hele goede service en levering

komen afspraken altijd na. werken keurig netjes.

Uitstekend geslaagd

Prettig geholpen en goed geslaagd.

Proffesioneel geplaatst, perfect passend mooie hordeur

Hele goede service, hordeur is opgemeten bij mij thuis door huis en wonen. Daarna professioneel geplaatst. Past perfect. Ziet er prachtig uit. Zeer goed stevig materiaal.

Zag er perfect uit. Paste prima Mooi in kleur

Goede service, nette prijs

Goede service met een nette prijs. Producten goed verpakt.

Snel en accuraat

Snelle en juiste levering van kwaliteit goede plissé hordeur.

Perfecte hordeur

Mooie hordeur en snel geleverd. Mijn buurman kwam kijken en wilde direct weten waar ik 'm weg had. Site doorgegeven en hij heeft 'm ook al besteld.

Mooie hor, snelle levering

Prima plissehordeuren en goede ondersteuning

Zowel bij het inmeten als monteren krijg je vakkundige informatie, waardoor je makkelijk zelf de juiste horren kunt bestellen en plaatsen. De prijs is ook concurrerend.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en makkelijk zelf aan te brengen.

Leuk geholpen door kundige enthousiaste medewerkers. Mooie degelijke producten. Ik kan weer jaren genieten van m’n horren en raamdecoratie.

Goed product, nette levering, scherpe prijs.

Goed product, snelle levering, scherpe prijs.

Goede service.

Goede service en ruime keus.

Meedenken en zeer klantvriendelijk

Horren die geleverd waren afgelopen jaar, voldeden niet en zonder gezeur werden ze vervangen.

verkeerd product ontvangen

Was een teleurstelling bij binnenkomst omdat we een heel ander product ontvingen dan qe besteld hebben

Redelijk makkelijk te bestellen.

Heb eerst via website gedaan daarna telefonisch om eventuele vergissingen uit te sluiten. Achteraf makkelijk te monteren , maar de Engelse en Nederlandse beschrijving zet je op verkeerd been.Vooraf voorgeboorde gaten komen niet overeen moest het profiel nog bij stellen. Een instructie film zou handiger zijn. Nu nog afwachten wat de ervaring is bij intensief gebruik.

perfekt

Snelle reactie via de mail en tijdens ons bezoek zijn wij prettig behandeld, men nam de tijd voor ons.

Goede kwaliteit hordeur

Service en uitlevering geheel volgens verwachting

Uitstekende service bij verkoop en montage

Uitstekende service bij verkoop en montage. Denken mee in oplossingen en hebben kwalitatief zeer goede producten. Erg blij met HW.

Prettige service en vakmanschap

Zeer tevreden hoe het verlopen is en ook hoe het gemonteerd is. Klein gesprekje vooraf, monteur komt kijken wat precies de bedoeling is. Offerte een dag later waarop je online kan reageren of je het geleverd wil hebben. Twee weken is alles binnen en gemonteerd. Goede kwaliteit en netjes gemonteerd. Vriendelijke mensen. Wel vooraf betalen. Wat ook ideaal is dat je via IDeal kan betalen… ik ben zeer tevreden!

Levering volgens afspraak

Hulp bij de bestelling en levering zeer goed. De breedtemaat van het bovenprofiel mag met zeker 3mm verminderd worden. Heb met laserapparaat de gemeten waarde -2 mm opgegeven maar het geleverde profiel was nog steeds iets te breed

Kwaliteit!

Onlangs een hordeur gekocht. Gehele communicatie, levering en uiteindelijke resultaat is top!

Uiterst tevreden

Uiterst vlotte dienstverlening: offerte, correcte levering, kwaliteit levering

Netjes volgens afspraak geleverd

Onze plisse hordeur is netjes volgens afspraak geleverd en past perfect! Ben zeer tevreden

Snel, accuraat en deskundig advies!

Na een informatief gesprek met vragen vanuit onze kant, werd er snel doorgepakt op het voorstel wat werd geadviseerd. Offerte volgde snel en afspraak was na goedkeuring van de offerte eveneens snel gemaakt! TOP!

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]