Prima informatie en zeer snelle levering!

Uitstekende informatie over beschikbaarheid, leveringstijden en dergelijke, en zeer snelle levering.

Uitstekende service.

Prima service en denken met de cliënt mee.

Betrokken en klantgericht.

Bedrijf gaat ver in het naar tevredenheid van de klant inwilligen van wensen met daarnaast een aantrekkelijke prijsstelling.

prima bedrijf denk ik

korte lijnen en duidelijk geholpen. Het enige minpuntje is dat je een paar dagen voor plaatsing een mailtje krijgt dat je betaald moet hebben voor ze komen plaatsen. Dat is bij meten en contact niet aangegeven. VInd dat niet een kwestie van vertrouwen. In de winkel betaal je toch ook niet vooraf? vandaag geplaatst dus vandaar de opmerking denk ik

Topproduct en superservice

Supersnelle levering en een prachtige plissehordeur. Als je een hordeur overweegt ga deze dan zeker kopen bij Huis en Wonen

Super! Goede service, snelle reactie en levering

Via de site wat info aangevraagd. Snelle reactie. Uiteindelijk dubbele rolhordeur besteld. Levering ging prima volgens afspraak. Plaatsen ging ook vrij eenvoudig. Top.

Na mijn bestelling werd ik opgebeld of ik de maten goed had ingemeten

Uitstekende service!

Gebeld voor een niet goed lopende hordeur. Strip onderaan vervangen.

Mooi winkel, fijn geholpen ook meegedacht hoe het zo snel geleverd kon worden, super!

Toen we onverwacht bij huis en wonen aankwamen stonden we versteld van de keus. We hebben eerst zelf lopen rondkijken en zijn daarna prima geholpen. Mochten stalen meenemen en bij het opmeten werden deze weer mee terug genomen. Het ophangen ging ook goed en snel. We zijn heel blij met het resultaat.

Praktisch en uitstekend advies, duidelijke afspraken en prima werk.

Eindelijk de perfecte plisséhordeuren gevonden. Aangenaam verrast door snel en praktisch advies. Mooie winkel waar duidelijke afspraken worden gemaakt, die ook nog helemaal nagekomen worden. En ook nog eens ruim binnen de aangegeven levertijd. Meten en zetten van de horren is met oog voor detail, netjes en vakkundig, eenvoudigweg perfect gedaan, door heel prettige medewerkers. Het had niet beter gekund. Dit is het bewijs dat er nog echt goede bedrijven zijn!

Leuk en fijn bedrijf dat kwaliteit levert

Leuk en aardig winkelpersoneel, we werden prima geholpen bij het maken van onze keuzes. De monteurs waren ook heel aardig, werken netjes en de kwaliteit van de geleverde spullen is ook top! Kan het bedrijf dus zeker aanraden!

prettig

prettig

Een deskundig en vriendelijk team

Huis en Wonen heeft een zeer ruim assortiment en de medewerkers nemen alle tijd voor een goed advies. Afspraken worden prima nagekomen en bij de montage gaan de medewerkers voorzichtig en deskundig te werk. Ze zijn pas tevreden als alles perfect hangt.

Super en snelle service

Na vier jaar een defect aan de rail van de gordijnen maar nog steeds een super service om het snel en vakkundig op te lossen. Wij kunnen hans en zijn team dan ook van harte aanbevelen.

Een aanrader.

Aangenaam verrast door de geboden service en de vakkundige plaatsing hordeur.

Goede service je wordt goed op de hoogte gehouden

Opgemeten,besteld en prima service in totaal SUPER

Perfecte service

Zeer vriendelijke medewerkers niemand uitgezonderd, winkel inmeten , monteur. Wat een kennis en vakmanschap.

Een goed geolied bedijf.

Vanaf het begin goed geholpen met adviezen, bestellen enz. De service zowel met afspraken, plaatsen van het gekochte en de jongens op de werkvloer allemaal perfect gelopen, kan gewoon niet beter!

Goed geholpen en snel geleverd plissé hordeur

prima kwaliteit en service

Heldere communicatie, korte lijnen, snelle reactie, keurige en vakkundige plaatsing van de horren.

Top ervaring

Super goede prijs voor ons mooie kleed, afspraak is afspraak komt men na en extra service in aflevering. Super goed bedrijf

Wordt goed en vriendelijk en vakbekwaam geholpen Goede service.

prettige sfeer in de winkel en afhandeling van de aankoop

Ik heb een vloerkleed en luxaflex duette aangeschaft. Er is goed advies gegeven en netjes opgehangen. De sfeer rondom de aankoop was heel prettig. Zeker aan te bevelen aan anderen

Heel tevreden

In de winkel goed advies en vriendlijk geholpen. Thuis vriendelijk en netjes opgehangen en advies, zeer tevreden over het resultaat. Ben er erg blij mee.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]