Top bedrijf! Behulpzaam, meedenkend, professioneel, vriendelijk, vlotte service. Aanrader om naar toe te gaan!

Heel vriendelijk en vakbekwaam geholpen!

Onlangs online een deurhor op kleur besteld en zelf gemonteerd! Fluitje van een cent. Van te voren eerst in de showroom de keuze gemaakt na een fijne uitleg door Claudia en een montage tip van Peter!

Heel duidelijke en correcte communicatie

Heel duidelijk op de hoogte gebracht wanneer het gekochte artikel zou geproduceerd worden. Levering was niet gepland (afhalen was voorzien) maar werd keurig en snel uitgevoerd. Bedankt voor de service

Goede en snelle service

Hordeur in schuifpui super snel geleverd en gemonteerd.

klantvriendelijk

Ook als er misverstanden zijn blijven ze klantvriendelijk en lossen de problemen op.

makelijk, duidelijk, goed

makelijk, duidelijk , goed geregeld

Prima geholpen

Goed geholpen, goed advies, komen afspraken na, vriendelijke en nette monteur.

Ruime keuze tegen betaalbare prijs

Na lang zoeken kwamen we in de mooie- en goed bereikbare showroom van Huis en Wonen. Daar vonden we eigenlijk direct al het karpet wat we graag wilde hebben. We werden heel vriendelijk geholpen. Ook werden wij goed op de hoogte gehouden van de verwachte datum van levering. Op de dag van bezorging werd het karpet netjes neergelegd door de installateur. Vriendelijke man en het oude karpet werd mee genomen. Kortom heel tevreden.

Meedenkend

Kijken goed wat de beste situatie is. Erg meedenkend, vriendelijk. Goede service.

Mooie horren geplaatst en goede communicatie. Ook snelle levering.

Zeer vriendelijk personeel en zeer goede materialen en service!!!

Zeer vriendelijk personeel en zeer goede materialen en service!!!

Heel tevreden

Jullie zijn hier niet voor de eerste keer: aardige , vriendelijke mannen, en alles ziet er super uit als ze vertrekken! Ook de hond is blij als ze komen. Ik maak reclame voor jullie!

TOP service

Fijn geholpen met persoonlijk advies, keurig geleverd en goede kwaliteit, zeer tevreden!

geweldig

heel vriendelijk geholpen ben super tevreden en blij met onze aankoop zeker een aanrader

Levering conform afspraak en prima product

Twee maatwerk plissé hordeuren besteld. Vooraf snel antwoord op een vraag gekregen. Levering volgens afspraak en zorgvuldig uitgevoerd. Product bevalt prima.

Het plisséhor was sneller klaar dan verwacht, bij het ophalen stond er erg vriendelijk personeel achter de balie. Ik kreeg zelfs koffie aangeboden. Thuis aangekomen snel het hor gemonteerd, dit ging erg makkelijk. Goede kwaliteit, dus helemaal top!

Al jaren trouwe klant, dat zegt wel wat

Het begin als de gordijnspecialist, ervaren werknemers, en de montage was altijd perfect. Gordijnen gekocht, op.laten hangen, alles keurig en professioneel geregeld, later duettes, zonnewering en luxaflexen t is misschien iets duurder als bv de hema,gamma, maar de kwaliteit en service zijn daar erg goed wat voor ons heel fijn is om te weten

Gewoon een goed product en netjes ingepakt en snel geleverd

We zijn super blij met onze raamdecoratie en horren. Heel vriendelijk geholpen in de showroom goed advies en deskundig opgemeten. De montage verliep ook heel soepel, je kunt merken dat de monteurs echt op elkaar ingespeeld zijn. Nu op zoek naar een mooi vloerkleed en daar hebben we in de showroom ook al wat voor op het oog. Dat gaat ook vast goed komen.

Mensen die weten wat ze moeten doen en bijzonder vriendelijk zijn

Duidelijk en behulpzaam

Vriendelijke goede service, leveren kwaliteit

Heel vriendelijk en deskundig geholpen.

- Zeer vriendelijk ontvangen - Er wordt goed meegedacht en geadviseerd - De medewerkers die kwamen inmeten en monteren waren vriendelijk en netjes - Snelle service

Zeer kundig geholpen

Zeer te vreden en goed geholpen. Opmerking:Bij maatvoering in de dag ging ik er vanuit dat de speling door u mee genomen zou worden. Van mijn kant miscommunicatie.

Keurig netjes komen afspraken na.

Super meedenkende firma

Snelle service. Klant gericht.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]