top bedrijf

diverse rep laten uitvoeren,snel en goed

Aantal keren geweest en altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Zeer aanbevolen.👍👍👍

Goed geregeld binnen 30 minuten

Ben al vaker geweest altijd goed vriendelijke jongens weten waar ze over praten

Toppers

Playstation gebracht kon helaas niet gemaakt worden maar weet zeker dat ze hun uiterste best gedaan hebben dankjewel

Top service door Jorphone

Wij hadden twee iPhones 5 waar een nieuwe batterij in moest. Dubbele afspraak gemaakt en het was zo geregeld.

Perfect geholpen met een vastgelopen iPad

Mijn idee was dat de accu stuk was, bleek echter een vastgelopen update. Tegen kleine kosten opgelost door JorPhone.

gewoon goed.

Ben er vaker geweest, en zoals elke keer dat ik er geweest ben ik gewoon goed geholpen, ook de reparatie was snel uitgevoerd.

Zoals altijd, snel en vakkundig!

Makkelijk een afspraak inplannen en dan klaar terwijl je wacht; superfijn!

Topservice

Ik kon wachten op de reparatie welke vakkundig was uitgevoerd inclusief een afnametest.

prima service

afspraken zijn correct

Zeer goede service

Het is mogelijk om vanaf je computer een afspraak te maken. Je wordt op de gekozen dag en tijd geholpen worden. Prima systeem De winkel is met de auto makkelijk te bereiken en genoeg parkeer plaatsen binnen 50 meter.

Geweldig betrouwbaar bedrijf

Mooi bedrijf Vriendelijk respect vol betrouwbaar bedrijf Goed geholpen Zeker aan te bevelen aan een ieder

Toppers met veel kennis in huis

Ze hebben er zoveel mogelijk aan gedaan. M’n gegevens van de gecrashte laptop af te halen. Hebben daar ruim de tijd voor genomen, overgezet op een refurbishte laptop voor een eerlijk tarief.

Top iPad batterij vervangen

iPad batterij vervangen is weer als nieuw.

Top Service

Had een iPhone die niet meer oplaad. Heen gebracht om het oplaadpunt te vervangen. Blijkt er heeeeel veel stof in te zitten. De mannen hebben het schoongemaakt en hij laad weer op. Als verrassing geen kosten, service van de zaak. Top mannen!

Probleem met iPad direct verholpen.

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.

Wat een super service!, hartelijk dank nog.

Ik dacht dat mijn Iphone oplaad onderdeel stuk was maar na een gratis schoonmaak service van Jorphone doet hij het weer uitstekend.

Superservice!

Vanmorgen bij Joris geweest. Binnen twee minuten was de diagnose gesteld. Een losse stekker naar de batterij. De vorige reparateur had nagelaten om afdekplaatjes terug te plaatsen. Deze werden gratis geplaatst door Jorphone! Dank voor de snelle, eerlijke service!

Vlug, veelzeidig, duidelijk en beleefd.

Schermreparatie van mijn Huawei kon niet door iedereen gedaan worden maar wel door JorPhone. Afspraak maken was makkelijk en enige vragen die je hebt worden duidelijk beantwoord. Reparatie was goed en duurde precies even lang als ze gemeld hadden.

Super klantvriendelijk

Ik had problemen met het opladen van mijn iPhone 7 ging niet meer ze hebben de ingang schoongemaakt waardoor ie nu weer goed kan opladen en het was Gratis ik ben hier dus erg blij mee

Een top bedrijf

Komt afspraken na

Perfekt geholpen.

Snel en vriendelijk.

Altijd prima service

Ik kom al jaren bij Jorphone bij problemen met een van mijn Apple producten. Vriendelijke en efficiënte service! Een jaar garantie op reparaties. Een aanrader!

Prima reparatie. Goede communicatie.

Zeer goed overleg voor de reparatie en daarna wen keurige en snelle reparatie.

De Volger 20

1483 GA De rijp