Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Tijdens deze periode bleef de dienstverlening consequent en klantgericht. Klanten prijzen de vakkennis van het team en de vriendelijke benadering, samen met een vlotte afhandeling van problemen. De communicatie is duidelijk en prijzen worden eerlijk toegelicht. De winkel blijft een betrouwbare keuze met een professionele uitstraling.
De iPhone van mijn zoon Tigo laadde plots niet meer op terwijl hij de volgende dag een belangrijk telefoontje zou krijgen. Door de fantastisch agendadeling op hun Website kon hij dezelfde dag terecht met de vraag of zijn laadpoort vervangen kon worden. Bij de reparatie bleek de deskundigheid op zo'n manier aanwezig was dat hij supersnel geholpen is en tegen mij zei ... ik ga nergens anders meer heen!
12 March 2025
Koos
Purmerend
Diverse keren al heel goed geholpen door Jorphone
9 March 2025
Loes
Middenbeemster
Mijn telefoon doet het weer goed en het wachten tijdens de reparatie was aangenaam. Er is koffie en thee en ik las ondertussen een interessant artikel in een tijdschrift dat er lag.
2 March 2025
Riekje
Oostzaan
Goed geholpen Top service
25 February 2025
Bob
Purmerend
EEN AFRADER We dachten dat Jorphone een goede keus was. Nou, dát hebben we geweten! Niet dus. We brachten een goed werkende kostbare laptop van twee jaar met een kleine afwijking in de schermweergave. We haalden hem weer op. Het scherm was vervangen. Thuis zagen we dat de refreshrate minder was en al snel ging het beeld op zwart. Geschrokken brachten we de laptop weer naar Jorphone. Na een paar weken hadden we nog steeds niks gehoord. We hebben er heel vaak over gebeld. Elke keer kregen we vage antwoorden. Ten slotte: ze konden het niet vinden. Na twee maanden was hun conclusie: valt niet meer te repareren:" total loss",. Het contact werd onaangenaam: het zou onze eigen schuld zijn (terwijl we altijd zeer zorgvuldig met de laptop zijn omgegaan). Ze deden ons een "vorstelijk" aanbod. Ze boden een tweedehands laptop aan. Maar wat bleek? De prijs was gelijk aan de nieuwprijs in de winkel en bovendien waren de specificaties onvoldoende, zodat we er niets aan hadden. Conclusie: SPIJT SPIJT SPIJT dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan en we zijn een goedwerkende laptop kwijt. EEN AFRADER DUS.
Beveelt niet aan
22 February 2025
Tom
Beste Tom,
Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze service en willen graag onze kant van het verhaal delen.
Uw laptop kwam bij ons binnen met een defect scherm, wat we zorgvuldig hebben vervangen. Na de reparatie is de laptop werkend aan u meegegeven. Enkele dagen later nam u contact met ons op met de melding dat de laptop niet meer functioneerde en dat er een verschil in refreshrate was. We hebben dit direct onderzocht en vastgesteld dat het vervangende scherm correct was en naar behoren werkte. Echter, op dat moment functioneerde de laptop zelf niet meer.
Bij nader onderzoek ontdekten we sporen van waterschade in de laptop, met name rondom het toetsenbord. Daarnaast was de laptop bij binnenkomst in een staat waarin we eerst een uur nodig hadden om deze grondig te reinigen. We vermoeden dat er een onderliggend moederbordprobleem speelde, los van onze reparatie. Omdat we u toch graag wilden helpen, hebben we – in overleg met u – de laptop opgestuurd naar een gespecialiseerde moederbordenreparateur.
Hoewel we geen garantie hoeven te geven op het moederbord, hebben we aangeboden om de kosten voor de reparatie te delen. Uiteindelijk bleek er een niet-vervangbaar onderdeel op het moederbord defect te zijn, een probleem dat losstaat van onze uitgevoerde schermreparatie. Dit hebben we u direct en transparant gecommuniceerd.
Omdat we u niet in de kou wilden laten staan, boden we u de mogelijkheid om het volledige bedrag van de schermreparatie terug te krijgen. Daarnaast hebben we zelfs een zeer scherp geprijsde gaming-laptop aangeboden om u tegemoet te komen, een aanbod waarop wij zelf geen winst zouden maken. Helaas bleek dit niet naar wens, waarna we hebben besloten om verdere onderhandelingen te stoppen. Uiteindelijk heeft u uw geld teruggekregen en hebben we de laptop met het originele, defecte scherm aan u teruggegeven.
