Klant is koning

Als je langs gaat in de showroom word je netjes geholpen met een bakje koffie of thee

Klantgericht, vriendelijk, veel kennis, denken mee ,doen wat ze zeggen.

Ik kom al een paar jaar bij deze zaak voor raambekleding, horren, een vloerkleed. Ze denken met je mee, geven goed advies. Het is een mooie, grote zaak met een uitgebreide collectie. Personeel is servicegericht, aardig en geduldig met veel kennis van zaken. Je wordt niet gepusht om iets te kopen. Personerl dat bij je thuiskomt is deskundig en levert altijd goed werk af. Kortom, een aanrader om naar deze zaak te gaan. Het voelt als bijna als een gezellig uitje.

Toch nog geleverd

Ben tevreden over de klantgerichtheid. Eerst hele snelle hulp online. Daarna, na de bestelling, was de levering weliswaar zoekgeraakt, maar toen dat duidelijk werd, kreeg ik direct een nieuwe levering gestuurd.

Correcte bediening. Vlotte uitvoering prettige mensen.

Fantastich

Werken netjes en zeer beleefd

2x besteld en 2x tevreden

Vakmensen!

Zowel de vriendelijke dame in de winkel, als degene die kwam inmeten en de mannen van de montage; stuk voor stuk vakmensen! Ik ben zeer goed geholpen. Er was een vertraging in de levering van de bestelde raambekleding, maar daar ben ik voor gecompenseerd en ik werd er zeer goed van op de hoogte gehouden. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Super snel en degelijk producten

Geweldig bedrijf!

Perfect!

Hordeur op maat besteld. Werd netjes via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling, wanneer hij ongeveer gemaakt zou gaan worden. En daarna dat hij in productie genomen was, en dat hij verzonden werd. En de volgende dag hadden we hem binnen, goed verpakt, duidelijke uitleg van plaatsen erbij. Gewoon perfect!

Maatwerk perfect op maat

Plisséhordeur op maat besteld, deze werd eerder dan verwacht geleverd en was door onszelf snel te monteren. Maat was exact zoals opgegeven. Een aanrader!

Dolgelukkig met plissehordeur

kwalitatieve mooie en soepel lopende hordeur . installatie is eenvoudig. na eerdere slechte gamma rolhordeur toch maar wat meer betaalt maar het is het waard.

Mijn ervaring is heel goed

Goede ontvangst in de winkel, een hele goede uitleg over de stof en kwaliteit een goede service en de geleverde producten optijd geleverd. Absoluut geen klachten nu maar ook in het verleden geen klachten gehad.

Uitstekende snelle en klantgerichte service

Prima ervaring

Prima hor, precies op maat gemaakt en keurig geleverd.

Precies zoals ik het had willen hebben.

Prima kwaliteit prijsverhouding

Mijn producten zijn prima op maat geleverd en ook een nette prijs. Zeer makkelijk te installeren. Ziet er keurig uit. Top

Erg blij mee!

Prima kwaliteit, eenvoudige montage en zit er geweldig uit.

top product en communicatie

Product voldoet aan waar het aan moet voldoen, verder kreeg ik bij iedere stap keurig een mail Bij de laatste stap kreeg ik een mail met een tijdstip waarop het product gebracht zou worden, dit was op 1 uur nauwkeurig.

Goede service en snelle levering

Mooi produkt en zeer goed contact

via de website/chat vragen gesteld welke meteen goed beantwoord werden en met goed advies. Zeer goed op de hoogte gehouden mbt de levering. Zelfs eerder geleverd dan gedacht. Dubbele pliseehordeuren zien er prima uit, werkt ook perfect. Zeer tevreden. Ook (eigen) montage geen probleem.

Super!!

Hordeur besteld! Helemaal top! Luxe uitstraling, goede kwaliteit en snel in huis en dat voor een goede prijs! Super dank

Op tijd en op maat geleverd

Hordeur werd op tijd en op maat geleverd. Installatie was zeer makkelijk.

Prachtig product tegen een mooie prijs

Plissé hordeur aangeschaft. Duidelijke meet- en montageinstructies. Mooi product voor een goede prijs, levering verliep ook soepel.

Helemaal tevreden

Fijne website, goede tarieven, de hordeur (vaste breedte, custom made hoogte) is zelfs voor iemand met 2 linkerhanden nog te installeren, zo simpel! Klantenservice zeer snel met reageren. De buren zijn ook enthousiast dus gaan er hier ook 1 bestellen.

Snelle levering en goed product

Bestellen was makkelijk en de levering was snel. Een mooi product wat eenvoudig te installeren was. Een klein minpuntje is dat de hoogte precies was als opgegeven, maar de breedte een paar cm te lang was. Dit was eenvoudig in te korten, dus geen groot probleem, maar een beetje vreemd.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]