Snel contact en snel geregeld

Ik moest wel zelf bellen wanneer het geplaatst ging worden (later dan gepland) maar het plaatsen en het contact werkt super.

vriendelijk geholpen en goede uitleg.

fijne winkel met vriendelijk personeel en de service en plaatsen van onze vliegendeur door een vrouwelijke monteur kon niet beter petje af.

Uitstekende aankoop

Ik kon dezelfde hordeur kopen als de buren. Drie jaar gelden. Hij werd sneller geleverd dan verwacht, en paste precies. Dik tevreden.

Vriendelijk en kwaliteit!

Fijne ontvangst en er werd goed meegedacht met onze wensen. Communicatie na bestelling was top en het vloerkleed is van hoge kwaliteit en helemaal naar wens! Echt een mooi bedrijf.

Helemaal top

monteren was fluitje van een cent, als het goed gemeten wordt zei de monteur.

Goede ervaring.

Monteur Robin heeft de hordeuren keurig netjes en vakkundig opgehangen. Erg blij mee.Dank je wel Robin!!

F.A.N.T.A.S.T.I.S.C.H.

Alles ok. Goede communicatie snel en correct. Levermoment top gerespecteerd. Kwalititeit 100/100 Zelf gemonteerd in 15 min. Zeer aan te raden. Dit is Service met een grote S

Uitstekende service!

Alle contactmomenten waren super en we zijn heel erg blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader!

Heel mooi resultaat!

Eerst heb ik een afspraak geregeld om advies te krijgen voor mijn bestaande raam decoratie. Die medewerker nam gewoon alle tijd om alles te laten zien. De verschillende mogelijkheden, kleuren en stijlen. Dat heb ik heel erg fijn ervaren. Daarna werd ik goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Op de afgesproken dag en tijdstip kwam de monteur. Ook al zo aardig en netjes. Heeft in een korte tijd alles gemonteerd en al het oude eraf gehaald. Ook nam deze man al het oude materiaal mee. Dat is wel zo prettig want ik ben een dame op leeftijd en kan er niet zo mee sjouwen. En dan het resultaat. Het lijkt wel of ik een nieuw ingerichte slaapkamer heb. Echt heel mooi geworden. Dank je wel.

Plissé hordeur

Degelijke plisséhordeuren, bevestigingsysteem kan miss een upgrade gebruiken en levertijd kan miss iets sneller maar anders een topproduct

Uitstekend advies en prima geleverd

Complimenten voor zowel het advies en de afwikkeling/levering. De vitrage hangt keurig, en de droogloopmat werd ook netjes op maat gesneden.

Zeer correct

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Op de afgesproken termijn geleverd.

Bekwaam personeel , werken netjes . In de zaak wordt je ook netjes geholpen.

Goede kwaliteit en prijs verhouding

Fijne monteur die rekening houdt met de gezinssituatie en de service van het kantoor

Bekwaam en snel. Erg tevreden met het resultaat!

Geweldige Partij

Nette communicatie en service

Duidelijke site en goede producten

Hetgeen ik besteld had werd snel geleverd.

Aanrader

Mogge kwalitatieve producten en een uitstekende service. We hebben al ruim een jaar veel plezier van onze hordeursystemen.

Aandacht voor het product.

Werd ook vriendelijk aan mij verkocht. Later had ik nog vragen, die werden eerlijk beantwoord.

prima geleverd, eerder als verwachtq

tape zat er niet bij, maar een mailtje en het in in orde gekomen

Top ervaring

We zijn snel en heel prettig geholpen met het keuze proces en inmeten. De levering en montage was ook vlot en ging soepel. We zijn heel tevreden met het eindresultaat en ook de prijs was fair. Kan ik dus echt aanraden!

Bedrijf met enthousiaste en vriendelijke mensen die graag met je mee denken.

Mijn ervaring is dat je netjes wordt geholpen. Geen vraag is gek of teveel. Zijn altijd bereid om met je mee te denken. Ze verstaan hun vak en geven deskundig advies.

super

mooie hor. had hem al besteld, maar was de aanslag vergeten op de deur. Gebeld, order on hold, foto's en tekeningen doorgestuurd. Super opgepakt door bedrijf.

Nette hor van goede kwaliteit gekocht

Op de website heb ik een hor besteld voor in mijn schuifpui. De hor is van prima kwaliteit, heb ik er nu 2 weken in zitten en functioneert goed. Pluspunten dus dat het een goed product is voor een scherpe prijs vergeleken met andere aanbieders. Minpunt: op de webshop staan weinig maatgegevens, alleen dat je voor de bovenrail een diepte in de dag nodig hebt van minimaal zoveel c.m. Het bleek dat je dat ook voor de hele hor nodig hebt wanneer je die open schuift, het 'sluitdeel' is net zo diep ongeveer als de bovenrail. Mijn schuifpui had een handvat, dat ging niet samen, gelukkig had ik nog een 'kommetje' liggen voor de schuifpui om in plaats van het uitstekende handvat te monteren, zodat ik de schuifpui wel kon gebruiken. Dit soort maatinfo hoort er bij te staan lijkt mij, verbeterpuntje. Bezorging gebeurde zonder Track & Trace, beetje jammer en niet meer van deze tijd. Maar uiteindelijk gaat het erom dat de vliegen en andere insecten nu buiten blijven!

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]