Goed geholpen en keurig gemonteerd t resultaat is prachtig

In de winkel keurig ontvangen en goed advies gekregen. We hebben nl. erg lastige raampjes voor raambekleding. Uiteindelijk gekozen voor verduisterde plissé. Het resultaat is prachtig.

Vriendelijk, meedenkend, betrouwbaar

Ieder contact, recent of in een ver verleden, is positief geweest. Ooit lang geleden in de winkel begonnen en herontdekt bij de zoektocht naar plissé hordeuren. Recent overgordijnen, lamellen naar volle tevredenheid laten monteren. Personeel is vriendelijk, service gericht en meedenkend. Een absolute aanrader die zeker op mijn lijstje blijft staan voor de toekomst.

Top service en kwaliteit

Tijdens een bezoek aan de showroom zijn we goed geïnformeerd over de mogelijkheden met hordeuren. Vervolgens hebben we de bestelling online geplaatst en zouden we de hordeur komen ophalen. Maar als extra service werden we gebeld dat ze kwamen opmeten bij ons in de buurt en ze de hordeur konden komen afgeven. Dat is nadenken met de klant!

Erg goed geholpen, super service!

Wij hebben een dubbele hordeur gekocht en laten monteren. Ik had wat hulp nodig bij het invullen van de configurator op de site. Ze hebben me er super goed doorheen genomen. Vandaag zijn onze hordeuren geplaatst. We zijn er enorm blij mee! De prijs was ook nog eens erg scherp! Kortom aanrader!

klant gericht

Kan alleen maar positief zijn en het klopt, zonder problemen is de plisseehorndeur aangepast naar de juiste afmeting. Fijne monteur thuis geweest die heel behulpzaam was en vriendelijk.

Nette monteurs, goede kwaliteit gordijnen

Service is goed, nette monteurs, vriendelijk en goede kwaliteit gordijnen

Uiterst vriendelijke mensen, snelle en correcte levering

De levering van mijn vloerkleed was eerder dan gepland en ik werd uitstekend geinformeerd over de bezorgtijd. Een heel tevreden klant.

Prima communicatie, advies en levering

Goede en fijne communicatie tijdens overleg en prima advies met kennis van zaken. Prima prijs en snelle levering. Kan ik zeker aanbevelen!

Service met hoofdletters!

Een prima service en scherpe prijzen. De hordeuren die wij op maat besteld hebben zijn perfect geplaatst door zeer vriendelijke en correcte monteurs.

Uitstekend efficiënt alls schoon achtergelaten

Uitstekend efficiënt vriendelijk. Alles opgeruimd en afval meegenomen.

Top bedrijf

Duidelijke site,makkelijk te bestellen ,nette en op tijd het pakket geleverd door de vervoerder. Ga zo door.

Alert en met zorg en netheid uitvoeren van de werkzaamheden!! Tevens uitstekend vertaling van wensen in final product

Een hele fijne winkel en mooi

Mooi winkel een vriendelijke personeel

Goede service.

Goede ervaring leuk geholpen ,ben te vreden klant.

ronduit Geweldig!

Práchtige winkel met deskundig personeel. Hele nette en vakkundige installateurs. DIK tevreden!

Geweldige service

Snelle levering Goede en snelle monteur En de oude deur ook nog meegenomen. SUPER.

Uitstekend geholpen!

Wij zochten lichte gordijnen, maar ze moesten wel dik genoeg zijn zodat onze honden er niet doorheen konden kijken. Erg lastig af te zien aan kleine staaltjes stof, daarom gingen we langs de showroom van Huis en Wonen in Gorinchem. We zijn hier erg fijn geholpen! De verkoper dacht heel goed met ons mee en nu, zo'n 4 weken later, hangen de gordijnen al. Ook de (afspraak voor de) montage liep erg soepel en professioneel. Al met al een absolute aanrader!

vakwerk!

2 x plissé gordijnen laten plaatsen, snel en vakkundig geïnstalleerd 1 x hordeur in schuifpui geplaatst, ook snel en vakkundig geïnstalleerd een dikke 10!

Scherpe prijs, kwaliteit lijkt ook goed. Installeren ging relatief makkelijk, alleen zat er een los onderdeel bij wat ik niet kon plaatsen. Stond ook niet in de beschrijving.

vriendelijk en vakkundig

vriendelijk en vakkundig geholpen, zeer tevreden met resultaat. bovendien makkelijk parkeren

Goede service en snelle reacties

Ze houden je goed op de hoogte van je bestelling en reageren snel op vragen!

goede service

vriendelijk personeel en goeden service

Zeer goede service

Snelle levering en correcte service

De bestelde plissé hordeur zelf opgehaald in Gorinchem. Was zeer verrast over de mooie winkel waar ik in terecht kwam. Echt een aanrader als je opzoek bent naar raambekleding en meer.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]