanbevolen!

Keurig bedrijf snelle levering.

Onze ervaring,nette vriendelijke mensen in winkel en aan huis.Wij zijn zeer goed geholpen.

Van begin tot eind top geregeld.

Helemaal super, onze hor deur is zo mooi geplaatst dat je bijna niet ziet dat er een hordeur zit! Was snel gebeurd maar wel heel netjes!

Prettig geholpen

Snelle reactie op offerte aanvraag. Na goedkeuring alles opgemeten en besteld. Medewerkers zeer beleefd en netjes en plissehordeuren zijn goed en beetjes geplaatst.

Super service en snel geregeld

Drie horren laten plaatsen, deskundige en behulpzame mensen, zowel telefonisch als bij het inmeten en het plaatsen. Aanrader!

Bij Huis en Wonen is het altijd goed.

Communicatie en service altijd goed. Gordijn niet helemaal naar wens, maar zonder problemen wordt dit opgelost.

Uitstekende service

In de winkel zijn we zeer goed en vriendelijk geadviseerd over de besvhikbare vloerkleden. De woonkamer ziet er nu prachtig uit

Er werd erg goed naar ons geluisterd!

Vriendelijke mensen. Goede voorlichting en keurig gewerkt. Alles werd opgeruimd zelfs de stofzuiger kwam nog voor de dag.

In overleg een losse plisse-hor cassette kunnen bestellen. Medewerkers met bestellen en zelf afhalen in Gorkum meedenkend en vriendelijk. Mooie zaak ook.

Perfecte service

Per abuis een foutieve maat doorgegeven voor een hordeur. Bij monteren bleek deze niet te passen. Geen enkel probleem en we konden deze direct omwisselen voor de juiste maat. Dat is pas service!!!

Klantvriendelijk. Behulpzaam. Kennis van zaken.

Klantvriendelijk personeel die luistert naar de wensen van de klant. Kennis van zaken, erg prettig.

Goed materiaal, maar niet op maat gemaakt

Goede kwaliteit, alleen waren de geleiders 6 mm breder dan opgegeven. Hierdoor alsnog alles op maat moeten maken.

Fijne mensen en goede service.

Heb hier al vaak gordijnen en andere raambekleding gekocht. Er wordt de tijd voor je genomen en er wordt goed meegedacht. Ze komen aan huis alles opmeten en als alles er is komen ze het ook ophangen. Ga nooit meer ergens anders heen.

Makkelijk besteld en goede communicatie

Product is makkelijk te bestellen. Na het plaatsen van je bestelling wordt je goed op de hoogte van de status.

De installatie instructies betreffende de uit te voeren aanpassingen ontbreken helaas.

De installatie instructies betreffende de uit te voeren aanpassingen aan de onderzijde van de middenbalk van de linker openslaande tuindeur en de ondergeleider ontbreken helaas.

Perfect, zoals altijd !!

Top producten, goede montage en perfecte service.

vlot uitgevoerd en uitstekende service

snel en goed gemonteerd

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: [email protected].