Hordeur, raamhorren, jaloezieën, alles is vlot en vakkundig geregeld!

Snelle levering, vakkundige montage, vriendelijk en zeer goede service!

Perfect geleverd

We hebben alles volgens afspraak ontvangen. De hordeur is precies zoals we bedoelden.

Prima service, vriendelijk, klantgericht, snelle levering en montage.

Huis & Wonen heeft net dat extra wat je als klant wilt. Een vriendelijke benadering, oog voor de wensen, goed advies. Daarnaast goede afspraken, snelle levering en een uitstekende monteur die alles doet voor het beste en mooiste resultaat. Mijn complimenten.

Communicatief, denken in oplossingen niet aan alleen verkopen.

Team dat kwam opmeten, heeft ook een probleempje opgelost. Bekwame vaklui.

PRIMA AFSPRAKEN NAGEKOMEN

zie boven/

werk was heel goed

de werkman leverde goed werk af het was netjes

Hordeur op maat besteld, deze is snel geleverd en gemonteerd door een aardige monteur.

Mooi systeem

Mooi systeem, Makkelijk te monteren. Aandachtspuntje het frame sluit niet heel mooi en strak aan in de hoeken (op maat geleverd)

prima bedrijf !!

Goed advies, bestelling op tijd geleverd en een zeer goede service !!

Zeer mooie bocht gebogen goed en professioneel geholpen

Positief

Zoals altijd behulpzaam en meedenkend

Fijn geholpen en meegedacht. Vooral omdat het een terugplaatsing was van horren na een verbouwing! Super

De bestelde hordeur was keurig verzorgd en met duidelijke informatie voor het zelf monteren. Het is een aanwinst voor ons huis.

Super geholpen

Alle tijd genomen om van alles uit zoeken en weer te wijzigen .Bedankt allemaal en een extra bedankje ( ik dacht Gerard) die me na een val in de tuin opgeraapt heeft. Het zijn 3 gebroken middenvoetsbeentjes geworden.

Vakmensen, werken netjes en nemen afval mee.

Gordijnen en rolgordijnen en horren gemonteerd, heel erg mooi. Kwaliteit ook erg goed , erg blij mee.

Zeer goede service, mooie en degelijke plisséhordeuren en perfect op maat.

Zeer goede produkten.

Heel erg behulpzaam en vriendelijk. Goede kwaliteit. Spijtig dat er een kras op de kasette was. Zou deze zeker aanbevelen.

Correct bedrijf

Levering volgens afspraak, vriendelijke en correct..

Aanrader!!

Een raamhor en hordeur besteld. Telefonisch en per mail perfect geholpen met enkele vragen over het meten. Bestelling op tijd afgeleverd. Voorheen hadden wij een luxaflex plissé hordeur, deze is identiek. Raamhor ook heel mooi. Zeer tevreden!

Topklasse vakmensen

In een woord klasse

Goed en netjes afgeleverd

Klantvriendelijk en en een mooie showroom

Vriendelijk, deskundig, attent

Vriendelijke ontvangst in de winkel. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant waarna deskundig advies. Ook bij het inmeten een fijn gesprek waarbij de monteur goede uitleg en advies gaf toen we een vraag hadden over een ander raam waarvoor geen opdracht gegeven was. Deze opdracht alsnog toegevoegd. Vervolg en uitvoering van de opdracht tot volle tevredenheid uitgevoerd door twee monteurs.

Goede service en zeer flexibel

Hadden een afspraak gemaakt en we wilden die graag verzetten en daar was alle ruimte voor.

Prachtige winkel fantastische service

De medewerkers zijn heel klantvriendelijk de communicatie is uitsteken. Ze doen hun uiterste best om alles naar wens te laten verlopen.

Prima bedrijf met ouderwetse service.

Vakkundige en vriendelijke medewerkers die zowel bij opmeten als bij de montage echt gemotiveerd waren om het perfect te maken. .

TOP leverancier

hallo . nieuwe plissé hordeur besteld , snelle en goede levering . erg vriendelijk geholpen en netjes thuis afgeleverd .TOP . ga zo door . groet Peter

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]