Uitstekend.

Bestelling en levering zijn prima verlopen.

Mooie buitenlamp

Heel tevreden met onze nieuwe buitenlamp van de serie city

Alles ging heel goed

Zie boven

Snelle service, prima kwaliteit

Twe armaturen besteld. Zeer vlot geleverd en prima kwaliteit

Lekker snel bezorgd

Snelle levering en gied verpakt

Op tijd en keurig verpakt

Tevreden!

Volgens afspraak prima

Top netjes verpakt aangekomen

Buitenverlichting besteld. Ruime keuze snel geleverd.

Snel en goed

Makkelijk bestellen, snelle levering, alles geheel volgens de bevestiging.

fantastisch

lamp is precies zoals op de foto, erg mooi!! Super snelle levering, en heeeel stevig verpakt. goede kwaliteit ook. met bestellen vond ik erg fijn op deze manier. zeer tevreden.

Snelle leverantie en goed materiaal.

De montage buiten met inbussleutel vind ik niet zo handig.Het kleine, ronde schroefje viel snel uit mijn hand en een schroevendraaier met inbushulpstuk is makkelijker.

Mooie lamp

Super mooie tafellamp en snel service.

Goede service!

Ik heb per IDEAL een fijne draadlioze tafellamp met oplaad batterij gekocht. De bezorging van de zorgvuldig verpakte lamp was keurig op het eerder meegedeelde tijdstip.

Wij hebben de vecht buitenland besteld 3 stuks

Het is een hele klus om de vecht buitenlantaarn op te hangen! De schroefjes die erbij zitten zijn veel te kort ! En moeilijk bereikbaar . Het is gewoon lastig om ze op te hangen Maar ze staan wel mooi

Keurig

Top! Zeer snelle levering.

Buitengewone effectieve winkel!!!!

Mooie webshop met veel keus

Op m’n gemak kunnen shoppen en snel geleverd

Mooie lampen en een snelle service we zijn er blij mee.

Duidelijke website, ook voor ouderen te begrijpen

Snel geleverd, overeenkomstig bestelling

Mooie brievenbus zorgvuldig levering

De brievenbus voldoet aan de verwachting. Mooi ontwerp, degelijke uitvoering. De brievenbus is goed ingepakt de dag na de bestelling geleverd.

Supersnel

Onze buitenlamp ging kapot. 's Middags een nieuwe besteld en de volgende dag al in huis.

Mwaaah

Na eerst een middag voor niets thuis hebben gewacht (het lampje zat in de verkeerde vrachtwagen) hebben we de bestelling in goede staat ontvangen . Alleen doet zich nu het volgende voor,ik hoef maar het internet op te gaan of er popt een irritante advertentie op van nostalux waar ik nou weer niet direct de behoefte heb om direct weer een lamp te bestellen. Dit vind ik zeer irritant. Groet Leo.

Duidelijke webshop en mooie lampen voor een goede prijs

Het was eenvoudig de juiste lamp te vinden. Bestelling plaatsen ging eenvoudig Lamp werd binnen paar dagen geleverd Resultaat is volledig naar wens

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB