Tevreden klant

Op goed bereikbare lokatie goede uitleg showmodel. Bestelling binnen gestelde termijn geleverd door goede vervoerder die op tijd bezorgt. Product, dubbele plissé hordeur, keurig op maat en laat zich eenvoudig monteren. Het resultaat is een mooie functionele hordeur die een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. De aftersale is prima. De montageinstructie kan voor de mindere techneuten wat uitgebreider.

Onze hor was perfect gemaakt en geleverd binnen de beloofde periode.

Goede service, en luisterend oor, en zekers meedenken . Top

Prima horde en prijs, communicatie kan beter.

Ik heb een vervangende hordeur besteld. Was blij dat er nog precies hetzelfde model was en alles perfect klopte. De installatie in het bestaande frame was een fluitje van een cent. Het koste wel wat moeite om de bestelling na goedkeuring van de offerte op gang te krijgen. Ook erg kort dag een leveringsslot gekregen. Gelukkig vonden de buren het niet erg het pakket in ontvangst te nemen.

Een bedrijf met vriendelijke en snelle hulp

Mijn hordeur was kapot. Medewerker kwam hem binnen 2 dagen herstellen.

Ik heb bij mijn bestelling een verkeerde mam maat opgegeven dus was mijn hordeur te kien. Na contact met het bedrijf krijg ik een deur van de goede maat gratis Dat noem ik nog eens super service ,heel hartelijk dank

Goede service en prijs/kwaliteit

Deskundige klantvriendelijke werkwijze bij het aanbrengen van hordeur

Er wordt schoon en zorgvuldig gewerkt. Hordeur wordt netjes pas gemaakt aan het kozijn.

Slecht.

Ik had 6 schuifdeur-handvaatjes besteld en betaald. Slechts 3 geleverd. Slechte ervaring dus!

Top, ze doen wat ze zeggen en hebben service hoog in het vaandel staan.

Zonder dat ze ons kenden hebben ze via de mail een order aangenomen. De gestuurde offerte voldeed direct aan de gestelde vraag. Zowel het product als de daarbij behorende prijs was correct. De tijd tussen de bestelling en de levering werd opgevuld door een paar update's van de voortgang. Levering werd gedaan en carpet is netjes op de plek gelegd. Compliment aan het team van HW Huis & Wonen, ons zie je als klant zeker nog wel weer keer terug.

Vriendelijk, vakkundig en komen afspraken na

Met HW kun je goed afspraken maken. Ze ontvangen je vriendelijk in de showroom.

Strip past ook prima onder Bruynzeel plissé hordeur

2 kunststof onderstrip merkloos (accessoires plisse rolhordeur) besteld ter vervanging van de afgebrokkelde strippen onder de Bruynzeel plissé hordeuren s900. Eerst even gebeld met de klantenservice en qua maat zou deze strip passen. Keurig verzonden en snel ontvangen! De plissé hordeuren glijden weer prima over de nieuwe strip!

‘Gewoon’ goed

Na kort app-verkeer kreeg ik een voorstel voor maat en uitvoering, en kort daarna besteld. De levering duurde zoals aangegeven 9-10 werkdagen en eenmaal gearriveerd paste de plissé horren meteen. Dus ‘gewoon’ zoals het hoort. Geen 10 omdat de berichtgeving mbt het versturen pas kwam toen ikzelf informeerde,

Vakkundig geholpen in de winkel!

Prima geholpen bij het maken van de keuze voor plissé hordeuren.

Mooie plisse hordeur, op maat, redelijk makkelijk te monteren.

Bestelling en levering van onze plisse hordeur is goed bevallen. Ga uit van ca. 2 weken levertijd, maar netjes geleverd en goed verpakt. De maten van de hordeur passen exact. Mooie kleur, afwerking en horgaas. Ziet er netjes uit. Montage was nog wel een uitdaging. Schroeven is even puzzelen, wat nu waarvoor is. De uitleg is beperkt, maar je komt eruit. De 4 klemmen waarmee je de roldeur vastzet, is wel een uitdaging. Die klem je eerst vast en dan moeten ze met de plaklaag op het kozijn blijven zitten. Om daarna de deur weer los te kunnen halen. Alleen ze zitten zo vast, dat je vervolgens de plaktape weer van het kozijn lostrekt.

Snelle service, prima prijs. Professioneel.

Uitstekend service en super kwaliteit

Absoluut een aanrader om hier een plisséhordeur aan te kopen. Had nog een deur maar tijdens de verbouwing de boven en onder geleider kwijtgeraakt. Tijdens bestellen van een nieuwe deur voor de schuifdeur heb ik telefonisch contact opgenomen met de vraag hoe ik de geleiders die ik kwijt was kon mee bestellen. Kreeg als antwoord, gewoon bij opmerkingen aangeven wat je nodig hebt dan doen we het er kosteloos bij. En ja hoor zat keurig bij de bestelde deur.

in een woord perfect

Snelle levering .

Goede service snelle levering

HW Denkt mee en zeer klantvriendelijk

Ik heb 3 hordeuren besteld. Alles maatwerk en geen standaard oplossingen. Peter heeft prima geadviseerd en meegedacht.

Prima plissehordeur van goede kwaliteit

Op de website een op maat plissehordeur besteld, maar eerst nog even naar de winkel geweest om te zien hoe deze er precies uitziet, en nog even navraag doen over de te bestellen maat (die van ons is een op de dagkant met een lage onderdorpel, dit was mij niet helemaal duidelijk in de voorbeelden online wat de maat dan moest zijn). Het personeel is erg behulpzaam en weten waar ze over praten. dus dat geeft een goed gevoel. De plissehordeur zelf is van goede kwaliteit, en ziet er degelijk uit met voor mijn gevoel hoogwaardige materialen. Deze zit netjes verpakt en alle schroefjes en onderdelen zitten netjes gescheiden in zakjes bij elkaar. Helaas zat er bij mij geen handleiding bij, maar monteren is niet moeilijk, en op de website is een handleiding te vinden. Voor ons een goede aankoop en geen vervelende vliegen/muggen binnen....

Goed en klantvriendelijk geholpen

Goed en klantvriendelijk geholpen

een prima zaak

een vriendelijke benadering en een zeer correctie afhandeling van zaken. We kregen het kleed mee zonder direct te hoeven betalen.

Altijd perfect

Mijn ervaring met deze zaak gaat al ver terug.maar de service en kwaliteit zijn nog steeds hetzelfde gewoon super.

Mooie spullen, erg klantvriendelijk!

Mooie spullen, erg klantvriendelijk! Denken mee en hele goede service!!

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]