Snelle en goede levering. Het monteren werd zeer netjes gedaan, Top!

Snelle en goede levering. Het monteren werd zeer netjes gedaan, Top!

Top producten en een super service!

Wij zijn enorm blij met onze mooie nieuwe jaloezieën van Huis & Wonen! Super service en professionele installatie. Absolute aanrader!

Top Product

Hordeuren besteld goede feedback en product zoals omschreven.

Prima service!!

Prima service en kwaliteit!

Vakbekwame mensen

Goede service en meedenken met de klant

Goede service: ik voelde me als klant niet opgejaagd, op alle vragen kreeg ik een antwoord en kon mijn tijd nemen voor evt. overdenken/ aanpassen. Meedenken: er werd goed geluisterd naar en meegedacht met mijn behoeften.

Mijn ervaring met HW Huis & Wonen is goed.

Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Problemen worden efficiënt opgelost. Het product, in ons geval een plissé hordeur ziet er goed en degelijk uit. De monteurs die hem plaatsten werken netjes. Wij zijn er blij mee.

Goede service en goede kwaliteit!

Zeer tevreden met het aankoop van onze nieuwe gordijnen. Top service en zeer vriendelijke monteurs

Van niets naar iets moois

Ben binnekomen lopen in de winkel met mijn hoofd vol ideeën en plannen. Zocht voor een raampartij van 4.5 meter hoog een gordijn. In alle rust geholpen met volledige aandacht. Er werd no nonsens met meegedacht en feedback gegeven. Resultaat is dat ik nu met volle tevredenheid kijk naar me gordijnen, horren, en andere raam bekleding. Het in meten en het ophangen ging als vanzelf. Nogmaals bedankt.

prima service, snel handelen, goede afwerking.

Goede uitleg en kwaliteit

Goed geholpen en alles is netjes afgewerkt

Top en professionele zorg

Goede kwaliteit spullen en professionele medewerkers

Helemaal top, aanrader !!

Van A tot Z alles goed geregeld en je wordt tussendoor heel goed op de hoogte gehouden over je product. Het product zelf is ook van perfecte kwaliteit. Helemaal blij mee :-)

van begin tot eind top geregeld!

- winkelbezoek: zeer klantvriendelijk en kundig - offerte: duidelijk; geen bijzonderheden - levering en installatie: twee goede leuke krachten die netjes en goed zijn in hun werk

Perfecte hordeur, netjes geplaatst.

Vriendelijke man, de hordeur is naar mijn zin, netjes geplaatst en uitstekende randjes mooi afgewerkt.

wel na de afgesproken tijd, maar vakkundig bevestigd

de mannen van huis en wonen liepen enigzins uit qua werk elders, maar er was hier wel over gebeld, eenmaal aangekomen werd de schuifhor vakkundig bevestigd en hebben we er inmiddels al veel plezier van gehad. Zijn er erg blij mee.

Goede begeleiding bij de aankoop en perfecte montage en reparatie.

Deskundigheid bij aankoop en uitstekende vriendelijke montage. Zeer klantvriendelijk.

Vlotte en keurige service… aanrader.

uitstekend is uitstekend

zelf houd ik niet van on line grote aankopen doen,dus op naar H&W in Gorinchem.Direct prettige ontvangst in zeer goed ingerichte showroom.De uitleg door personeelsleden en later de eigenaar was zeer duidelijk,direct overgegaan op de aankoop van op maat gemaaakte hordeuren (3m en 10 cm hoog) In 2 e instantie ook maar prachtige gordijnrails aankopen,dus retour Gorinchem,duidelijke uitleg ,welke gordijn rails geschikt waren voor onze overgordijnen,prima geregeld. De aflevering was stipt en de inbouw gedaan door 3 uitstekende vaklieden. Mijn stelling is dus:uitstekend is uitstekend. getekend:H.D.Tjeenk Willink chirurg niet praktizerend

Klantvriendelijk

Behulpzaam, goede service en de tijd nemen voor de klant.

Super service en mooie kwaliteit!

Wij hebben voor onze openslaande deuren een plisseehordeur besteld. Toen we ze binnen kregen bleek er een foutje te zijn gemaakt waardoor we de verkeerde afmeting binnen hadden gekregen. Na een belletje, mailtje en wat foto's uitgewisseld te hebben was het probleem duidelijk. Er was een foutje gemaakt. Dit kan iedereen overkomen natuurlijk dus ik maakte daar verder geen probleem van. Helemaal niet toen bleek dat alles netjes werd opgelost. Binnen een paar dagen hadden we de juiste hordeuren binnen en die heb ik direct gemonteerd. Inmeten, en monteren was goed te doen. Wij hebben een op de dag montage. Al met al dus een heel goede service, snel geholpen en probleem oplossend denkend! Top! Ga zo door! Groeten, Rob Brugman

Vakmensen en snelle levering

Veel keus. Prachtige producten. Goed advies!

Goede kwaliteit. Keurige order verwerking en informatie verstrekking. Behulpzaam op de chat en vriendelijk aan de telefoon.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]