Pluspunten

Snelle levering Goede service Duidelijke website Prima acties en prijzen

De bestelling was verzonden met DPD, maar de bezorger van DPD had de bestelling een straat achter mij voor de deur gezet van mensen die niet thuis waren op dat moment. Zij hebben de bestelling uiteindelijk wel afgegeven bij mij, maar de doos was dus gewoon voor de deur gezet.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Persoonlijke service!

Pluspunten

Snelle levering en goed product

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed overzichtelijke shop

Je kunt je Order status niet terug kijken. Lijkt me fijn om te zien wanneer je je spullen binnenkrijgt

Pluspunten

Er werd snel en juist geleverd. Ook stuurde ik een mail en kreeg bijna direct een reactie

Ik had perongeluk 2 ordernummers, dit was erg verwarrend

Pluspunten

Persoonlijk contact en een geweldige en snelle service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks

Duurt lang voordat de bestelling binnen is heb nog steeds niks krijg wel een mailtje om het product te beoordelen

Pluspunten

Goeie prijzen, snelle levering, geen verzendkosten.

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie bij vertraging van het bestelde product.

Pluspunten

Supersnelle levering!! Goede communicatie.

Pluspunten

Mooie aanbiedingen en snelle levering.

Pluspunten

Geen gedoe, snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk retour zenden, overzichtelijke pagina's, simpel te bestellen en betalen

Pluspunten

Hele fijne kwaliteit, veel mogelijkheden om clubkleding of losse kleding te kopen. Het is makkelijk om de spullen van je eigen club te vinden en dat gaat ook snel, heel fijn.

Enige puntje is dat ik geen track en trace code of iets dergelijks heb, nu weet ik niet wanneer mijn pakket bezorgd wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima advies en hulp bij contact Snelle verzendng

Pluspunten

snel en juist geleverd

Pluspunten

Snelle levering voor een mooie prijs. Showroom zag er ook netjes uit.

Pluspunten

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten

Pluspunten

Snelle reactie op gestelde vragen via de mail. Goed meegedacht en pro actief gehandeld. Keurig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nog niet. Kreeg wel een mailtje dat mijn spullen nog besteld moeten worden. De rekening is overigens wel binnen.

Wachten met het verzenden van de nota, totdat de spullen geleverd zijn of kunnen worden. Nu moet ik binnen 2 weken betalen, voor iets wat ik nog niet heb of ook niet weet dat ik het ga krijgen.

Pluspunten

Volleybalschoenen voor onze kleinzoon besteld. Kreeg en dag na bestelling te horen dat deze niet meer leverbaar waren en dat wij andere schoenen konden uitzoeken met 10% extra korting. Opnieuw een bestelling gedaan. Zelfde dag weer een mail dat de nieuw bestelde volleybalschoenen onderweg waren en dat wij niets extra's hoefden te betalen, dit voor het ongemak. Was geen extra korting van 10, maar van ± 25%!!! Dit is nou eens service bieden.

Vooral zo doorgaan met klanten eerlijk te benaderen/adviseren.

Pluspunten

Na telefonisch contact de toch leverbare schoenmaat binnen 10 minuten alsnog beschikbaar gesteld op de website. Zeer snelle levering.

Leverbare schoenmaat na telefonisch contact pas beschikbaar op de website. Had al op andere website de bestelling willen plaatsen.

de Plaats 35

3342 GL Hendrik ido ambacht