Snel en correct

Snel en goed geleverd.

Super goede klantvriendelijkheid en kwaliteit. Zeer snelle levering.

Super tevreden en correcte dienstverlening!!g

Vlotte levering, de zonnewijzer en Sokkel zijn in goede staat afgeleverd. Vriendelijk telefonisch contact gehad en een duidelijk antwoord op onze vragen. Een aanrader!!!!

Prima website en snelle levering

Verlichting voor in de tuin, waterdicht en ziet er gezellig uit.

goed product .op tijd geleverd.

Mooie Producten goede afwikkeling via online bestellingen

Mooie lamp

De binnenverpakking was enigszins beschadigd maar lamp zat gelukkig tussen perspex schotten dus geen schade aan lamp zelf.

supergoed

perfekt geregeld had een zwarte brievenbus besteld maar kwam er later achter dat ze ook groene hadden een telefoontje en het was geregeld volgende dag in huis super geregeld.

Klantgericht, echte service en vakmanschap

Positief verrast door het meedenken en de snelle levering. K&S producten kopen wij al jaren naar volle tevredenheid.

Tevreden met product en manier van levering. Via computer op de hoogte gehouden en lamp netjes afgel

Product binnen 2 dagen geleverd. Goed en netjes verpakt. Lamp ziet er mooi uit maar is best prijzig 269 euro.

Super goede en snelle levering

Super goede service

Supersnelle levering

Zeer tevreden met onze aankoop

Precies volgens het ‘boekje’

Bezorging prima, het artikel, de lamp, voldeed geheel volgens verwachting

Altijd correct, en vlugge levering

De 2 de maal dat ik online bestel, en levering correct en vlug verlopen

Duidelijke site, concurrerende prijzen, snelle correcte levering

Erg overzichtelijke site met duidelijke beschrijvingen. Hierdoor eenvoudig om de juiste keuze te maken

prima geholpen en goede afhandeling.

zie boven.

Heel tevreden

Heel tevreden

Snelle service en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen en binnen 24 uur geleverd. De producten zijn naar verwachting en voldoen aan de beschrijving.

Goed assortiment en betaalbare verlichting

Niet te duur en toch wat andere type lampen dan doorsnee. Makkelijk kiezen, snelle levering. Uitstekend.

Besteld en volgende netjes verzorgd en mooi verpakt thuis.

Correct en snel

Makkelijk bestelproces en snelle correcte levering. Mooie lamp!

Alles prima in orde!

Mooie lampen!

Snelle levering en mooi product!

Snelle levering en mooi product

dit kan niet beter

Duidelijke web-site, Bestelling plaatsen op de avond van dag 1 en de verzendorganisatie staat op de stoep om 2 uur PM op dag 3. Bovendien is de kwaliteit van het geleverde product zoals ik het me gedacht had.

zeer goed

goede dag keurig op tijd geleverd en zeer mooie lampen in een word top

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB