Goede kwaliteit op maat gemaakt en netjes gemonteerd

Heldere en duidelijke communicatie

Fantastische goede en snelle service

Na afspraak en offerte alles goed geregeld, helemaal blij mee

Prima cliënt vriendelijke onderneming

Prachtige artikelen Goede prijs kwaliteit verhouding Medewerkers erg cliënt vriendelijk

Deskundig advies en goede service, perfecte uitvoering

Vriendelijke medewerkers, klantgericht, denken mee over oplossingen en uitvoering vlekkeloos!

Professioneel bedrijf met mooie uitstraling

Goed en snel geregeld tegen betaalbare prijs. Bij ophalen werd een heerlijk kopje echte koffie aangeboden door allervriendelijkst personeel. Echt een aanrader.

Top prestatie wederom

Bedankt voor de geweldige service en producten die jullie aan ons hebben geleverd

Fijne communicatie

Mooie winkel en website. Aankoop via de site met concurrente prijs. Regelmatige informatie over de status van de bestelling.

Super goede ervaring

Ik ben 2 weken geleden naar de winkel gegaan om een dubbele plissé deur te bestellen en werd uitermate vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. De verkoper dacht goed mee zodat mijn vragen en knelpunten opgelost werden voor een scherpe prijs. Vandaag mijn bestelde dubbele plissé deur gemonteerd, helemaal top! Kan deze zaak iedereen aanraden.

Dubbele plissehordeur aangeschaft, helemaal top verlopen!

Bestelling via internet gedaan en na productie opgehaald in Gorinchem. Leuke ontvangst van enthousiaste medewerkers. Mooie winkel, vriendelijk personeel, bestelling binnen twee weken af te halen. Een korte uitleg en een aantal tips over de montage meegekregen. Zelf de deuren monteren is prima te doen. Alles was compleet, netjes verpakt, geen beschadigingen, prima kwaliteit voor een scherpe prijs.

Het kan niet beter

Keurig geholpen ,en prijstechnisch top

Prima geholpen

Waar ik wel problemen mee had was het volgende ik had zaterdag de rekening betaald en kreeg op zondag een herinnering op de mail volgens onze boekhouding stond de rekening nog open die inmiddels was betaald, waarschijnlijk is dit automatisch ingesteld maar zeer klantonvriendelijkheid. Dit ter info hartelijke groeten Jan Verkerk

In één keer goed!

Duidelijke meetinstructie opgevolgd. Hordeur besteld en na 2 weken al gereed. Montage handleiding gevolg en het resultaat is gewoon goed :-) Borstelstrip verwijderen, om de plissé na te stellen, is iets lastiger dan de handleiding doet voorkomen. Vanaf de bovenkant lukte het.

Hor-deur met een luxe uitstraling

Via gebruiksvriendelijk website besteld en binnen 10 dagen geleverd. Hor-deur was makkelijk te plaatsen. Alleen handleiding mag iets duidelijker zijn voor een leek.

Goede service verlening

Goede ervaring

prima geregeld

Wilde een nieuwe deur: oude was versleten na 10 jaar. Mailtje gestuurd. Oude gegevens stonden nog in het systeem. Zo geregeld. Alleen de levertijd (bijna twee weken voor een vrij gangbare maat) vond ik wat lang.

Prima bedrijf,

Alles prima in orde! Maatvoering goed, verpakking goed levering op tijd

Prachtige plisse hor deur

Mooi afgewerkt en makkelijk te monteren.

Goed en Mooi

Snel levering, zeer zorgvuldige gemonteerd, de monteur vond een klein foutje op een van de hordeur, informeerde me en krijg ik binnenkort een andere nieuwe deur. Dank U wel.

De order voor de hor was snel in behandeling genomen en na twee weken kregen wijn het bericht dat hij klaarlag. Omdat dit zo was afgesprokenzijn wij naar de showroom gereden om hem op te halen. Werden uiterst vriendelijk ontvangen en kregen nog een heerlijke kop koffie voordat wij weer naar huis terugreden.

Vakkundig, klantvriendelijk en correct.

Zie hierboven.

Top service!

Concurrerende prijzen, vriendelijke medewerkers en een zeer goede communicatie. Men wordt zeer goed op de hoogte gehouden van bestellen, betalen, het in productie nemen (ook als er iets vertraging in zit) en uiteindelijk de levering. Goed verpakt met een duidelijke handleiding. Top!

Duidelijke site om het juiste product te kiezen

Mooi in juiste kleur geleverde plissehordeuren ontvangen.

Zeer goed advies bij aankoop plisse hordeuren, waardoor wij goedkoper uit waren.

Goed advies, vriendelijke medewerkers, kennis van zaken, goede prijs.

Mooie hordeuren

Prima kwaliteit, op maat , goede service

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]