Wij doen altijd ons best om klanten zo goed mogelijk te helpen en eerlijke oplossingen te bieden, ook als een probleem buiten onze verantwoordelijkheid ligt. We vinden het spijtig dat u niet tevreden bent, maar hopen dat dit onze inspanningen om u te helpen belicht.
Met vriendelijke groeten,
Tom Jansen
JorPhone
Heb een schermreperatie van een Ipad pro en is weer netjes verholpen en voelt als nieuw
12 February 2025
Sven Bos
De Goorn
Prettig geholpen werd tijd voor ons genomen als ouderen!
10 February 2025
Han
Purmerend
Prima ervaring, aardige behulpzame mensen met kennis van zaken. Afspraak systeem werkt goed, geen onnodige wachttijden.
8 February 2025
Tineke
De Rijp
Alles weer snel en goed geregeld.
6 February 2025
Margreet
Driehuizen
Fijn om zo’n bedrijf met deskundigen in de buurt te hebben.,
27 January 2025
A
De Rijp
goede en sympathieke ontvangst, notie van probleem genomen, waar na vlot gestelde diagnose reparatie goed werd uitgevoerd.
26 January 2025
Wil
Alkmaar Nrd Holland
Perfecte service ,klaar terwijl u wacht.
21 January 2025
N
Purmerend
Vriendelijke jongelui met verstand van zaken. Een aanrader.
20 January 2025
gerrit hofmeijer
Purmerend
Kon wachten met een batterij vervanging van een iPad Pro duurde iets langer , maar heb leuk zitten praten met andere mensen
13 January 2025
Herman
Oosthuizen
Snel, deskundig en hulpvaardig
11 January 2025
Fred
Purmerend
Ik was te vroeg maar werd gelijk geholpen. Telefoon laadt weer goed op.zat vuil in de poort.
8 January 2025
Rob Griep
Heerhugowaard
Wij hadden problemen met een chromebook, wat door family link niet meer goed werkte. We werden vriendelijk te woord gestaan en terwijl we aan het wachten waren is het opgelost. Ook hebben ze goed geholpen om van family link af te komen. Door accounts te wissen en nieuwe account aan te maken. Wij zijn ze heel erg dankbaar!
8 January 2025
M.L. De jong
Zaandam
Bij Apple zou ik iWatch langere tijd kwijt zijn geweest.
31 December 2024
rene m.a.m. kouwenberg
Assendelft
Niet alleen mijn Macbook was perfect en snel gerepareerd maar toen ik zat te wachten was een medewerker twee oudere mensen aan het helpen die nog biet zoveel "telefoonervaring" en met voor "ervaren" telefoongebruikers nogal kleine problemen zaten. De mabier waarop deze medewerker dit oppakte met deze mensen, met zoveel geduld en respect ontroerde mij zelfs. Wat heb je dan een waardevol team , als je iemand zo zijn werk kan laten doen. Zeer bewonderenswaardig. Ik genoot vam het vakmanschap van dit bedrijf en in het bijzonder van deze medewerker.
30 December 2024
Niels
Ursem
Waardeloze service! Geld wordt uit je zak geklopt. Je wordt in de maling genomen waar je bij staat.
Beveelt niet aan
28 December 2024
P
De rijp
Hoi Peggy,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat je je zo hebt gevoeld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we willen dit graag goedmaken.
We vinden het belangrijk dat iedereen tevreden de deur uit gaat. Zou je ons een berichtje kunnen sturen op [email protected]? Dan kunnen we kijken wat er precies is gebeurd en hoe we dit voor je kunnen oplossen.
Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat je ons een kans geeft om het recht te zetten!
Team JorPhone
Snel en accurate service, heel blij mee
25 December 2024
Nico
Assendelft
Ik ben 78 maar de uitleg van de mannen is voor mij te begrijpen Dus een tevreden klant
23 December 2024
Peter
Obdam
Onze MacBook moest worden gerepareerd , we konden snel terecht en had het idee dat deze mensen er echt verstand van hebben, vervolgens hebben ze nog geholpen met heel veel geduld met een account, hele vriendelijke mensen
12 December 2024
Yvonne
Volendam
Snel contact. Snelle reactie en aandragen van oplossingen. Al jaren super tevreden!
10 December 2024
Alia