uitstekende service

Goed advies, mooie producten

Super service

We zijn leuk geholpen in de winkel. Afspraken werden snel gemaakt en de gordijnen waren ook vlot binnen. Montage was snel en goed! Top!

Mooie, klantvriendelijke zaak, maar veel miscommunicatie.

Wij zijn keurig en vriendelijk geholpen in de winkel, en ook bij het monteren thuis. Er is echter heel veel mis gegaan. Toen de vouwgordijnen kwamen bleek het een ander model als wij voor ogen hadden. Er was niet gevraagd wat wij wilden, en wij wisten niet dat er meerdere modellen waren. 1 vouwgordijn was veel te smal. De overgordijnen voor de kamer werden laat geleverd omdat er tot twee keer toe een weeffout in zat. De overgordijnen van de slaapkamer waren veel te breed, die moesten dus terug om smaller gemaakt te worden. Aan de vouwgordijnen van de keuken zaten witte koordjes ipv metalen wat afgesproken was. De stof voor overgordijnen die ik zelf zou maken zou in 2 stukken geleverd worden, dit was niet gedaan. Ook de gordijnrail was niet goed. Alles bij elkaar verliep het dus niet echt vlekkeloos. Wel is alles netjes opgelost.

Service, producten, klantvriendelijkheid echt ontzettend goed!

Super vriendelijk personeel, altijd goede service, mooie producten voor een scherpe prijs en niet van die saaie ouderwetse niet met de tijd meegaande producten maar helemaal hip en van deze tijd. Denk je dat de bouwmarkt goedkoper is? Ik zou zeker langsgaan bij Huis & Wonen, zeker weten dat je nooit meer anders wilt.

Vriendelijk

Ik wilde gordijnen voor in mijn RT praktijk. Een huiselijke sfeer moest gecreëerd worden. Nou dat is gelukt. Gordijnen werden opgemeten, gemaakt en nu hangen ze prachtig. Ik moest iets langer wachten dan ik zelf hoopte, dit ivm vakantie van het naaiatelier! Dat moet ook gebeuren. De kwaliteit is zwaar en de stof is prachtig. Erg vriendelijke mensen met kennis van zaken en voor herhaling vatbaar. Bedankt

Prima plissedeur

Pluspunten - Tijdige levering en goede prijs/kwaliteitverhouding - Geschikt voor kozijn waar 'in de dag' sluitkommen van hefboompjes zijn gemonteerd. Vooraf hierover contact gehad met HW, zij gaven aan dat dit mogelijk is. - Eenvoudig te monteren. Verbeterpunten - Handleiding met zwartwit tekeningen is verouderd. Concurrenten bieden uitgebreide handleidingen in kleur met duidelijke foto's en instructievideo's op internet. - Als er geen powertape besteld wordt, zou het makkelijker zijn als er een aantal gaatjes in het U-profiel voorgeboord zijn. Tip voor kopers - Geef voor de breedte van het kozijn altijd 1 of 2 mm minder op. Als je exact de breedte opgeeft loop je kans dat het U-profiel er lastig tussen komt.

FANTASTISCH,

Prachtige, ruim opgezette winkel. Zeer vriendelijk personeel & uiterst klantgericht geholpen. Deze mensen halen alles uit de kast voor je , tot en met de leverancier, om aan je speciale wensen te voldoen. Geweldig!

Perfect uitgevoerd

Alles is heel netjes opgehangen en de service is perfect.

Goede kwaliteit en altijd prettige service. Aanrader!

Goed advies, veel keuze

In de prachtige showroom wordt de tijd genomen om je van goed advies te voorzien. Heel veel verschillende typen raamdecoratie

Mijn nieuwe houten jalouzien hangen er prachtig bij. Wat een verandering. Ze zijn vlug en heel vakkundig opgehangen door vaardige monteurs. Kortom niets dan lof

Prima service, goede materialen.

Vlotte bestelling en aflevering.

