Pluspunten
Wat een top service: snel, klant vriendelijk, goede kwaliteit, vlakbij huis.. Wat wilt een mens nog meer? Mijn Iphone doet het weer als vanouds, helemaal blij mee!!
VerbeterpuntenHelemaal niks, ga zo door jongens!!
Pluspunten
snel geholpen super makkelijk met afspraken-kalender vriendelijk
Pluspunten
alles was gewoon goed
Pluspunten
Ik kwam voor het eerst. Ben zeer vriendelijk te woord gestaan .snel en vakkundig geholpen
VerbeterpuntenJammer dat ik een trap op moest,ben niet heel goed ter been, mar dat nam ik op de koop toe!
Pluspunten
Snel
Pluspunten
snel en redelijke prijs
Pluspunten
Top service.
Pluspunten
Snel service top!
Pluspunten
Alles open, niks "achter de schermen", gastvrij, lekker kopje koffie.
VerbeterpuntenTja, wat moet je met zo'n( niet zo handige) dorpsbewoner, die tot twee keer toe jouw reparatieafspraak komt onderbreken. Geen idee! Misschien een bordje neerzetten: Ik ben nu bezig. Neemt u plaats, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen. (Ik vond het niet erg; eigenlijk wel grappig maar misschien dat andere klanten....)
Pluspunten
Ik ben keurig snel geholpen ondanks dat ik geen afspraak had gemaakt ( wist niet dat dit wenselijk was ) Met een half uurtje stond ik weer buiten met een nieuwe batterij in m'n iPhone.
Pluspunten
Onze I-pad was gevallen, de heren van Jorphone hebben het weer kunnen maken binnen een half uur. Snelle en goede service.
Pluspunten
Afspraakplanner, snel geholpen (30 min)
Verbeterpuntenkoffie machine voor tijdens het wachten :)
Pluspunten
Snel een afspraak kunnen maken, reparatie van ipad kon ik op wachten binnen een half uur stond ik weer buiten!!
Pluspunten
Supersnel, vakkundig en vriendelijk. Echt een topper