Goede service verlening

Goede ervaring

prima geregeld

Wilde een nieuwe deur: oude was versleten na 10 jaar. Mailtje gestuurd. Oude gegevens stonden nog in het systeem. Zo geregeld. Alleen de levertijd (bijna twee weken voor een vrij gangbare maat) vond ik wat lang.

Prima bedrijf,

Alles prima in orde! Maatvoering goed, verpakking goed levering op tijd

Prachtige plisse hor deur

Mooi afgewerkt en makkelijk te monteren.

Goed en Mooi

Snel levering, zeer zorgvuldige gemonteerd, de monteur vond een klein foutje op een van de hordeur, informeerde me en krijg ik binnenkort een andere nieuwe deur. Dank U wel.

De order voor de hor was snel in behandeling genomen en na twee weken kregen wijn het bericht dat hij klaarlag. Omdat dit zo was afgesprokenzijn wij naar de showroom gereden om hem op te halen. Werden uiterst vriendelijk ontvangen en kregen nog een heerlijke kop koffie voordat wij weer naar huis terugreden.

Vakkundig, klantvriendelijk en correct.

Zie hierboven.

Top service!

Concurrerende prijzen, vriendelijke medewerkers en een zeer goede communicatie. Men wordt zeer goed op de hoogte gehouden van bestellen, betalen, het in productie nemen (ook als er iets vertraging in zit) en uiteindelijk de levering. Goed verpakt met een duidelijke handleiding. Top!

Duidelijke site om het juiste product te kiezen

Mooi in juiste kleur geleverde plissehordeuren ontvangen.

Zeer goed advies bij aankoop plisse hordeuren, waardoor wij goedkoper uit waren.

Goed advies, vriendelijke medewerkers, kennis van zaken, goede prijs.

Mooie hordeuren

Prima kwaliteit, op maat , goede service

Prima product

Perfecte plissehordeur. Maatvoering goed doorgeven en past uitstekend. Prijs is zeer scherp.

Snelle en goede service

Vriendelijk geholpen in de winkel. Zeer nette monteur die op kwam meten en na 3 weken al de plissé gordijnen kwam bevestigen.

Echt goede service en kwaliteit

De hor is goed geconstrueerd en de installatie was heel eenvoudig en het uiteindelijke resultaat was erg modern en strak

Goede service en heel goed geholpen

Makkelijke en goed toegankelijke webshop

Klantgericht en behulpzaam, dat schiet mij te binnen over HW Huis & Wonen. Zelf opmeten van de plisséhordeur is een eitje en dito het bestellen. Geen lange wachttijden en uiterst behulpzaam personeel. Zelf de deur opgehaald en zelf bi het inladen, kwam een medewerker helpen. Kwaliteit/prijs verhouding is prima. Service met een grote S!

Goede service en installatie

Ik had besteld met opmeten en installatie. Hierbij gaven ze tijdens de meting aan dat we wat andere opties moesten kiezen. Installatie is keurig gedaan. Was het geld meer dan waard.

Goede kwaliteit, kundig, en oog voor nazorg

Ze namen de tijd om een product uit te kiezen wat paste bij onze wensen. Daarna werd het heel netjes bevestigd. Onlangs hebben wij verbouwd en waren de gaten van de gordijnrail weggewerkt. Ook toen kwamen ze van H&W om het opnieuw op te hangen. De gordijnen hebben we overigens niet vernieuwd; deze waren nog veel te goed…

Uitstekend werk

Wat een aardige werknemer! Snel en prima werk geleverd!

Goed product past in bestaand systeem zeer te vreden.

Goede communicatie van offerte tot levering

Goede deurhorren

Goede prijs kwaliteit, magneten sloten wat strak. Dit is eenvoudig opgelost door borstels na te sturen. Werkt goed

Soepel bestel proces, fijne installatie en levering

Review voor dubbele hordeuren met klapdeuren. Tijdens het gehele proces goed geholpen, het online bestellen ging makkelijk en ook daarbij het heen en weer mailen hielp bij het uiteindelijk bestellen. Het uiteindelijk installeren ging ook vlot, na 2 weken was het binnen en installatie kon ook snel gepland worden. Deze is netjes en keurig gedaan en ook stappen in overleg met mij doorlopen. Nu met het lekkere weer gelijk profijt van en blij mee, even prijzig maar uiteindelijk fijn.

Wat een prima bedrijf.

Snelle reactie. Prima communicatie en een snelle levering. Vriendelijke monteur die een mooie Plisse deur heeft geïnstalleerd. Alles top.

Plissé hordeur

Helemaal super

Voordelige aankoop

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, gordijnen, vloerkleden en horren. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Voor meer informatie check onze website: www.huis-en-wonen.nl