Alles is prima geregeld

Vanaf het moment dat we de keuze hadden gemaakt is alles prima verlopen. Hierbij opgemerkt dat we van tevoren al goed advies hebben gekregen van de heer van Willigen.

Goed werk

Aardig personeel..behulpzaam en goed werk afgeleverd

Het hele traject van uitzoeken van onze houten jaloezieën tot monteren is super goed verlopen. De monteurs trokken hun schoenen uit en waren heel netjes. We zijn heel blij met het eind resultaat en we komen zeker nog terug voor een vloerkleed die we in de showroom hebben gezien.

geweldig

zal altijd anderen aanbevelen. [email protected]

Wij hebben nu 3 of 4 keer zaken met ze gedaan en altijd tot volle tevredenheid

Ruime keus goede voorlichting leuke en zeer vakbekwame installateurs

Goed advies met juiste en Correcte afhandeling

Goed advies gekregen over de diverse raamdecoraties. Keurig vervolg traject voor de planning en afwerking.

Goede communicatie, maar product

Duidelijke communicatie omtrent verwachte levertijd. Na levering bleek het product Pliseehordeur voor schuifpui van zeer goede kwaliteit te zijn met duidelijke plaatsing instructie.

Na eerder zeer positief te zijn geweest nu zwaar teleurgesteld

Na een eerdere aankoop waarover ik bijzonder enthousiast was besloten om een 2e hordeur aan te schaffen. Deze keer moest ik echter gebruik maken van de optie om "op de dag" profielen bij te bestellen. Na de meetinstructie opgevolgd te hebben ontvingen wij de hordeur weer keurig op de afgesproken tijd maar na installatie volgde de teleurstelling. De hordeur was te laag waardoor er zwarte delen van de montage profielen zichtbaar bleven (bijzonder lelijk op een witte omlijsting) en daarnaast bleek het U-Profiel aan de bovenzijde ruim onder het kozijn uit te komen. Daarvoor had ik geen dure "op de dag" profielen bij besteld. Nadat de klantenservice in eerste instantie nog mee wilde denken en de indruk wekte tot een oplossing te willen komen bleek dit achteraf niet het geval. Vooral de benadering dat ik toch zelf de fout heb gemaakt pleit niet echt in het voordeel van deze webshop. Knap hoe snel men de positieve ervaring om kan buigen in een negatieve. Voor ons nooit meer Huis & Wonen

Goede prijs/kwaliteit, jammer van de ontbrekende tape

Een dubbele plissé hordeur gekocht. Prima spul. Jammer alleen dat dubbelzijdig tape voor bovengeleider apart bij gekocht moet worden en dat terwijl er geen schroefgaatjes in zitten. Dan heb je geen keus. Onhandig en gelet op het aankoopbedrag een beetje kruideniersmentaliteit.

Vakmanschap en vriendelijkheid

Altijd vakkundig en vriendelijk geholpen, zowel in de winkel als bij de uitvoering thuis.

Keurige nette jongens snel en netjes werk geleverd .Zeer tevreden.

Perfect passende producten en fantastische service en betrokkenheid

Voor onze nieuwe woning hadden wij horen nodig voor onze twee dubbele openslaande deuren en tevens 6 inzethorren voor de duw/kiep ramen. In onze speurtocht naar een passend product tegen een nette prijs kwamen wij bij HW Huis & Wonen terecht waar wij goed zijn geadviseerd en geholpen door Peter. Er waren wat punten waardoor het net even afweek van de standaard oplossing, maar absoluut geen probleem en een perfect passend product voor onze situatie geleverd. Ook de service achteraf was fantastisch toen ik wat vragen telefonisch had over de montage en tevens vlotte opvolging toen er een onderdeeltje niet compleet was. Reviews geven doe ik niet vaak, maar dit bedrijf verdient een compliment en ik zou hier zeker opnieuw naar toe gaan of mijn aanbeveling geven aan anderen.

Snel antwoord via email

Vraag gesteld over de pakketbreedte van de horren waarna ik snel kon bestellen.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]