Perfect!!

Voor de tweede keer een hordeur besteld en ook deze was supersimpel te bestellen en te monteren. Het materiaal is van top kwaliteit en het ziet er mooi uit.

De beste service!

Heel veel bedrijven kunnen je goed helpen bij de aankoop, maar zij onderscheiden zich echt in de aftersales. Na de verkoop nog steeds geweldige service!

Mijn wildcamera werkte niet goed en is omgeruild voor een nieuw exemplaar.

Heel erg blij met de gordijnen en kleed.

Goede hulp bij het maken van een keuze. Snelle levering en erg vriendelijke en kundige monteurs.

Op tijd geleverd en netjes geinstalleerd met een duidelijke uitleg.

Eindelijk een perfect passende hordeur.

Goede kwaliteit, prima service, vakkundig inmeten en monteren

Houten elektrische luxaflex besteld. Van bestellen tot inmeten en monteren vakkundig en vriendelijk geholpen. Daarnaast goed geadviseerd tijdens het inmeten en monteren. Dikke tien voor het hele HW team Gorinchem

goede producten, super behulpzaam en vriendelijk

Ik heb een hordeur besteld aan de hand van eigen meting. Toen bleek dat de lengte net niet helemaal goed was, heb ik kunnen overleggen hoe dit op te lossen valt en op de zaak nog een hele montage uitleg gekregen. Echt super behulpzaam en vriendelijk. Dit zie je weinig meer met dit service niveau.

Aquraat, efficiënt

Goed te bestellen via internet. Goede afhandeling en vlot. Ter plekke opgehaald en zo gezien “mooi bedrijf”, vriendelijk personeel,

Uitstekend.

Past perfect.

Prachtig

Het is een prachtige plissé deur van mooi en sterk materiaal. Ook snel geregeld voor een eerlijke prijs!!

Liep niet van een leien dakje maar werden goed geholpen Prima service. en vriendelijk personeel aanbeveling waard.

Goede communicatie, snelle levering

Geweldig en niet verwacht!

Heb alleen een cassette (plissé hordeur) besteld op maat. Was best spannend voor mij of deze zou passen in het frame wat nog aanwezig was in mijn schuifpui. Mijn oude gedemonteerd en de nieuwe binnen 5 min geïnstalleerd. Alles paste precies en de kleur perfect. Top!!

Zeer fraaie Plisséhordeuren vakkundig geplaatst

Een medewerker van H&W is bij ons komen meten en in overleg goed advies gekregen. Bij de openslaande deuren zou qua maatgeving ook gekozen kunnen worden voor 1 Plisséhordeur. Maar dan zou in ingeschoven stand bij ons aan de rechterkant een nogal dik profiel komen. Na advies van de medewerker van H&W hebben wij ervoor gekozen om ook daar 2 hordeuren te laten plaatsen vanwege de symetrie. Wij hadden dus gekozen voor 2 x 2 Plisséhordeuren. Eén set voor de schuifpui naar ons 7,20 cm brede balkon en één set voor de openslaande deuren naar ons grote terras in appartementen-copmplex De Gagel in Hoogdalem te Gorinchem. De hordeuren zijn naar onze tevredenheid snel en vakkundig geplaatst. Hulde voor dit goede produkt van H&W, dat overigens in Portugal wordt gefabriceerd.

Snelle levering, alles volgens afspraak

Ik kan nog geen ervaring delen

14 augustus zouber ram folie worden aangebracht in onze huiskamer en duette in onze slaapkamer kamer, de raam folie was niet aanwezig en in de duette zit geen verduisterende stof dus tot nu toe heb ik nog geen raam bekleding en kan ik dus geen ervaring delen, behalve dat het erg jammer en vervelend is dat we vrij nemen om thuis te zijn alles aan de kant halen zodat de mannen erbij kunnen en dat we het waarschijnlijk nog een keer moeten doen. De duette die er hangt staat wel heel mooi. Ondanks de verkeerde stof.

Een mooi duidelijke website!

Netjes , geleverd

Compleet geleverd zoals altijd

Fantastisch.

Heel snel en vakkundig geholpen. We zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Soepel, simpel en meedenkend

Snel en vakkundig geplaatst. Levering was netjes. Zitten mooi in het raam.

Super bedrijf!

Prettig contact, snelle levering en mooie plisserolhordeur!

Snelle levering en zo te zien een degelijk product.

Montage was eenvoudig en de hordeur schuift soepel.

Fijne zaak!

Hier nog steeds service en personeel met kennis van zaken!

Enthousiast team van professionals die zich 100% inzetten voor jouw woonplezier!

Vanaf het eerste moment goed advies door enthousiaste professionals.

Goede kwaliteit

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, gordijnen, vloerkleden en horren. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Voor meer informatie check onze website: www.huis-en-wonen.nl