Laden reviews...
507 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het productassortiment en de kwaliteit van de installatie. Ze noemen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De reviews benadrukken een goede prijs-kwaliteitverhouding en een soepel proces van bestellen tot levering. Over het algemeen is de ervaring positief; enkele klanten melden wel kleine punten van aandacht.
Netjes geholpen, vlotte levering, goede communicatie, prijstechnisch in orde en nette montage.
16 May 2026
L.
Schmaal
Telefonisch goed bereikbaar. Een extra toevoeging na mijn bestelling was geen enkel probleem. Service gericht.
15 May 2026
J.C. Sonke
Kapelle
Het ziet er netjes uit hoor
Marinus
Herwijnen
Nog niks ontvangen
Beveelt niet aan
Rinaldo
Bredevoort
Goedemorgen Rinaldo, bedankt voor je beoordeling. Je hebt montage clips besteld die we uit voorraad leveren. De bestelling is van 25 april deze zou je allang ontvangen moeten hebben ontvangen. (binnen 2 tot 3 werkdagen) Er zal iets met de post niet goed gegaan zijn. Je hebt verder geen contact opgenomen tot deze beoordeling. We gaan de bestelling vandaag voor je klaarmaken en nogmaals versturen. Fijne Hemelvaartsdag.
Alles op tijd geleverd en een goed product.
John
Ulvenhout
Snel antwoord goede communicatie en blij met het resultaat.
13 May 2026
Daphne
Asperen
Een keurig bedrijf wat doet wat ze beloofd. Als het niet perfect is naar hun zin, dan komen ze het zelf oplossen om naar perfectie te streven. Ik ben heel tevreden over het gehele traject van advies, aankoop, leveren en monteren.
Martijn
Woudrichem
Alles snel en conform afspraak geleverd en opgehangen!
Paul
Gorinchem
Goede ervaring
Arja
Schelluinen
Ik kreeg goed advies, mocht stalen een dag mee naar huis nemen. Gordijnen werden opgemeten en gemaakt, de rail werd vervangen en de gordijnen netjes opgehangen. Het resultaat is prachtig. Al het personeel is vriendelijk en klantgericht.
11 May 2026
Gerda
Leerdam
Fijn dat ik via zowel website als persoonlijk contact een cassette hordeur voor in de schuifpui kon bestellen. Snel geleverd en makkelijk te monteren. 1 klein verbeter puntje, er stond in de mail dat er contact zou plaatsvinden over de levering . Tot mijn verbazing lag de hor de volgende dag netjes ingepakt de volgende dag achter onze prullenbak.
Denis
Almere
Goede service en uitstekende prijs kwaliteit
Peter
Nieuwerkerk ad ijssel
Goede en snelle service :)
Rianne Looijen
Spijk gem west betuwe
Heel vriendelijk winkelpersoneel, goede uitleg en informatie over wat je zoekt en nemen alle tijd voor je.
Karel
Leerdam
Heb een cassette besteld voor een plissé hordeur, dit was bij hun mogelijk. Artikel lang netjes klaar en een mail ontvangen. Bij vertrek vroeg de medewerkster wilt u nog een kopje koffie voor onderweg. Helemaal top!!!
8 May 2026
Theo
TILBURG
De contacten met Hans,Gerard en Peter hebben wij als prettig ervaren. De door ons aangekochte paneelgordijnen zijn vakkundig door Gerard en Peter opgehangen, alsmede de, door Gerard, gemonteerde hordeur.
8 May 2026
Sjaak
Papendrecht
Vriendelijke personeel, geen haast en alle tijd voor je. Staan open voor vragen en eventuele extra uitleg als dat is gewenst. Werken netjes en voorzichtig.
6 May 2026
Marsha
Gorinchem
Net als de vorige keer verliep de bestelling soepel, werd er goed meegedacht over de situatie en of het wel goed genoeg zou passen. Ik ben dus zeer tevreden. Wat bij ons minder goed werkte deze keer is het blijven plakken van de montage stukjes bij het lostrekken om ze vervolgens te schroeven.
6 May 2026
Dorien
Amsterdam
Alles volgens afspraak verlopen en keurig gemonteerd. We zijn erg blij met de Hordeur in de schuifpui.
5 May 2026
Vincent
Berghem
snelle levering, maten waren perfect en zelf monteren a.h.v. de handleiding was supermakkelijk (ik ben geen klusser). Ben erg tevreden.
4 May 2026
Iris
Zevenhuizen
Ruim 4 weken levertijd. Eerder wel bij HW besteld en zeer tevreden met de kwaliteit van de hordeur.
3 May 2026
Wesley
Eindhoven
Beste Wesley,
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de hordeur.
Helaas hadden wij tijdens je bestelling te maken met een beperkte voorraad van het grijze gaas, waardoor de levertijd langer is geworden dan normaal. We begrijpen dat ruim 4 weken wachten erg lang is en bieden hiervoor onze excuses aan.
We waarderen je geduld en toch nog een 7 en hopen u in de toekomst weer sneller van dienst te kunnen zijn.
Netjes en vriendelijk geholpen, in mooie nette winkel/showroom, voelde me hier klant, zou zeker voor iemand aanbevelen!
2 May 2026
Frans
Oosterhout NB
Goed contact en zeer aardige en nette monteurs die hun werk goed doen! Blij met het resultaat. Horren werden snel geleverd.
2 May 2026
Mabel Van Hassel
Vught
Prima hor en klantenservice vriendelijk en snel. Levertijd wel langer dan de 6-8 werkdagen zoals op de website staat aangegeven.
29 April 2026
C
Koudekerk
Mijn hele ervaring van advies tot oplevering in 1 woord Top Mooie kwaliteit , goed advies en keurige montage Aanrader
29 April 2026
Bram
Kroom
HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, gordijnen, vloerkleden en horren.
Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal.
www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs.
Voor meer informatie check onze website: www.huis-en-wonen.nl
Einsteinstraat 13
4207 HW Gorinchem