Goede kwaliteit, erg blij mee.

Schuifhor besteld, erg goede kwaliteit en levering volgend afspraak. Makkelijk te bevestigen en paste precies!

Alleen de aflever tijd week een aantal uren af van het geen wij door kregen. Ik vond dat wel heel vervelend, je zit toch te wachten.

Juiste service, vakmannen, top geregeld van start tot finish

Fijne mensen met verstand van zaken, zowel in de winkel als op de werkvloer. 100% tevreden met het resultaat.

Wat ze beloven komen ze na

Netjes geholpen in de showroom en nette levering en montage aan huis

Super geregeld

Perfect gegaan en een nette prijs

Goede service netjes geholpen

Goede klantenservice, netjes geholpen. Ondanks dat de plisedeur niet geschikt was voor mijn schuifpui was. Zijn er meerdere alternatieven geboden en ben ik goed geholpen.

Gematigd positief.

Voor dit soort bedragen moet het passend geleverd kunnen worden. Niet dat je zelf nog moet gaan zagen.

Super service en kwaliteit!

We hebben onze gordijnen en horren binnen, de jongens hebben alles netjes opgehangen en gemonteerd en gingen pas weg wanneer alles naar wens was. Top!

Zal uw bedrijf bij andere mensen zeker aanbevelen.

Goede voorlichting en advies in de winkel. Fijn dat je staaltjes kon aanvragen. Prima monteur voor het aanbrengen van de screen, met uitstekende uitleg hoe de afstandsbediening werkt. Wij zijn uiterst tevreden.

Fijne service van A tot Z.

Wij zijn heel tevreden over de service en producten! Van vriendelijk contact in de showroom tot het inmeten en installeren van de hordeur en raamhorren, alles ging vlot en professioneel. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een alles in 1 service.

Super service

Na de aluminium lat iets te kort te hebben afgezaagd gebeld met de klantenservice. Zij hebben kosteloos een nieuwe lat toegestuurd met aangepaste afmetingen. Super service dus!

schuifdeur hor

Product prima, levering en prijs prima. Enige min puntje, levering duurde bijna 2 weken langer dan op de site vermeld. bestelling was wel in de vakantie periode, begrip daarvoor.

Prima service en levering conform afspraak

Tweede keer een hordeur besteld en wederom conform afspraak en naar wens.

Wederom goed en volgens afspraak uitgevoerd

Zoals inmiddels gewend keurig alles op tijd geregeld.

Goede informatie en begeleiding naar mijn keuze

Van advies, koop en ophanging verliep alles soepel en naar tevredenheid.

Goeie communicatie

Onmiddellijk gevolg gegeven aan bestelling met nodige feedback

Levertijd week af!

Gaas hor is kapot gegaan, snel en vakkundig opgelost. Opgehaald en ook weer geplaatst!

Geweldig.

Geweldige service leveren jullie top en bedankt.

Ik had 96cm besteld.

Maar ik had de plisseedeur van 96 tot 116cm moeten bestellen dan blad ik 2 eind stukken er bij gekregen

Mooi bedrijf welke kwaliteit levert!

Het bedrijf levert snel en volgens afspraak, zeer tevreden!

Mooie kwaliteit hordeuren

We zijn blij met de nieuwe set hordeuren. mooi op maat, mooie kleur en soepele bediening. Het enige nadeel is de kwaliteit van de handgreepjes, deze zijn fragiel en trek je er gemakkelijk af.

Heel erg goed!

Door medewerker erg vriendelijk en goed geholpen bij de bestelling. Geleverd product was goed verpakt en voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Scherpe prijs en goede service!

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]