Flexibel en denken met je mee!

Prettige zaak. Transparante communicatie en goede service!

Snelle levering en super service

Via een omweg op internet dit bedrijf gevonden, maar zeer tevreden met de afhandeling en de levering. Ons kleed werd met veel zorg gelegd!

Netjes geholpen.

TOPservice, TOPproducten, TOPmensen, Betrouwbaar en Integer. TOP!

Ouderwetse service voor een super scherpe prijs. Geweldig geholpen tijdens een spontaan bezoek aan de showroom, waar op een zaterdag in alle rust alle tijd werd genomen voor advies op maat! Product, hordeur voor schuifpui, is geweldig en de monteur neemt alle tijd en rust om de deur perfect te monteren. Daarnaast ruimde de monteur zelf alles op tot de laatste kruimel. Afspraken worden tot in de puntjes nagekomen. Zoek niet verder en ga met een gerust hart met deze mensen in zee!

Snelle en nette installatie

Monteur heeft het plaatsen van de plissehordeuren netjes en professional geplaatst. Dit is onze tweede set, de vorige paste niet meer na de uitbouw. Enige jammere is dat de stip op de vloer in het grijs is waar de rest van de set in het zwart is. Misschien nog maar eens over bellen.

Belofte wordt niet waar gemaakt.

Als je belooft tussen de 10 en 15 werkdagen te leveren moet je dat ook doen. Mijn bestelling vd hordeur is van 6 juli...... nog geen hordeur mogen ontvangen. Ook geen uitleg waarom het langer duurt. We zullen zien wanneer de hordeur wordt geleverd. De beloofde korte levertijd was de reden om hier te bestellen omdat onze hordeur plots het begaf.

Super goed geholpen met uitvraag en opmeten

Zeer positief, zeker een dag of 8 veel heen en weer mails verstuurd met vragen en antwoorden van beide kanten. Zeer prettig. De maten en voorstellen goed afgewogen en besproken en tot een zeer mooi resultaat gekomen.

Snelle levering en perfecte plissé-deur.

Gister besteld en vandaag in huis en direct gemonteerd. Alles paste perfect en de deur loopt perfect op rolletjes. Mooie afwerking.

Onderdeel was goed en past.

Bestelling goed verzorgd en via mail op de hoogte gehouden van de levering.

Goede service snelle levering

Goede kwaliteit .netjes gewerkt

Prima product.

Prima product. Goede communicatie.

Zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Onze ervaring is, dat als je op zoek bent naar nieuwe gordijnen, een vloerkleed, plissé-duette , ect. je als klant zeer op je gemak gesteld wordt. Met veel geduld en deskundigheid neemt het personeel de tijd voor je om je van goede informatie te voorzien, zodat je de juiste keuze maakt. En dit alles onder het genot van een kop koffie. Familie en vrienden zijn enthousiast over de keuze van onze duette raamdecoratie. Het vloerkleed word op maat gemaakt en word half augustus geleverd. Huis & Wonen in Gorinchem is een echte aanrader.

Prima product maar veel te laat geleverd.

Geadverteerd met levertijd 7-9 werkdagen, in werkelijkheid 1 hele maand. Begrip voor oplopende levertijd maar pas het dan aan op de site en zeg niet in de chat dat het werkelijk 9 dagen is. Vervolgens na goed contact en een nette oplossing afgesproken de levering zeker te ontvangen op woensdag 26-7. Prima zou je zeggen. Heel de dag thuis gebleven, wat blijkt het magazijn heeft de order niet verwerkt. Levering op 27-7 ongepland als ik niet thuis ben. Ik zou niet meer adverteren met de snelle levertijd.

Kundig advies, vriendelijk en een zeer goede kwaliteit.

Prima communicatie. Top

Prachtige plissehordeur voor de schuifpui zonder lelijk tussenstuk!

Mooie plissehordeur voor onze schuifpui besteld. Werkt perfect en eenvoudig te monteren. In tegenstelling tot veel andere bedrijven zit hier geen lelijk tussenstuk in de plissehordeur.

Mooie plissé hordeur

Bestelde, en zelf opgemeten hordeur, paste werkelijk tot op de milimeter perfect. Mooie kwaliteitsdeur voor een zeer schappelijke prijs. Een echte aanrader. Goede communicatie met de leverancier en verzending was ook klasse en stipt op tijd.

Levering kan iets beter

Slecht: - Lange levertijd, geen 6 tot 8 dagen maar 5 volle weken. - Niet helemaal compleet, miste enkele onderdelen Goed: - Je wordt goed op de hoogte gehouden w.b.t. status van het product. - Plissé deur ziet er verder goed uit, maar we kunnen nog geen oordeel plaatsen over de werking en duurzaamheid (is net geplaatst )

Makkelijk bestellen online en supervriendelijke servicemedewerkers

Na online zoeken naar plisse horren hier uitgekomen en voor een mooie prijs een super kwaliteit horren mogen afhalen die ook nog eens eenvoudig te monteren zijn met de bijbehorende beschrijving.

Fijne service = een prachtig kleed

Ik ben uitstekend en enthousiast geholpen en heb er naar volle tevredenheid een prachtig kleed aan overgehouden!

Goede aftersale service!

Top, ga zo door!

Persoonlijk contact en erg klantvriendelijk

HW Huis & Wonen was het enige bedrijf dat ik online kon vinden dat schuine onderstrip voor plisehor per meter verkoopt. Eerst telefonisch gebeld, uurtje gereden om op te halen en lag al netjes klaar om af te halen in de mooie showroom.

Vriendelijk en goede service!

Vriendelijk aan de telefoon.De medewerker denkt met u mee . En de service is helemaal ok!

Veel keuze mogelijkheden

Veel keuze uit vloerkleden, raam decoratie etc. Vriendelijke behulpzame mensen. Schappelijke prijzen en afhaal mogelijkheid. Prima service.

GEWELDIG, monteur was TOP!!!!

Zie boven.

Enorm behulpzaam en netjes voor elkaar

Ik heb inmiddels twee orders geplaats, ze zijn enorm behulpzaam makkelijk telefonisch contact mee te krijgen, om vragen te beantwoorden. Alles goed verpakt dus het komt niet beschadigd binnen. Het monteren is ook heel makkelijk en prima tekeningen erbij.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]