Heeft een totaal van 5.670 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment93%
Klanten melden doorgaans snelle levering en betrouwbare service. De kwaliteit van de producten is over het algemeen hoog en de verpakking is goed verzorgd. Het bestelproces verloopt soepel en de klantenservice reageert snel op problemen. Over het algemeen is de winkelervaring positief.
Sterke punten
Uitstekende klantenservice
Kwalitatieve producten
Gebaseerd op 120 reviews
Mooie lamp matige service
2 lampen gekocht / goede kwaliteit/ scheepslampen / koper
378€
Zitten er niet eens schroeven bij!!!!!!!!!
Moest ik maar kopen bij de bouwmarkt
Toch daarna maar 2 schroeven sets gekocht a la € 7,95 per stuk
Moest ik 6,95 verzendkosten betalen voor een klein brievenbus pakketje . Schandalig!
Gevraagd of ze die terug wilden storten.
Niets meer van gehoord.
Klantenservice zou overleggen over terugbetaling verzendkosten.
Slecht service vind ik. Er wordt niet gezocht naar een oplossing samen.
Heel jammer
23 September 2026
Anna elisabeth
Assen
Een bedrijf dat nog goed weet hoe het hoort
Een paar keer telf. contact gehad met diverse medewerkers.
Niets is te veel, heel vriendelijk te woord gestaan en fantastische service.
Een streep aan de balk in deze tijd, blijf zo doorgaan, ik heb dit als zeer positief ervaren.
Irene
Purmerend
Mooie kwaliteit en uitstekende service
We hebben verschillende lampen besteld en zijn hier erg tevreden over. Goede kwaliteit en dat zie je ook terug in de afwerking van de lampen. Daarnaast ben ik ook enorm te spreken over de klantenservice. Snelle reactie, goed advies en zeer behulpzaam.
Carla
Liempde
Ziet mooi uit
Ziet mooi uit heel blij mee.
J. Endema
Dronryp
snelle en goede levering van het bestelde
Mooi product, snel geleverd. Alles volgens verwachting
Rijkele
Dijkstra
betaalbare producten veilige verzending
Artikel besteld en goed veilig ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Zeker een aanraden.
In mijn geval ging het om een ruiling, na contact alles netjes geregeld
Kim
Nijverdal
Verwarrend
Op de website wordt aangegeven dat het een armatuur is met licht/donker schakelaar is. In de praktijk is het een standaard armatuur waarin een lamp met ldr wordt geplaatst.
Dus niet het armatuur heeft een schakelaar maat een speciale lamp.
Dit houdt in dat er nooit een standaard lamp in kan zonder het effect van licht/donker te kunnen gebruiken. Hier kun je vraagtekens bij zetten.
Beveelt niet aan
Ewald
Oosterhesselen
Reactie van Nostalux
Bedankt voor uw review. Uw feedback helpt ons om onze service te blijven verbeteren.
Wij denken dat er bij het bestellen mogelijk een miscommunicatie is ontstaan. Op de productpagina wordt niet vermeld dat het armatuur zelf over een sensor beschikt. Wel wordt op drie verschillende plaatsen aangegeven dat het om een lichtbron met sensor gaat.
Om die reden herkennen wij ons niet volledig in uw review. Uiteraard begrijpen wij dat het vervelend is wanneer een product niet aan uw verwachtingen voldoet. U heeft bij ons 30 dagen bedenktijd en kunt de lampen binnen deze termijn retourneren wanneer deze niet naar wens zijn.
Mocht u nog andere vragen hebben of advies wensen, dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.
Snelle levering.
De bestelde buitenlamp werd snel bezorgd.
Over de lamp zelf kan ik nog niks zeggen. Ik geef hem als cadeau volgende week zondag.
Jos en Ingrid Dekker
Heel
snelle levering. glas was zeer goed verpakt
Helaas niet wat wij nodig hebben.
Retour sturen mag niet....;-(
18 September 2026
Aad Meure
Kampen
Reactie van Nostalux
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de snelle en goed verpakte levering. Glas is helaas een kwetsbaar product en daardoor lastig veilig te verzenden. Om deze reden vermelden wij op de productpagina duidelijk dat glas niet geretourneerd kan worden.
Mocht u nog vragen hebben of advies wensen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
lampen werken goed
Nu afwachten als er in de winter minder zon is?
18 September 2026
sjaak
Zwijndrecht
Goed op tijd en thuis bezorgd
Goed op tijd en thuis bezorgd
Helena
Haarlem
Goede, maar trage afhandeling
Goede, maar trage afhandeling van een klacht.
Erick
Baarn
Stijlvolle brievenbus.
Blij met de stijlvolle aluminium brievenbus!
Mooie donker groene kleur.
