geweldige service

Het meedenkend oplossend vermogen van het bedrijf is heel goed. Afwerking en service uitnemend.

vlug geleverd en prima product

De plisséhordeur was in 5 minuten geplaatst

Gewoon goed

Afspraken nagekomen . Aardige man bij installatie . Gewoon goed

Top, goede en snelle levering.

Top, goede en snelle levering. Website werk fijn, alles goed te vinden.

Mooie deur, langere levertijd

De deur ziet er netjes en mooi uit. Gebruiksaanwijzing was niet heel duidelijk. Levertijd zou 5-7 werkdagen zijn. Echter was dit ruim 10 werkdagen. Jammer.

Goed advies en installatie

Prettig bedrijf met duidelijke afspraken en vlotte service. Complimenten.

Klantgericht, betaalbaar, vakkundige en plezierige medewerkers!

Zowel de plissé gordijnen als de horren bij H&W laten doen. In de winkel werd ik zeer goed en vriendelijk geholpen, veel keuze en ook veel geduld en advies bij de verkoopster. De spullen werden binnen een paar weken geleverd en gemonteerd. Ook de monteurs zijn vakkkundig, klantgericht en plezierig om in huis te hebben. De prijs-kwaliteit van de spullen is er goed. Het resultaat is super-mooi geworden Dank!

Had een vraagje zeer goed geholpen vriendelijke mensen

Snel, professioneel!

Kwaliteit en deskundigheid op niveau!

Mijn oude plissé hordeuren waren aan vervanging toe. Op internet kwam ik terecht bij de website van H&W. Een hele goede en prettige site die alle informatie biedt. Daar kunnen anderen nog wat van leren. Na een bezoek aan de mooie showroom in Gorichem was ik ervan overtuigd, dat ik aan het goede adres was om er nieuwe hordeuren te bestellen. Ik werd zeer plezierig ontvangen met koffie en kon de hordeuren goed bekijken. Ik kreeg prima uitleg over de mogelijkheden en de levertijd. Ik ben direct tot bestellen overgegaan. Twee weken later werden de hordeuren thuis afgeleverd. De montage was eenvoudig mede ook door de bijgeleverde beschrijving.

Goed product snelle levering

Goed product, snelle levering. Wij werden per mail goed op de hoogte gehouden.

Goede kwaliteit en zeer betaalbaar. Ziet er perfect uit en we zijn er heel blij mee.

Bij alles altijd zeer tevreden.

Goede informatie en zeer klantvriendelijk altijd. Wij zijn heel erg tevreden.

Keurig behandeld van bezoek tot oplevering

Keurig we voelen ons behandeld als klant, wat helaas tegenwoordig steeds minder wordt

Snel, vriendelijk en goed geholpen. Het resultaat mag er zijn.

Heel prettig.

Prima hordeur geleverd, precies op de dag die afgesproken is.

Prima plissé hordeur geleverd. Makkelijk te monteren. Echter ik zou adviseren om roestvrij stalen schroeven te gebruiken om de klemmen en de bovenbalk te monteren. Voorkomt een hoop ellende als je ooit e.e.a. zou willen demonteren.

Prima werk. snel klaar

Prima werk. snel klaar

Zeer vakkundig en behulpzaam

Wij hebben zeer positieve ervaring. Zijn er behulpzaam.

Duidelijke site, snelle service

De site is duidelijk en overzichtelijk. In een paar klikken heb je je artikel besteld. Tussentijds krijg je mail over de voortgang en het wordt snel geleverd. De plisséhordeur ziet er mooi uit, goede kwaliteit en makkelijk te monteren. Zeer tevreden!

zeer tevreden

afspraak is alltijd nagekomen,buiten gemeen prettig personeel in showroom en voor de montage aan huis

Gewoon goede producten en service

Er was bij mij een verkeerde maat geleverd en daarop heb ik gebeld met HW en daar begreep men meteen wat er mis was gegaan. Meteen actie ondernomen en later het juiste product geleverd gekregen. Ze hebben mij voor de levering nog gebeld en nog verontschuldigd dat het allemaal wat langer heeft geduurd door de vakantie periode. Kortom, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Simpel maar erg doeltreffend.

Makkelijk te monteren en het werkt perfect

Super ervaring

Na onze verhuizing hebben wij voor de tweede keer Huis en WOnen ingeschakeld voor het plaatsen van muggenhorren, wederom erg tevreden. Keurig op tijd voor het opmeten en erg aardige en nette monteurs die de horren kwamen plaatsen. Schoenen uit toen ze naar boven gingen, alle verpakkingsmaterialen mee terug genomen. Top!

Top !

Vriendelijke werknemers , goed advies , mooie producten , goede communicatie dus zeker een aanrader !!

In een woord prachtig en tevreden.

De maat was prima en hij paste precies op de oude bevestiging. Geen schroef of zaagwerk nodig.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]