Meedenkend en zeer Klantgericht

Zeer fijn bedrijf Denkt mee en speelt in op de wens van de klant. In alle opzichten

Duidelijke website, vriendelijk en kundig geholpen via de telefoon en in de winkel, keurige levering, binnen de vooraf opgegeven levertijd. Op alle vlakken goed dus ik raad H&W Huis en Wonen zeker aan!!!

Correct en snel.

Leverd wat besteld is correct.

Topproducten tegen scherpe prijs

Deurhorren besteld en keurig op tijd geleverd. Montage zeer deskundig door erg vriendelijke monteurs. Alle verpakkingen weer meegenomen. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Goede kwaliteit en fantastische service!

We zijn perfect geholpen door Peter, zowel tijdens het voorproces met meten etc. tot de nazorg. Een 10+ wat ons betreft!

Zorgvuldig en perfecte service

Zeer tevreden met mijn bestelling, tussentijds ook goed op de hoogte gehouden van productie tot levering. Alles perfect geregeld.

Zijn zeer goed

Ik ben zeer snel geholpen met uitstekende adviezen. Inmiddels is alles naar tevredenheid opgehangen

Mooi product

Levertijd langer dan verwacht.

Kwalitatief Prima product

Alles duidelijk. Handgrepen zelf uitgedokterd

Goed werk

Prima werk. Bedankt.

8 juli besteld aflevering 29 juli jullie komen jullie wordt in de advertentie niet na

Veel te mail tussen door een bestelling ontvangen en betaald in 1 mail is genoeg en 1 aflevering mail wanneer en tijd . Hordeur is prima

Mooie prijs, goed product en ook als je zelf een fout maakt, denken ze mee en lossen het op!

Makkelijk in contact komen en u reageerde goed

vakkundig

Prima vakmensen

Goede service en vriendelijk personeel

Netjes gewerkt en afspraak goed nagekomen

Fantastische service en producten

Fantastische service en producten

prima service, goed gemonteerd, goede prijs/kwaliteit 3n daarom geheel tevreden

Zie bovenstaand.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Makkelijk te monteren.

Uitstekend bedrijf

Goed geholpen, zowel in de winkel, bij het inmeten en plaatsen van de plissé-hordeur

prettig en deskundig

uitstekend

Mooie en kwalitatief plissé hordeur

Omdat de "oude" rolhor bij een concurrent zowel kwalitatief slecht was en nog in de verkeerde kleur werd geleverd heb ik een nieuwe besteld bij de fa HW huis & wonen. Ik moet zeggen dat de hordeur goed van kwaliteit is en stil. Direct in de juiste kleur (ral 9010), snel geleverd en nog betaalbaar ook. Voor mij een aanrader.

Alles verliep volgens afspraak.

Vriendelijke monteurs

De medewerker die de schuifthordeur kwam plaatsen is vriendelijk, en deskundig. Ik ben erg tevreden .

Goed advies en snelle en goede afhandeling

Fijn geholpen

Goed advies en contact Prima service

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, gordijnen, vloerkleden en horren. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Voor meer informatie check onze website: www.huis-en-wonen.nl