Geweldig familie bedrijf waar de klant nog centraal staat!

We waren opzoek naar een vloerkleed en werden door de fabrikant doorverwezen naar een dealer in Tilburg. We zijn daar slecht geholpen. Eenmaal thuis zijn we via Google terecht gekomen bij Huis & Wonen. In één zin…..geweldig te woord gestaan en een heerlijk familiebedrijf welke meedenken met de klant. Een echte aanrader!

Keurig net bedrijf en zoeken altijd naar een oplossing.

Een keurig bedrijf, met nette werknemers. Ik heb al heel wat werklieden over de vloer gehad, maar nog nooit zo meegemaakt. Ze doen de schoenen uit, laten geen vuil achter, je vind niks, helemaal niks. Nou, dat ben ik intussen wel anders gewend. Huis en Wonen staat hierom bekend. Ik ben ook op advies van vrienden naar de winkel gekomen, die hadden ook screens etc, gekocht, en zeiden dat ze keurig netjes werken. Niks dan lof. Raad ik zeker aan bij vrienden en familie.

Geweldig!

Super fijn en snel contact en dachten echt met ons mee op alle fronten. Erg fijne samenwerking!

Goede en snelle service

Geweldige service Snelle levering. Keurig opgehangen

perfect geregeld

vakkundige en aardige medewerkers

Mooie schoonloopmat,snel geleverd en gelegd.

Hartstikke goed

Goed advies, snelle reactie en medewerkers die heel netjes werken

super

kundig,aardig en vakbekwaam

Altijd goed en snel geholpen

Zeer ervaren vaklui

Positief

Goed advies en communicatie. Keurige aflevering. Zonder dat ik er zelf om vroeg werd het totaalbedrag naar beneden afgerond.

Wat een fijne winkel is dit toch.

We komen er al vele jaren, eerst in het centrum van Gorinchem, nu in het mooie nieuwe pand in Gorinchem Oost. Je voelt je er altijd welkom, of je nu voor een groot of voor een klein bedrag te besteden hebt. Ze doen hun best voor je te vinden wat je zoekt.

De raamdecoratie 1e etage is netjes verzorgd en de extra details zijn opgepakt. De ruit in het atelier is nu ook vervangen.

Goed werk afgeleverd

Wij hebben 3 houten lamellen, waarvan 1 elektrisch open kon. Nu alle drie elektrisch laten maken. Is prachtig, geen spijt van. Nu van uit m'n luie stoel open en dicht.

Wensen worden vervuld

Flexibel, goede communicatie en wensen worden vervuld. Er wordt meegedacht en ingespeeld op de situatie. Heel fijn geholpen.

Vriendelijk en vakbekwaam personeel.

In de winkel vriendelijk personeel die luistert naar jou wensen - goede aandacht en meedenkend - spontaan en komen afspraken na. alles op tijd geleverd en fijne en netjes werkende mannen die alles heel goed gemonteerd hebben, en alle lege verpakking meegenomen hebben! Hartelijk Bedankt voor alles, van ons een dikke 10!!

Juiste info en perfecte prijs

Goed geholpen juist advies en een nette prijs

Topservice!!

Ik had een magneetsluiting nodig voor onze plissé hordeuren. Het was op voorraad en ik had het de volgende dag al in huis! Super geregeld Sanne!! Nogmaals hartelijk dank voor de supersnelle service!

Sublieme service

Mijn verwachtingen werden telkens overtrokken. Er wordt mee gedacht en als iets verkeerd/anders uitpakt wordt het gelijk gezien en verholpen. We hebben het hele huis voorzien met raambekleding van H & W en zouden dit zó weer doen. We raden dit bedrijf van harte aan! Groeten, Kelly en John

Goed advies, goede service en prachtige stoffen!

De fijne sfeer in de winkel en het meedenken zorgt ervoor dat je op een fijne manier goede keuzes kan maken.

Goed geholpen

Goede en klantgerichte medewerkers

In de winkel altijd goede ontvangst en deskundig advies. Service gericht. Ook bij de plaatsing thuis heel fijn personeel vakkundig en keurig gemonteerd. Ruimen ook alles op.

Fijn en vriendelijk geholpen, alle tijd voor je, denken mee!!

Zie hierboven: Vriendelijk en fijn geholpen. Rustig en vakkundig.

Snelle Service en leveringen, enorm aardig personeel

Luiter complimenten voor hoe de inmeting is geweest, dit in combinatie met de snelheid van levering en plaatsen maakte deze ervaring top!

alles snel en mooi gemonteerd

Wij blijven hier maar terugkomen als we gordijnen, vitrage, luxaflex oid nodig hebben.

Geweldige service!

Bij Huis en Wonen is de klant écht koning. Ik was op zoek naar een bepaald merk kleed en godzijdank had H&W daar een grote collectie van. Doordat ik niet in de buurt woon, was het lastig om naar de showroom te komen. H&W stelde direct voor om een collega, die doorgaans toch al veel onderweg is, deze kant op te sturen met de staaltjes waar ik geïnteresseerd in was. Zodoende hebben wij rustig een keuze kunnen maken (ook nog met deskundig advies) en uiteindelijk een prachtig kleed gekocht. Wij zijn ontzettend blij met deze keus.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]