Je wordt heel fijn geholpen

Aardige mensen En als er iets niet goed gaat Denken ze met je mee En verhelpen ze het Top

Hele fijne service

Wij hadden al op de begaande grond alle raam decoratie van jullie, en nu ook op de 1e verdieping. Weer zijn wij van het begin tot eind heel goed en fijn geholpen! Wij zullen zeker terugkomen, en jullie aanraden bij andere

Helemaal tevreden over product en afspreken

Ik vond de communicatie prima. Keurig gebeld door medewerker die nee dacht in oplossing. Product ook netjes op tijd afgeleverd door bezorger. Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden over product en afspreken

Klantvriendelijk. Maken goede afspraken en komen afspraken na.

Wij zijn naar tevredenheid geholpen.

Bijzonder prettig

Bijzonder prettige en positieve ervaring binnen al het internetgeweld. Zowel het bestellen als wel het inmeten en de plaatsing zijn zeer vlot en deskundig verlopen. Goeie ervaring!

Uitstekend!

Zeer klantvriendelijk en meedenkend personeel.

Klant gericht oplossen

Door een foutje was de verkeerde kleur van het karpet aan ons mee gegeven. Dit werd de volgende dag opgelost doordat deze rechtstreeks bij ons thuis bezorgd werd. Complimenten om een oplossing te regelen vanuit het oogpunt van de klant.

Wederom volledig naar wens

Prima verhouding prijs/kwaliteit. Perfecte service.

Uitstekend bedrijf

Volop keuze in alle onderdelen , fantastische voorlichting en een super snelle levering. Uniek in deze tijd

alls volgens afspraak

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]