Heb gekozen voor aluminium, ga er van uit dat vanwege het roestvrije materiaal er geen roest ontstaat.
Heb vanwege het lawaai stukjes zelfklevend foam geplakt op de delen waar het materiaal elkaar raakt.
Hoop nog veel en lang plezier te hebben van deze fraaie brievenbus.
Herman Velink
AMSTERDAM
Perfect!
Snelle levering, en product zoals omschreven.
Mooie kwaliteit!
Eric
Uden
Werd telefonisch goed geholpen en de levering was snel
Theo
Ysselsteyn
Transparante en zorgvuldige communicatie en snelle levering
15 September 2026
Heidi van der Ree
Soest
Mooie brievenbus helaas niet zo mooi afgewerkt..
De brievenbus ziet er op het eerste gezicht erg mooi en degelijk uit en het klassieke ontwerp is precies wat we zochten. Helaas valt de afwerking wel tegen. Op meerdere plekken zitten beschadigingen en oneffenheden in de lak en voor deze prijsklasse had ik eigenlijk een veel nettere afwerking verwacht. Erg jammer, want qua model en uitstraling is het verder echt een mooie brievenbus. Daarom voor mij een voldoende, maar zeker geen hogere beoordeling.
Beveelt niet aan
15 September 2026
Jeremy
Geldrop
Reactie van Nostalux
Bedankt voor uw review en uw feedback. Deze helpt ons om onze service verder te verbeteren.
Fijn om te horen dat het ontwerp en de uitstraling van de brievenbus goed aansluiten bij wat u zocht. Tegelijkertijd vinden wij het erg jammer om te horen dat de afwerking niet aan uw verwachtingen voldoet.
Onze brievenbussen worden met de hand geproduceerd en gecoat. Hierdoor kunnen kleine verschillen en oneffenheden voorkomen, die bijdragen aan de authentieke, handgemaakte uitstraling van het product. Beschadigingen zijn echter nooit de bedoeling en horen uiteraard niet bij deze uitstraling.
Wij kijken daarom graag met u mee naar de situatie en een passende oplossing. Mocht u hierover nog geen contact met onze klantenservice hebben gehad, dan kunt u ons een bericht sturen met uw bestelgegevens en enkele foto's van de beschadigingen. Onze klantenservice kijkt dan graag met u mee om te beoordelen wat wij voor u kunnen betekenen.
Snelle levering, en goede producten
12 September 2026
Ed
Made
Boven verwachting
Het product was nog mooier dan op de site. Het was keurig verpakt en snel verzonden. Aanrader.
11 September 2026
Jeroen
Leeuwarden
Prachtige lampen
In de winkel vriendelijk geholpen. Zelfs later nog 1 lamp bij besteld en online binnengekregen.
De lampen zelf zijn hartstikke mooi. Het instellen van de lamp is priegelwerk en even uitvinden hoe het precies werkt. Maar uiteindelijk is dat redelijk goed gekomen. De afwerkdopjes zijn heel klein en wij vinden dat er maar weinig over blijft op het schroefdraad dus priegelwerk om erop te draaien en bij ons dus 1 gevallen helaas. Maar werd keurig nagezonden met de post. Alleen stuurde ze er echt maar 1 haha. Totaal 3 lampen gekocht, we zijn er blij mee. Hopen dat ze lang meegaan en mooi blijven!
11 September 2026
Nathalie
Zaandam
Snelle vlotte levering van een mooi product
Mooie lampen
Snelle correcte levering
Goed verpakt
Het aansluiten van de lamp ging lastig. Draden te kort. Ruimte achter de lamp krap. Dit hadden we gezien de prijs beter verwacht.
Maar toch een positieve ervaring
8 September 2026
Betty
Vaassen
Geweldige solar tuinverlichting
Solar tuinverlichting bij Nostalux gekocht, zeer snelle levering . Gebruiksaanwijzing goed voor een leek zoals ik. Binnen 20 minuten alles geïnstalleerd en op plaats in tuin gezet. Al in de avond voldoende opgeladen voor verlichting. Kan verlichting op 2 standen zetten
8 September 2026
Paul de Man
Valkenswaard
Hele mooie kwaliteit verlichting
We hebben een buitenlamp besteld bij Nostalux. Hij is nog niet aangesloten maar alles ademt kwaliteit; geen goedkoop plastic maar echt rvs metaal en glas. Wij zijn heel blij!
5 September 2026
Jantien
Ouddorp
Snelle en goede levering de lampen nog niet geïnstalleerd dus dat nog even afwachten!
4 September 2026
Astrid
Nieuwegein
snelle levering en prima kwaliteit
2x een pakket besteld, prima
4 September 2026
Anja
nieuwegein
Review overzicht
Positief sentiment93%
Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.