Pluspunten
Vriendelijke en deskundige medewerkers. Je mag er zelfs op wachten! *** petje af voor vakmensen ***
VerbeterpuntenMeer vrouwen in dienst nemen!
Pluspunten
-Goed advies -Snelle afhandeling -Vriendelijkheid personeel
Pluspunten
Goeie service! Zijn altijd snel, word gelijk geholpen op het tijdstip van de afspraak!
Pluspunten
Eerlijk advies. Werd op tijd geholpen, zelfs eerder dan de afgesproken tijd. Deskundige technici, die weten waar ze het over hebben. De kosten vielen mij mee.
Pluspunten
Nieuw scherm voor mijn iPhone supersnel gefixt en ontzettend vriendelijk geholpen, ga dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen! Helemaal super dit!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
JorPhone Is kundig, doelgericht om mijn MacBook uit 2009 aan de praat te krijgen. Ze houden je op de hoogte van de reparatie. Meteen update laten doen naar ssd en een nieuwe accu. Hij is weer rap en voor jaren weer goed. Wat ze bij iCentre niet waard vonden, hebben ze bij JorPhone wel voormekaar gekregen. Super en bedankt mannen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten en ik zal jullie aanraden in mijn netwerk.
Pluspunten
Snelle en deskundige afhandeling. Doen er alles aan om je probleem te verhelpen! Meelevend en aardig personeel. Ga zo door!
VerbeterpuntenZou het niet weten!
Pluspunten
Top bedrijf! Leveren kwaliteit. Regelen alles altijd snel. Klantvriendelijk en klantgericht!
Pluspunten
Perfecte service, meedenken, vriendelijk, deskundig. Ik ben heel erg tevreden. Een heel prettig bedrijf. Kunnen er nog veel een voorbeeld aan nemen.
Pluspunten
Snelle service en zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Vriendelijkheid, vakkennis, voorlichting of reparatie wel/niet rendabel is.
VerbeterpuntenNog geen gevonden.
Pluspunten
Topservice, uiterst vriendelijk geholpen en tevreden weer naar huis met een gerepareerde telefoon, die bedrijfsmatig gebruikt wordt en dus niet gemist kan worden.
Pluspunten
Snelle goede service en duidelijk over wat het plan is m.b.t. herstel en/of reparatie mogelijkheden/opties.
Pluspunten
Ook in de avond, mooie zaak. Orginele onderdelen. Ziet er TOP uit, leuke bediening en de mannen leveren uitstekend werk. Echt TOP.
VerbeterpuntenGeen, echt een super-bedrijf.
Pluspunten
Snelle reparatie en een uitstekende tip dat ik de factuur bij mijn inboedel mogelijk kan declareren. Dat is gelukt. Scheelt tot even 249,--
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Snelle service; zeer vriendelijk en persoonllijk
Pluspunten
Vriendelijk personeel met supersnelle service. Ga zo door.
Pluspunten
Scherm Microsoft Lumia telefoon vervangen. Telefonisch kapot scherm van mijn Microsoft Lumia gemeld. Binnen 24 uur was het scherm binnen is er terug gebeld en afspraak gemaakt! Terwijl je wacht, binnen 25 minuten gemaakt, getest en is het toestel weer als nieuw.
VerbeterpuntenEen (tweede) locatie in Amsterdam of Hoofddorp
Pluspunten
Aardige mensen, goede locatie prima sevice
Service
Pluspunten
Supersnelle en goede service
VerbeterpuntenBlijf zoals jullie zijn
Pluspunten
Snel en goed. Gisteravond iphone5 kapot, vandaag weer 100%.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snel, aardig, deskundig, scherp geprijsd
Verbeterpuntenniet te bedenken
Pluspunten
Vanmiddag liet ik heel onhandig tijdens m'n werk m'n iPhone vallen! Het resultaat? M'n scherm totaal kapot! Ik belde met Jorphone en kon nog dezelfde avond terecht. Binnen een half uur liep ik meer dan tevreden naar buiten, met een nieuw scherm en een nieuw mooi hoesje om m'n telefoon, zodat ik hopelijk niet snel weer terug hoef! Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden, vriendelijk, flexibel en harde werkers, wat wil je nog meer?!
VerbeterpuntenGeen enkele, ga zo door!