Vriendelijk

Er word tijd en deskundig uitgelegd.

Correcte communicatie i.v.m. levering en nette medewerkers bij de aflevering

Maatwerk perfect verzorgd.

Klein onderdeel ontbrak. Is direct op gereageerd en dezelf dag nagestuurd. Perfecte service.

Pndanks de zomerdrukte snel geleverd

Prachtige hor voor zeer mooie prijs

Prachtige dubbele plisse hor besteld voor onze schuifdeuren. Via website besteld,makkelijk gegaan,hor is prachtig en het monteren was zo gedaan. Vooraf vergeleken. De prijs was doorslag gevend en de makkelijkheid om alles te kunnen vinden. Dikke 10!

Super tevreden op de manier van handelen met de klant. Meedenken in oplossingen. Tekening of foto sturen ze kijken mee en reageren snel. Maatwerk deur is geleverd en fantastisch werk geleverd. Huis en Wonen is echt een aanrader. Mijn complimenten

Vriendelijk en vakbekwaam personeel

Houten jaloezieën besteld en geleverd gekregen. Precies op maat en helemaal naar wens ! Bedankt voor de prettige samenwerking.

Het gemak waarmee ik de bestelling kon plaatsen was heel fijn. Ook duidelijk wanneer het product bezorgd werd, en op tijd.

Plisse-hordeur geplaatst

verwachtingen zijn uitgekomen,

levertijd conform afspraken. goed op de hoogte gehouden van de voortgang productie en vervoer. montage handleiding was niet toegevoegd , maar na een belletje een mooie omschrijving van telefoniste hoe te monteren.

product is prima echter de bezorging niet geheel stipt

product is prima echter de bezorging niet geheel stipt

Deskundig advies, snelle levering, vakkundige montage!

Ik ben fijn geholpen in de winkel. De communicatie over de levering en montage verliep voorspoedig. De montage binnen no-time gepiept! heel blij mee.

Aanbeveling

Vriendelijk personeel , goede informatie en duidelijke uitleg voor zelf installatie. Gunstige prijs wat tot aankoop resulteerde ,zeker een aanrader .

Goede en vriendelijke vakmensen

Deze keer voor een kleine aankoop, maar altijd even vriendelijk en goede kennis van producten.

Perfect maatwerk

Voor de 2de keer bestelt en zoals de eerste keer TOP

Heel erg tevreden met de plisse hordeur.

Goede vriendelijke klantenservice en snelle levering.

meedenken, adviseren, flexibel, klantgericht

meer dan 30 jaar ervaring met dit bedrijf. altijd deskundig, altijd vriendelijk, komen hun afspraken na, werken keurig netjes, producten in elke prijsklasse. ik koop nooit ergens anders.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en heldere communicatie

Goede instructie voor het opmeten. Duidelijke communicatie over productie en aflevering. Product voldoet aan verwachting.

Mijn plisse hordeur snel geleverd, paste perfect en eenvoudige montage.

Kwaliteit/prijs uitstekend

Personeel denkt mee en snelle service.

Aardig personeel goede service

Een goed en duidelijk advies

Denken mee in oplossingen.

Het was weer fantastisch. En zeer zorgvuldig werk weer geleverd

Prettige start/belletje/ vlot aanpakken en oplossen

Goede service en goede prijs-kwaliteit

Prima product snelle service

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]