Goede hordeuren, de meegeleverde schroeven zijn waardeloos

De hordeuren zijn mooi en van goede kwaliteit. Ook de maat was goed. De meegeleverde schroeven zijn waardeloos, drasi je zo kapot

klantvriendelijk, gezellig, vlot

Alles liep als een trein, prachtige hordeuren, goede kwaliteit

Netjes contact en goed product.

Goede levering, prima plussen hor

Mooie kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit en prijs

Super service

Klant gericht, vriendelijk, fijne monteurs, kortom fijne zaak.

Fijn bedrijf.

Zowel de verkoper als de monteurs waren zeer bekwaam.

Qua model was de dieptemaat iewat te groot en na montage geen mooi recht en strak uitziend geheel.

Vanwege deze afwijkingen heb ik e.e.a. zelf in het stevig zwarte basis/kunststofmateriaal handgreep, dit zodanig aangepast (ingekort plus boren 2 extra gaatjes, draadtappen en aanbrengen twee verzonken schroeven, etc.) dat het nu, na montage 100% beter voldoet aan de eis zoals ik had verwacht. In ieder geval is het nu dan wel beter dan de oorspronkelijk aangeleverde (standaard) handgrepen.

Goeie service en top prosuct

Vandaag is mijn dubbele hordeur geleverd en gemonteerd! Ik ben meer dan tevreden, tijdens het bestellen even gebeld om wat opties door te nemen en werd super geholpen aan de telefoon. Vandaag kwamen er 2 monteurs de hordeur monteren, super aardig en netjes gedaan. Ben meer dan tevreden en zal H&W zeker aanraden bij andere.

Wat een super aardige kundige monteur.

De monteur die onze plissé hordeur heeft geplaatst, was zeer kundig en heel precies. Erg vriendelijk!!

Uitstekend!

Uitstekend!

Zeer goede service en netjes

Goed bedrijf die ons hele huis van gordijnen en rolgordijnen heeft voorzien. Prijsklasse ook goed en zeer mooie kwaliteit.

Klasse

Goed, vriendelijk en vakbekwaam personeel. Prima prijs kwaliteit. Iedereen aan te bevelen.

Snel geleverd zie er goed uit

Gemakkelijk te plaatsen p.p

Goed product voor een schappelijke prijs

Jammer dat niet gewerkt wordt met een track and trace code. Er werd wel gemaild dat de bestelling verstuurd zal worden, maar verder ook niet. Om 09.20 werd gemaild dat de bestelling om 09.39 afgeleverd zal worden. Daar hou je geen rekening mee en dan staat het bestelde tegen het huis aan als je thuiskomt van boodschappen halen. De handleiding is wat cryptisch. De handleiding van Bruynzeel voor een soortgelijk product (alleen smaller) is uitgebreider.

Denken goed mee.

Uitstekende service en plezierige medewerkers

Fijne winkel, mooie produkten en een fijne service

Super service!

Betrokken medewerkers die een super service leveren!

Snelle levering en duidelijke communicatie!

uitstekend bedrijf en we werden snel geholpen

prima!

Zeer goed bevallen

Goed geholpen en besteld. Gekregen wat we wilden.

Vakmanschap! Keurig, mooi, functioneel

Geweldige service Snel en keurig geleverd en gemonteerd Echt meegedacht in materiaal en systeem Heel erg tevreden. Ik raad het iedereen aan. Bedankt!

Supergoede service

Keurig gewerkt, alles hangt naar wens, zonder rommel te maken. Zelfs buiten de afspraak om zijn nog extra rails gemonteerd

Fijne samenwerking, advies op maat en goede kwaliteit.

Wij zijn zeer tevreden over de service van HW Huis & Wonen. Fijn om gericht advies te krijgen over materiaal of kleur keuze. Er wordt gedacht in oplossingen en snel gehandeld. Over de kwaliteit van de producten zijn wij ook zeer te spreken.

Goede hulp, goed product

Ik heb gebeld om advies voor openslaande dubbele serre deur. Goed advies gegeven. Tijdens montage wel even gebeld, want de beschrijving was niet heel duidelijk. Is daarna goed verlopen, het staat mooi en werkt prima

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]