Perfect, keurig gedaan.

Naast de al eerder geplaatste luxaflex nu ook voor de balkondeur luxaflex. Mooi opgelost, het balkon is nog steeds goed bereikbaar en van binnenuit een prachtig geheel om te zien. Mooi opgelost!

Van af de aankoop tot en met de montage prima verlopen.

Prettige ervaring bij aankoop in de winkel. Vriendelijke en enthousiaste verkoper. De montage is zoals afgesproken en vakkundig gebeurt. Ben zeer tevreden met de plissehordeur. Prima service een top zaak.

Prima bedrijf met een geweldige service

Wij hebben wederom een hele positieve ervaring met dit bedrijf. Uitstekende sortering, goede prijzen. De vriendelijke en persoonlijke benadering viel ook erg op.

geweldig

je krijgt van te voren een mail met de datum dat de hor in productie word genomen vind ik goede service

Prima geregeld

De levertijd klopte keurig, ben goed op de hoogte gehouden. De horren zijn perfect.

De hor online besteld en was snel klaar om op te halen.goede kwaliteit en hadden het binnen 10 min geplaatst. Top

Service,offerte,levering,verpakking,alles TOP

Service bij maatvoering, juiste offerte, prima levering, in veilige verpakking.

Geweldig heel goed eindresultaat

Heel goed eindresultaat

Goede kwaliteit en scherpe prijs

Makkelijk te bestellen via de website, en bij het afhalen super vriendelijk geholpen. Verder een zeer scherpe prijs die andere leveranciers niet aan kunnen bieden

Zeer goede ervaring!

Na mijn bestelling via de website, werd ik toch nog gebeld door een medewerker, of mijn bestelling wel helemaal correct was doorgegeven. Er bleek toch nog een foutje in te zitten. De order werd meteen aangepast. Fantastische service! De levering geschiedde op het aangegeven tijdstip. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed! De installatie volgens de meegeleverde handleiding was een fluitje van een cent. Ik ben blij met mijn nieuwe hordeur.

Prima service,

Snelle levering van het verduisterende rolgordijn voor het dakraam. Netjes opgehangen door kundige medewerker.

Prettig contact en hulp bij bestelling

Na telefonisch en mail contact een plissé hordeur besteld en deze past en werkt super

Goede kwaliteit en service

Ze leveren goede kwaliteit. De monteurs werken ook heel netjes. Goede service. Fijn contact!

Hele goede ervaring

Ik heb een hele vreemde maat openslaande deuren , toen ik de maat had doorgegeven kreeg ik een mail of het wel klopte , ik vond dat erg fijn die controle , de plissé hordeur is perfect , makkelijk te instaleren , heb de tape gebruikt en zit muurvast , prijs voor maatwerk is echt goedkoop

Goede mooie en nette hordeur met een leuke gezellige service

Zelf opgehaald in Gorinchem. Mooi bedrijf, leuk ontvangen, bakkie koffie, goed advies over een eventuele andere hordeur, kreeg meteen een strip mee om te passen. Erg netjes allemaal.

Aanrader

Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de kwaliteit van onze hor. Zeer vakkundig gemaakt. De bestelling was gemakkelijk gemaakt. Je geeft de juiste maten en voila. Wanneer je hier hebt besteld zul je nooit overwegen om een hor bij een bouwmarkt te halen en zelf op maat te maken. Wij hadden ons alleen vergist in de levertijd 7-9 werkdagen en dit werd uiteindelijk langer. Maar het was zeker het wachten waard. De communicatie over de verzending zou iets beter kunnen met een tijdvlak voor de levering. Al met al een positieve ervaring en een aanrader.

Vriedelijke monteur Goede uitleg Past goed Betreft een lichtkoepel

Uitstekende service en een geweldig product.

Ik heb hier 2 hordeuren besteld en daar ben ik zeer tevreden over. De monteur heeft zijn werk uitstekend uitgevoerd. De bedrijfsbus was ook erg schoon. Ik werd heel erg goed geholpen in de showroom ze hadden veel verstand over het product en hebben me goed advies gegeven. Ik denk niet dat er nog veel bedrijven bestaan waar je nog zo goed geholpen word voor deze prijs!

Prachtige kwaliteit Hor

Wij hadden een op maat gemaakte plissé hordeur besteld voor onze schuifpui. Deze was perfect van kleur, paste precies en was redelijk vlot zelf te installeren. We zijn erg tevreden over de kwaliteit

Mooi spul, lange levertijd en onduidelijke handleiding

Als de hordeuren gemonteerd zijn is het mooi spul. Echter valt de levertijd tegen met de verwachting die op de website wordt gecreëerd. Ipv 6-8 werkdagen is de levertijd 14 werkdagen. Er zit alleen een handleiding bij voor montage in het kozijn. Terwijl de drie deuren voor op het kozijn waren besteld.

Klantvriendelijk goed advies en goede montage.

Klantvriendelijk ruime keuze goed advies en montage, afspraken op tijd

Beste service die ik ooit kreeg om mijn mails.

Beste HW Huis & Wonen, Ik heb de levering van mijn order #12463.2.1 van u ontvangen. De horren heb ik geplaatst. Ik dank u voor de manier van afleveren. Ik werd mobiel gebeld dat hij voor de deur stond maar niemand thuis was en wat er mee moest gebeuren. Ik zei dat hij ze achter de kliko´s kan plaatsen want ik ben zo thuis. Perfect geregeld door mobiel te bellen. Verder zijn de horren prima en geheel volgens afspraken etc. Ik ben er erg blij mee. Ik dank u voor alle informatie die ik per mail over vragen stelde aan u. Buitengewone service en dat ik u overal zal gaan aanbevelen voor verdere contacten. Met vriendelijke groet, Wim Bouwmans

Zeer professioneel geholpen door de vakmensen van H&W.

Afspraak was snel gemaakt. De buiten screens werden vakkundig verwijderd en na het schilderen weer keurig opgehangen. Deze service werd nog steeds gegeven hoewel het product niet meer in het assortiment zit. Top!

2 horren besteld, maatopname van de horren was snel geregeld en de levering en plaatsing ging heel strak! Afspraken worden erg goed nagekomen. Vriendelijke gesprekken gehad met planning, regelrechte aanrader

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]