Snel en tegen een scherpe prijs

Vriendelijke geholpen aan de telefoon en bij het afhalen .

Heel klantvriendelijk

Aardige en behulpzame verkopers

Keurig op tijd volgens afspraak alles tegelijk gelevert.

Fijn geholpen, mooie meubels, genoeg keus, vriendelijk personeel met kennis van het artikel.

Prachtige winkel, uitstekende service en advies, groot assortiment.

Prachtig, bedrijf, lieve mensen die ons een uitstekend advies hebben gegeven waardoor wij nu een prachtig parket hebben waar we zeer blij mee zijn. Van ons krijgt uw bedrijf een dikke 10 !!!

Prachtige showroom, ruime keuze

Mooie showroom, ruime keuze aan vloerkleden en vriendelijk en vakkundig personeel. Vloerkleed nodig - altijd ffs langs gaan

Prachtige zaak!

Fijn geholpen in de mooie zaak, heel veel keuze, goed advies en vriendelijk personeel. Een aanrader!

Tevreden over hulp, uitleg en montage

Goede hulp bij uitzoeken in de winkel, bij het aanpassen en uitleggen van de offerte en goede montage.

Ik was laat met het bestellen, maar er werd aan alle kanten meegedacht om mijn streefdatum toch te halen. Bij levering bleek het materiaal niet compleet te zijn. Alles werd in het werk gezet om het af te krijgen voor de opening van ons bedrijf. Geweldig!

Vriendelijk en hulpvaardig.

Een prettige, overzichtelijke zaak, waar we uiterst vriendelijk werden ontvangen en geholpen.

Netjes en zeer vriendelijk geholpen.

Deskundig advies, afspraken worden nagekomen.

Snelle service en aardige medewerker

Na verbouwing van de badkamer was de jaloezie te kort.. eerst nog gekeken of de huidige verlengd kon worden, maar er moest zoveel lengte bij dat t erg bewerkelijk ging worden om te verlengen. Toch een nieuwe.. de duidelijke offerte was zo binnen, de afspraak voor inmeten zo gemaakt en de levering ook veel eerder dan verwacht. Gewoon weer super tevreden! Thx Huis en Wonen

Prima kwaliteit en service

We hadden een aantal vragen over de vervanging van onze plissédeur en zijn zeer goed en snel geholpen. Ook na de bestelling is de communicatie vlot en correct verlopen. Prima service!

Goede degelijke producten, professionele montage

Zeer goed, inmeten, bestellen, levering en montage. Alles volgens wens en afspreken nagekomen.

Bevestigingsplaatjes plisséhorgordijn snel in huis en met goede prijs

Plaatjes ook elders te koop maar hier lagere prijs én ook nog met schroefjes erbij :-)!

Gaan voor kwaliteit en klantgericht

Medewerkers erg vriendelijk en gaan voor kwaliteit. Bij ons horren geplaatst in dakkapel en geen alledaagse klus. Maar goed afgerond nadat leverancier de verkeerde spullen had geleverd. Open en transparant uitgelegd dat de horren geplaatst werden...keurig al . Maar er niewe werden besteld voor het perfecte plaatje. Dat noem ik transparant! Ga zo door.

Vriendelijk, goede service

Helaas was het rolgordijn niet passend. Dit is echter dezelfde dag nog opgelost!

Meedenkend, bijzonder vriendelijk en snelle service

Prettig geregeld

makkelijk te bestellen snelle en goede aflevering

Wie bij ..HW Huis&Wonen niet kan slagen, hoeft bij een ander niet te vragen.

Een.. top geduld hebbend.. met mij, (kan nooit kiezen). Een "zeer uitgebreid" prachtig assortiment. Heel klantvriendelijk. Thuis onze raamdecoratie perfect opgehangen. M.a.w. KLASSE.

Klant is echt koning!!

Altijd een welkom gevoel, niets is teveel gevraagd, denken goed mee en de service richting klant staat erg hoog!!

Geweldig. Servicegericht

Aardige monteurs. Probleemoplossend voor de onverwachte tegenvallers, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Prima service van A tot Z

Prima ervice van aan koop tot plaatsing!

Matig

De snelheid van levering was goed. Het product ook. Alleen de track en tracé klopt geen reed van. Ook kun je niet zien waar deze is afgeleverd, bij de buren ofzo.

Goed gekeken naar het stokje van het ventilatie rooster

Netjes afgeleverd

De aflevering heeft langer geduurd omdat de bestelling in een verkeerde bus was. De chauffeur heeft niet zelf gebeld; ik moest zelf naar de zaak bellen en degene die de telefoon aannam heeft het verder goed opgepakt zodat het later bezorgd kon worden.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]