Luisteren goed wat de klant voor ogen heeft. Een klein probleempje werd spontaan opgelost.

Super service, Goede adviesen gekregen d.m.v foto's te sturen. Doordat levering week werd uitgesteld gratis montage heel blij mee.

goede service

goede service fijne mensen je wordt goed geholpen in de winkel

Onze bestelling was kwijt geraakt contact opgenomen en heel netjes en snel opgelost

Altijd zeer tevreden! Veel keuze en snelle levering. Zeer vriendelijk personeel.

Super goede Service

De hordeur werd snel bezorgd. Telefonisch goed te bereiken voor vragen. Later nog handgreepjes bij besteld,lagen de dag erna al in de brievenbus.

Uitstekende service zowel in de winkel als bij mij thuis

zeer prettig

Ik heb mijn bestelling helaas niet ontvangen. Heb 2 keer een mail gestuurd om alsnog te leveren.

Ik zou bij deze zaak niet meer bestellen omdat je bestelling niet wordt geleverd. Ze moeten betaling omdraaien. Eerst leveren dan pas of tijdens levering betalen.

Keurig afgewerkt

Heel positief. Het personeel denkt goed mee. Keurig gewerkt. Komen afspraken na.

Top klantenservice

Erg blij met de aankoop. Denken met je mee, vakmensen die snel alles voor je kunnen doen. Goed contact via de mail en telefonisch. Beste prijs. Ik ben tevreden!

Onze nieuwe hordeur is perfect geplaatst door een vriendelijke en vakkundige vakman!

Prijs / kwaliteit verhouding is prima, goede service.

Prijs / kwaliteit verhouding is prima, goede service.

Van A tot Z top geregeld

Best Team hartelijk dank voor het juiste advies en montage van de door jullie geleverde aankleding Wederom Top Grtz Rianda Manfred

Super goede service

Juiste advies en fijne contact. Denken ruim mee met de klant en zijn de voordeligste leverancier.

Plissehordeur op maat besteld. Keurig op tijd geleverd en precies op maat. Monteren ging van een leien dak, met een half uur zat hij op zijn plek. Had nog paar vraagjes en werd prima geholpen.

Onze hordeuren in de schuifpui zijn heel goed geplaatst. Perfecte service.

onze hordeuren in de schuifpui zijn heel goed geplaatst. Perfecte service.

Goede prijs/kwaliteit plissé hordeuren

Na eerst voor mijzelf een plissé hordeur besteld te hebben er nog één voor mijn zoon bijbesteld. Beide zijn keurig netjes afgeleverd en waren zeer makkelijk te plaatsen. Kontakt met klantenservice over bestelling en aflevering waren zeer prettig.

Stevige mooie hor

Precies de op maat, die ik besteld heb. Makelijk te monteren. Degelijke kwaliteit

Uitstekend gedaan!

Snel en correct gemonteerd. Een probleempje werd door de monteur (Robin) snel en efficiënt opgelost!

prima product geleverd

duidelijke website, snel geleverd en een goed product

top

mooi produkt . duidelijke commnunicatie. goede verzending met aangegeven tijd. dus blij mee

Heel klantvriendelijk

Snel geholpen en heel vakkundig

Snel en verzorgd!

Heel enkele negatieve ervaring .

Al jaren een vertrouwd adres. Klantvriendelijk en goede service

Door ongeluk door hond was mijn hordeur stuk.HW gebeld en al snel kwam de monteur de deuropening opmeten en nieuwe deur besteld.Het zou 3 tot 5 weken duren maar binnen een week kreeg ik al telefoon dat de deur al geplaatst kon worden.Dus afspraak gemaakt wanneer op de afgesproken datum en tijd stond de monteur aan de deur.Heel vriendelijke en vakkundige monteur.Dus met andere woorden ik ben heel tevreden over de hordeur de monteur en de service van HW.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]