Van bestelling tm levering karpet subliem geregeld.Met dank aan Sanne.

Snel en deskundig geholpen.

Vloerkleed uitgezocht maar we hadden toch nog twijfels, geen probleem HW stelde voor om het vloerkleed bij ons thuis te laten zien. Prima service! tevreden klant met een mooi vloerkleed.

SNELLE SERVICE

OOK HET GOEDE ONDERDEEL VERZONDEN

zeer tevreden

Rolgordijn zoals altijd perfect opgemeten en gemonteerd door HW

Gewoon goed

Gewoon goed

Top service, top producten

Werken keurig, leveren goede spullen. Service is top.

Goed geadviseerd. Vriendelijke en goede montage.

....

Zeer nette service

Nette communicatie en service. Erg tevreden mee!

Niks op aan te merken

Bestellen van de plissé hordeur via de website was kinderlijk eenvoudig. De informatie was ruim voldoende. Door de zomerkorting was de prijs zeer goed. Vandaag heb ik de hordeur in het kozijn geplaatst. Kinderlijk eenvoudig om deze kwalitatief goede hordeur te plaatsen. Het pas precies, hoe fijn is dat.

Alles goed geregeld!

Alles prima geregeld en mooi gemonteerd!

Geweldig!

Super geholpen zowel via de telefoon en mail maar ook met inmeten en later met monteren van mijn plisee..heel blij met mijn mooie raambekleding!

Keurig geholpen om de bestelling te bestellen.

Huis & Wonen bevelen wij iedereen aan. Top Service!

Heel erg goed

Allereerst in de winkel weg goed geholpen. Ik kwam met een idee binnen en ging met totaal iets anders de winkel uit. Erg fijn geholpen en goed advies gekregen. Nu heel blij met mijn keuze!

Na een goede advisering zijn wij met een goede en mooie oplossing gekomen

Nadat wij onze wensen uitgelegd hebben zijn wij mede door de begeleiding van de verkoopster tot een goede keuze gekomen. De plaatsing afgelopen donderdag heeft op een prettige manier plaats gevonden.

Zeer klantvriendelijk

Kwaliteit en communicatie rondom de bestelling en plaatsing was erg goed. Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk

Goed advies in showroom, duidelijke informatie over leveringstijden.

Prettig geholpen, duidelijke en goede info. Levering conform opgave.

Goede service!

Goede service en heel vriendelijk personeel

Zoals altijd top

Weer super geholpen!

Prima.

Heel goede service, uitstekende afwerking en heel vriendelijk personeel.

zeer goed

Bij ons de gordijnen opgehangen wat een prachtige gordijnen geleverd

Goed product en klantgerichte service

Online plissehordeur besteld (zelf monteren). Kreeg per mail bevestiging met specificaties en die klopten helemaal. Echter, toen de deur als montagepakket werd afgeleverd bleek de hordeur ca 35 cm lager dan besteld en bevestigd. HW heeft direct nieuwe deur besteld en deze klopte wel precies. Zelf monteren was 'piece-of-cake' en in minder dan anderhalf uur tijd gefikst. Probleem van eerste levering snel en kostenloos opgelost door HW.

Netjes klantvriendelijk en oplossingsgericht

Er is een communicatie probleem geweest waarschijnlijk tijdens de opmeting. Ten tijde van de montage kwamen we erachter. Hoe en waar het probleem erin is geslopen hebben een ieder van ons geen idee van. Maar de manier hoe het is opgelost verdiend wel een pluim! Dank! We kunnen dus echt zeggen dat wij al jaren een tevreden klant zijn!

Prima product en geweldige service

Alhoewel de hordeuren via internet besteld zijn wordt er een prima service verleend, doordat bij een klacht een medewerker bij je thuis komt kijken en daarna de klacht naar volle tevredenheid wordt afgehandeld. Dit verwacht je in eerste instantie niet als je via internet iets koopt.

Er is nog ruimte voor verbetering

Het bestelproces en de afstemming daarover is perfect verlopen. De bestelling wordt goed afgestemd. Jammer dat de afgesproken datum van de bezorging niet is nagekomen.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]