Bijna perfect

Buitenverlichting besteld en op zeer korte termijn geleverd. Het glas bij een van de lamp bleek bij uitpakken beschadigd. Direct contact opgenomen en na het opsturen van een paar foto's werd er meteen een vervangend item opgestuurd.

Mooie kwaliteit

Mooie uitvoering, mooie kwaliteit, snelle levering

goede producten

Goede en snelle levering in goede verpakking.

Perfecte service!

10 spots besteld, waarvan er 1 lichterlijk beschadigd was. Contact opgenomen met klantenservice en binnen 2 dagen nog een nieuw exemplaar kosteloos toegestuurd gekregen. Kortom top service!

Top kwaliteit en duidelijkheid in levering

Ik wist precies waar ik aan toe was mbt levering. Producten kwalitatief heel goed

Goed, en degelijk product

Snelle levering, goed product

Prima kwaliteit prijsverhouding!

Zeer fijn geholpen aan de vragen die zijn gesteld dus welgemeende complimenten.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. De lampenkelken die besteld waren, waren van hele mooie kwaliteit dus erg blij mee.

Mooi product

Solartuinlampen geven een mooie sfeer en branden lang. Snelle levering

Goede kwaliteit product

Goede kwaliteit, Snelle levering

Eigenlijk zegt bovenstaande alles, zeer tevreden over de levering

Helemaal goed

Mooie brievenbus, zag eruit zoals op de afbeelding

geweldig

ik had een tuinlamp besteld en er miste 1 onderdeel , binnen 3 dagen werd mij het ontbrekende onderdeel toegestuurd super geregeld allemaal zij begrijpen de klanten tenminste niets anders da lof voor dit bedrijf

Netjes snel, goed verpakt

Netjes snel geleverd, goed verpakt. Lamp ziet er prima uit.

Product voldoet aan verwachtingen

Prettige en duidelijke communicatie.

Afwerking product is perfect. Wijze van inpakken is dusdanig dat er never beschadigingen tijdens transport kunnen optreden. Prijs is behoorlijk maar product is het waard.

Kwaliteit!

Al jaren geleden buitenlampen gekocht. Ze blijven mooi!

Hele fijne behandeling en afhandeling!

Prachtige winkel / zaak. Goed advies . Attente behandeling. Heel goed geslaagd.

Super ding

Helemaal goed gegaan..

Tevreden

Super service

3 lampen besteld. 1 ervan was beschadigd, waarschijnlijk bij het vervoeren gebeurd. Contact opgenomen en de volgende dag alweer een nieuw exemplaar ontvangen. Snelle communicatie via mail.

Gewoon prima.

Snel, correct, goede kwaliteit. Kortom aan te bevelen

Alles geleverd op tijd en in goede staat. Product - Sunflower Solar - geeft heel mooi licht.

Mooie buitenlamp

Correcte levering van lamp en product ziet er goed uit.

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.