Pluspunten
De positieve punten zijn. 1. Duidelijke mails die zij opsturen, hoe de bestelling en levering er voor staan. 2. Vlotte en nette aflevering van het bestelde artikel. 3. Goede verpakking.
Pluspunten
Goede service en snel!
VerbeterpuntenNaar mijn mening niets
Pluspunten
Snelle levering Correcte Facturering en administratie
VerbeterpuntenLevering binnen 1 werkdag terwijl de website een periode van 3-9 werkdagen aangeeft. Dit zou potentiele klanten kunnen weerhouden van het plaatsen van een bestelling.
Beste Edward, U heeft een artikel in een afwijkende kleur besteld, van sommige artikelen proberen wij de populaire andere kleuren altijd op voorraad te hebben het kan echter ook voorkomen dat die in onze winkel verkocht is of dat ze er simpelweg niet zijn. Dan wordt het product gepoedercoat in de gewenste kleur. Wij communiceren zodoende liever de werkelijke mogelijke levertijd. Wij zien het liever sneller gaan dan aangegeven dan omgekeerd. Uiteraard hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback! Met vriendelijke groet, Klanten Support Nostalux B.V.
Pluspunten
Zeer vlotte en verzorgde afhandeling. Indien nodig zullen we niet nalaten nog bestellingen bij Nostalux te plaatsen. De gratis verzending werd zeer gewaardeerd !
Pluspunten
Makkelijk uitzoeken en bestellen vanuit je eigen huis. Goede info over het product en (na betaling) snelle levering.
VerbeterpuntenGeen, ik ben tevreden.
Pluspunten
- Erg goede en snelle service - Met de verzending van de bestelling bleek iets mis te zijn. Echter dit werd gelijk door Nostalux zeer professioneel en vriendelijk opgepakt. Een voorbeeld hoe afterservice zou moeten zijn!
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
makkelijk te bestellen. Onmiddellijke levering!!!!! Heb goede reclame gemaakt voor jullie aan vrienden. En deze hebben jullie site al bekeken en gaan waarschijnlijk ook bestellen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten! Onze bestelling en levering zijn perfect verlopen!!!
Pluspunten
We hebben een prachtige buitenlamp gekocht bij Nostalux voor een zeer redelijke prijs. Alles verliep prima en de lamp was snel verzonden.
Pluspunten
snelle levertijd, goede klantenservice, prima prijs/kwal.verhouding
Verbeterpuntennogal lange wachttijd aan de telefoon
Beste Rineke, Excuses voor de wachttijden die u heeft ervaren aan de telefoon. Wij werken niet met een bandje en of keuze menu's dit heeft als nadeel dat als er veel telefoon is en alle telefoon medewerkers in gesprek zijn het wat langer kan duren. Mocht dit onverhoopt nog eens voorkomen kunt u gewoon even mailen naar [email protected] met het verzoek u te bellen, wij bellen altijd binnen een uur meteen terug (binnen werktijden). Hartelijk dank voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Klanten Support Nostalux B.V.
Pluspunten
Enorme collectie buitenlampen. Duidelijke afbeeldingen. Alleen kun je van de foto's de grootte van de lampen niet vergelijken. Snelle en correcte levering!
VerbeterpuntenDe handleidingen bij de twee bestelde buitenlampen waren belabberd ...
Beste Evert, Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback! Zou u voor mij naar [email protected] willen mailen om welke lampen het ging? Dan gaan wij dit onderzoeken en waar nodig verbeteringen toe passen. Alvast vriendelijk dank voor de moeite! Met vriendelijke groet, Klanten Support Nostalux B.V.
Pluspunten
Snelle levering en correct verpakt,
Pluspunten
Natuurlijk blij met mijn mooie lamp. Bestellen ging eenvoudig.
Verbeterpuntenik heb deze lamp al een keer bij u besteld samen met een vlaggemasthouder. We waren thuis bij de levering dus dat ging prima. Nu echter is de lamp in de buurt afgeleverd zonder dat wij een kaartje in de bus hadden waar we lamp konden ophalen. Gelukkig kwam een van onze buren 2 dagen later met de lamp aan. Deze manier van levering vind ik niet netjes.
Beste Anna, Die manier van leveren vinden wij ook niet netjes, wij hebben gister contact opgenomen met de vervoerder en de chauffeur wordt aangesproken op deze manier van afleveren om verbetering in de toekomst te garanderen. Namens ons onze excuses voor deze manier van afleveren en hartelijk dank voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Klanten Support Nostalux B.V.
Pluspunten
snelheid van bestellen snelheid van versturen + informatie hierover Ik beveel wel het bedrijf aan maar niet de verzending. Dit is echter ons probleem omdat we niet zo vaak thuis zijn.
VerbeterpuntenMijn vrouw was 5 minuten boven om een kleinkind uit bed te halen en heeft toen de postbezorger gemist. Verder niet vaak thuis aanwezig en buren willen liever niet post aannemen. Vandaag helemaal naar Utrecht gereden om mijn pakket op te halen. Ik ga dit niet meer doen. De bezorger kon wel tegen betaling op afspraak het pakket bezorgen.
Beste heer/mevrouw F Boeijink, Wij hebben uiteraard contact opgenomen met de vervoerder om deze klacht onder de aandacht te brengen. De informatie welke u hierboven geeft is niet geheel correct. Het pakket had de volgende werkdag gewoon kosteloos bij u aangeboden kunnen worden zoals dit altijd gaat als iemand niet thuis is. U heeft echter verzocht het pakket op een ander adres te laten afleveren. In dat geval wordt er een nieuwe boeking gemaakt en worden er kosten in rekening gebracht, echter niet bij u maar ons. Ik vind het spijtig dat u niet even contact met ons heeft opgenomen wij hadden u uiteraard gewoon verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Klanten Support Nostalux B.V.
Pluspunten
Alles was super. Duidelijke website. Berichtgevingen waren duidelijk en snel. Verzending zeer snel en keurig verpakt.
VerbeterpuntenGa zo verder dan is iedere klant zeer tevreden
Pluspunten
Snelle service, netjes aan de telefoon, meedenkend met de klant.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Kwaliteitsvolle producten verkrijgbaar. Levering op tijd. Kreeg op voorhand de melding dat mijn bestelling groter was dan stuks in voorraad. Kon daar dus gepast op reageren en mijn bestelling splitsen. Ook de chat werkte zeer vlot. Verpakking was ok
VerbeterpuntenIk zou hun aanraden ook te verkopen via amazon.de
Pluspunten
Makkelijke site om te bestellen. Snelle verwerking en aflevering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, goedkoop
VerbeterpuntenBrievenbus was aan de onderkant iets beschadigd, maar dat valt niet zo erg op.
Pluspunten
Heel mooi assortiment. Het online bestellen ging eenvoudig en mijn bestelling werd snel thuisbezorgd. Tevreden!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering, beetje verwarring over geleverd model: zat in andere doos
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden dwt juiste produkt in andere doos zit
Pluspunten
Uiterst tevreden over mijn aankoop en de afhandeling! Vooraf geïnformeerd per email en werd snel en netjes beantwoord. Na de bestelling gedaan te hebben is het snel bezorgd en de lampen hangen prachtig aan onze voorgevel! Bedankt voor het goede advies Nostalux.
Verbeterpuntengeen
8 Korenmarkt
Zwaagdijk-oost 1681PB
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.